| Michaela83+1 | 55331 | 
| 
 | 
 4.4.2011 17:34:41 
Ahojky Hehe, moc děkuji. Tak dnes nám je umíchali a zítra ráno se dozvím kolik jich to zvládlo a pak každý den až do transferu. 
Abych pravdu řekla, tak já takový sen nikdy neměla, ale teď s nimi počítám  .  | 
| Hehu+Cipísek | 55282 | 
| 
 | 
 3.4.2011 21:44:21 
MÍŠO moc vám držím palce, ať to vyjde a ať s váma zůstanou oba vaši prcci.  
![]() ![]() ![]() tak bych si přála dvojčata :)) škoda, že to nejde nějak zařídit :-D  | 
| Michaela83+1 | 55331 | 
| 
 | 
 1.4.2011 19:46:59 
Ahojky holky, tak v pondělí bude punkce a budeme mít prcky v enkubátoru 
  a příští pátek (sobota) nám dva prcky vrátí! | 
| Hehu+Cipísek | 55282 | 
| 
 | 
 27.3.2011 23:44:46 
M to postihlo hnedle z rána a Kubíno blindil asi od 3 odpoledne. poblil autosedačku, deku, můj kabát, několikrát sebe že, ručníky, utěrky, pyžamo a já se převlíkala 3x, nablil mi až za podprdu... :( no síla jako. ale zatím vypadá, že noc by mohla být dobrá...  
Míšo aspoň, že ti to utíká, to je fajn! :)  | 
| Michaela83+1 | 55331 | 
| 
 | 
 26.3.2011 20:47:39 
holky, tak co Soni, jste už ok?  
No mně to naštěstí hrozně letí, za 2 týdny si jdeme pro prcky  . | 
| Soninda | 52889 | 
| 
 | 
 26.3.2011 10:55:04 
ahoj, no snad je to zažehnáno, už to vypadalonadějně, ale ve čtvrtek to stelu zase postihlo.  
ze utery na středu sem lehla i já, no bylo to kruté, ale rychlé, ty děti to maj asi složitější  | 
| Hehu+Cipísek | 55282 | 
| 
 | 
 23.3.2011 13:52:02 
Soni tak co? jak vám je?  
 | 
| Soninda | 52889 | 
| 
 | 
 20.3.2011 16:17:19 
No jelikož máme dětskou skoro sousedku, tak sem si ji radši v poledne pozvala a prý to ted řádí nějaký takový bacil, sem zvedava na kojence malýho chudáka, naši mi ho přivezou byla hlídaná 
 | 
| Soninda | 52889 | 
| 
 | 
 20.3.2011 16:15:53 
Tak u nas je veselo blitkosračky na obouch malých frontách.. Stela od noci a Lada se přidala před chvíli.. 
 | 
| Hehu+Cipísek | 55282 | 
| 
 | 
 19.3.2011 22:51:37 
chápu MÍŠO :))) 
SONI tak my na kroužky chodíme jen proto, aby byl Kuba mezi dětma, jinak musím uznat na to moc nejsem, i když je to o zvyku. první hodina byl pro mě horor :)))) pak už to šlo... teď byl dokonce na kroužku sám M, bže jsme měla angínu a v sobotu jsou ty cvičení pro oba rodiče, tak to je super, je to pak takový rodinný aktivní dopoledne, ale stojí to teda ranec :( jinak na ty kroužky chodí některý mamky s oběma dětma - prostě buď tam starší jen sedí v koutě a hraje si, anebo naopak vezmou mladší dítě na kroužek staršího... ale chápu, že to nemusíš... já chodím na jinou diskusi a tam jsou některý mamky dost akční, až si přídu jako pořádná lemra, jediný co mě omlouvá je práce... já ani s kočárem extra neprocházkuju, vůbec v zimě jsem jezevec a prostě do mrazu NEJDU! :)))) a navíc mi příde, že z toho, že Kubíno dvě hodiny z kočáru čumí na větve, nic nemá, radši si prostě hraje... ale na léto se nehorázně těším, koupili jsme si permanentnku do ZOO a vůbec se těším na výlety a procházky za tepla... v létě zas nevydržím na jednom místě, si pak pomalu škubu vlasy... teď aspoň sleduju Slevomat a podobný různý slevový servery a koupila jsem pár víkendů někde s 50% slevou :))) a už se teda třepu :-D  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.