| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zatím bez dětí

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 8855  [Dalších 8675 >>]
Soninda 52889
19.3.2011 20:58:20
Hehe, já bych taky hubnout měla každé dítě á 5 kg.., ale zatím se mi moc nechce, nějak mi to nepřijde, ale asi to přijde.

Jinak s holčičkama máme docela stereotyp, nechodíme na žádný kroužky, jednak bych musela zajistit hlídání tý druhý, ota je každej den v práci, ale hlavně mi to přijde zbytečný. Chodíme teda každej víkend k našim, ty se tedka prestehovali do baráku, tam je zahrada tak v létě to bude vůbec dobrý. Mamku propustili bohužel z práce, tak má čas i hlídat.

Jinak druhý dítě brzy doporučuji~;), ještě chvíli a budou si hrát spolu a budu mít vůbec klid.. ha
Michaela83+1 55331
18.3.2011 17:28:30
Samozřejmě v dubnu, ty měsíce se mi už pletou, no to víte včera po narkóze, to říkám, že to má vliv na funkci mozku :-D.
Hehu+Cipísek 55282
18.3.2011 13:49:42
MÍŠO tak megaflusanec na vás letí pro štěstí!!!! pro prcky ještě v březnu, nebo jsi chtěla napsat v dubnu?

SONI ahoooj :) nj je to už rok... Kuba začíná pomaličku chodit a já uvažuju nad dalším prckem... zatím teda fakt jen v rovině úvah, bže na to zatím nemám odvahu :-D né, že by to bylo nějak extra náročný, ale já se furt fyzicky necítím bře. teď si furt plánuju, jak budu hubnout, tak se těším až dořezu ATB a hurá na to! taky chci aspoň půl roku chodit na jógu, nebo jiný cvičení, ať to pak zvládám já lemra...
a copa většinou s holčičkama provádíš? my jsme docela často doma. přestěhovali jsme se a je tu jen jedno veřejný hřiště a pak jedině do lesa, kde se v zimě moc nedá a za deště už vůbec ne... jezdíme na dvě cvičení a kamarádky s dětma nemám - resp. 2, ale moc se nevídáme, bže jedna, když jede do Phy, tak za maminkou, nebo za prací a druhý se sem moc nechce a já sjem bez auta :)))) no úlet. do těch 10m mi to nevadilo, ale teď bych uvítala víc aktivit, takže se taky nehorázně těším na lepší počasí :))

Michaela83+1 55331
18.3.2011 8:48:00
Jéé holky, tak konečně se tady zase potkáváme:-). Já mám po té dilataci děložního hrdla, jsem ok, jen jsem měla včera z té narkózy děsnou migrénu. Tak zahajujeme přípravu, pěkně se zase začínám dopovat a v březnu hurá pro prcky.
Soninda 52889
17.3.2011 20:45:23
jo Hehe to si pamatuju, jak ste jméno vybírali, a on už je to rok pryč, já když řekla, že to bude Hynek, tak se to vesměs v okolí nelíbilo, to nechápu~;)

Jinak u nas dobrý, letí to, těším se na jaro a léto, až budem víc venku. Stela je taková náročnější na pozornost a Lada je klidas, tak se docela zatím doplnují.
Soninda 52889
17.3.2011 20:41:02
Zdravím po dlouhé době a koukám na tu krásnou zprávu~;((
Gerbi moc gratuluju a navíc to nejhezčí jméno, u nas na něj už nedojde, kdyby nastal nějakej omyl byla by to Dita.
Tak doufám, že dodáš nějaký fotky, i sestřičky.
Michaela83+1 55331
13.3.2011 19:54:29
Já vlastně nemám co napsat, páč naprosto souhlasím s Hehe. Drž se kočko.
Hehu+Cipísek 55282
13.3.2011 19:38:21
tak prkotina to není... je to komplikovanej milostnej vztah. jelikož se radí dobře, tak bych ti řekla, že by bylo nejlepší, kdybys přestala být v tom vztahu aktivní a až pak se vyvrbí, jestli o tebe má opravdu zájem. asi je to i pro něj těžký, když je u dcery, asi jsou společně u jeho rodičů??? těžko říct, jak to je. možná se bojí, že by vás tam někdo společně viděl a on by měl potíže s bývalou partnerkou, to je všechno ve hvězdách a když bude chtít řekne ti, když né, tak nemá cenu ho i sebe do něčeho nutit... zkus zatnout zuby a neozývat se mu. není nic potupnějšího, než když se ten jeden ve vztahu snaží jako blázen a druhej je laxní. mě by se určitě nelíbilo, že bych za ním musela jezdit do Phy, zatímco on se ani pořádně neozve.... buď neví, jak to řešit, tak dělá tak trochu mrtvýho brouka a nebo ten vztah opravdu nemá cenu...... zkus si to rozumově všechno sama sobě vysvětlit a odpoutat se. tohle jako ženská nemáš zapotřebí a to si musíš říkat. ať se zkusí snažit on! držím palce!
Tresinecka 39875
13.3.2011 12:13:42
Holky, já vím, že můj příspěvek ted bude působit asi jako totalni blbost oproti starostem, co máte vy.. ale..
Uz ctvrt roku se scházím s jedním chlapem, bude mu 28, žije v Praze, ale jinak pochází ze stejneho mesta jako já, kde žije jeho 2,5letá dcera. Chapu, ze ma dite, ze s ni chce byt a tak. Tomu vsemu rozumim. Ale my se uz tyden nevideli, jen ted tady s ni, ja jsem tady ale taky... a mi proste rekl, ze se my dva ani na 5 minut neuvidime, protoze je s ni! Ja na ni nezarlim, to ne. Ale citim se odstrcená... kvuli me by sem asi nejel. Kdyz se chceme videt, musim za nim ja do Prahy. Mam pocit, ze me ani videt nechce, prece kdyby chtel, tak si pet minut, kdyz je treba s ni venku, najde. Pitomych par minut!!! Asi ten vztah nema smysl. Jsem na druhe koleji, on nema absolutne potrebu me videt a me je z toho do breku :( Vy mate deti a tak... co si o tom myslite? Od vcerejska placu, protoze me sere, ze jsem TADY a on taky, a presto se neuvidime. Kdyz jsem se ptala, kdy se uvidime my dva, rekl, ze nevi... tzn. ze dokud nesednu do vlaku a neprijedu, tak asi nikdy... jako by o me nemel vubec zajem :( ach jo
Hehu+Cipísek 55282
13.3.2011 11:27:40
GERBI no už jsem pročítala někde diskuse a většinou tam mamky píšou, že druhej CS byl lepší z toho důvodu jak píšeš ty! (jak to bude samozřejmě člověk nemůže tušit) a EPI ti nemohli napíchnout, nebo co ti tam pokazili??? mě třeba místo vpichu po EPI pořád bolí ~Rv a mám potíže s návalama, šumem a pískáním, ale to může být tlakem na spinální nerv, což může souviset a nemusí, každopádně po dvou fyzioterapiích je to o něco lepší... HYNEK je jméno překráný - to by býval byl taky můj výběr, kdyby se to totálně nerýmovalo, ale to už jsem tu myslím psala, když jsem jméno vybírala :-D...
mmch jakej máte přesně věkovej rozdíl mezi Zorinkou a Hynkem? omlouvám se, ale já si to nepamatuju :( ~f~

MÍŠO dobře děláš... v tomhle případě není skromnost na místě! :))) ~R^~;((~;((~;((
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 8855  [Dalších 8675 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.