Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| IvanaJ | 28823 |
|
|
9.4.2010 0:23:48
tady máš odkaz na tu školu:
http://www.inlinesports.cz/inline-kurz.htm jsem na to vážně zvědavá |
| Markéta, kluci 8 a 1 |
| • |
8.4.2010 23:24:16
V pěti letech na ledních bruslích (ve čtyřech mu to vůbec nešlo). Výuka spočívala v tom, že si nasadil brusle a chodil dokolečka na stadionu. Asi třikrát po hodině a půl. Pořád padal. A pak se pomaličku rozjel a už bruslil.Je to jeden ze synkových nejoblíbenějších sportů. Chodili jsme na Štvanici v pátek odpoledne a v sobotu brzy ráno, aby tam bylo málo lidí.
In liny zkusil poprvé loni na podzim a jelo mu to jedna báseň hned napoprvé. Tak mě to nadchlo, že jsem si je koupila také a plánuju vyrazit, ale nevím, mám vůči nim ostych, padá se fakt do tvrdého, moje tělo už není nejmladší a pořád si říkám, jestli mi nestačí kombinace kolo, lyže, plavání, lední brusle a batole. |
| Petrajda | 56186 |
|
|
8.4.2010 23:05:43
Ivano, co je to za kurs? Docela by mě to zajímalo. Jak dlouho to trvá, kolik to stojí a je možné si výbavu třeba jen půjčit? Dík, P.
|
| Babsi+2 | 63297 |
|
|
8.4.2010 22:45:29
Povedlo se nám to zhruba kolem těch tří let. Začala na ledových bruslích, nechali jsme ji pachtit uprostřed kluzáku, daleko od mantinelu, kačenky jsme odhodili hned po prvním bruslení, neustále ji padaly.
Správce kluziště učí děti bruslit tak, že jim dá židli-děcka mají oporu, ale nemůžou dělat most=visí na dospělákovi a nohy lítaj semotamo. Jakmile si zvykla na postoj a lá záchod (kolena ramena dopředu, zadek dozadu), šlo jí všechno-ledobrusle, inline, lyže. |
| IvanaJ | 28823 |
|
|
8.4.2010 22:13:50
my zrovna za dva týdny budeme celá rodina absolvovat kurs výuky na in linech prckovi je 4,5 myslím, že ten to zvládne nejlíp z nás
![]() |
| Jana, 2 | 55998 |
|
|
8.4.2010 21:56:28
dcera ve 3,5 letech na koleckovych- mela pro zacatek ty co maji vzadu 2 kolecka. Slo ji to celkem dobre hned od zacatku.Drzela se kocaru a za chvili uz bruslila sama. A letos (v 5-ti letech) poprve vyzkousela normalni brusle na led a uplne jsem se divila,jak ji hned slo . Byli jsme parkrat a uz jsem mela co delat,abych ji chytila
|
| remus | 99695 |
|
|
8.4.2010 21:24:39
Ten náš má také koloodrážedlo a jezdí na něm parádně, tak jsem zkusila 12ku bez koleček, nejdřív byl problém se šlapáním, chtěl na něm začít běhat
, ale pochopil to rychle a začal jezdit, tak jsme dneska koupili 14ku a začal zkoušet tu, co mu zbývá, chodíme s celou partou a chce jim stačit![]() |
| sojka+07+09 | 75323 |
|
|
8.4.2010 21:21:49
tak na kole bez koleček jsme neuspěli. Tuhle se nám kolečko trochu povolilo a zkusili jsme odmontovat a rovnováhu neudržela vůbec. Přitom na kolo odrážedle rovnováhu drží skvěle, i si zvedne nohy a sjede z kopce na dvou kolech. Docela se bála, no uvidíme, zkusím namotivovat. Kluk je šikulín. Andulka jezdí na kole s kolečky od dvou a půl.
|
| remus | 99695 |
|
|
8.4.2010 21:18:45
Brusle na led naše děti nechytly, ale zato in-liny, tak ty u nás frčí, dcerce je skoro 7 a jezdí teda parádně, malýho jsme ještě nezkoušeli, teď se snaží drantit na větším kole bez koleček, tak brusle musí počkat
![]() |
| katyn | 100343 |
|
|
8.4.2010 21:14:12
Ve čtyřech letech dostal klasické brusle, za týden se naučil bruslit.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.