| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 1651  [Dalších 541 >>]
januska.1 87418
8.4.2010 21:12:58
Syn 5,5 letos dostal brusle na led,po prvé dost padal,byli jsme tak celkem 8 krát a to už jezdil celkem normálně,dá se říct dobře:-)Koupila jsem mu in-line a taky dobrý,před 14 dny byl poprvé a koukali jsme překvapeně,že jezdí obstojně.Asi měl základ z těch ledních.Ale 3 a půl dítko se mi zdá na to celkem malé-ale jsou i šikulíni:-)
Marťa11 8076
8.4.2010 21:09:08
syn se učil ve 4 letech a kačenky jsem ani nezkoušela..., prostě kanady, klasiku... jezdil nejdříve s brankou (opřený) a za chvíli bez... na kolečkových už to šlo tak nějak samo potom... ale na těch moc nejezdí, já je prostě nemám ráda ~d~
Morganaz 34246
8.4.2010 21:08:07
tak my jsme kačenky a nějaké čtyř či trojkolečkové brusle úplně vynechaly a v pohodě.

naše holky začínaly v 3,5 na inlinech (bylo jaro) a prostě si chvíli odchodily, jen jsem jim ukazovala jak na to, chtěla jsem, aby našly ten správný balanc, ošahaly si to, hlavně, aby je to bavilo...až další rok to připomínalo bruslení, na ledě byly tu zimu už jako 4leťačky a to už šlo líp...A jezdí...

Kluka jsme postavili teď čerstvě ve třech letech na led na normální kanady a dobrý. Zase si šlapal, hledal rovnováhu a liboval si, že se může posunovat u mantinelu..pouštěl se odvážně i do prostoru. Už jsem zvědavá jak vyrazíme na inliny ;-).

je fakt, že půlku práce mám za sebou tím, že všechny tři to prostě baví a já je nenutím, prostě nechávám je v tom poplácat se a jen radím a nejmladšího teda zvedám ;-)

tak ať se bruslení líbí!
sojka+07+09 75323
8.4.2010 21:03:14
a to už bruslily na in-linech ? Podle mě právě na to musí u dcery nějak dozrát kotníky, představuju si, jak se jí budou nožičky vpadávat dovnitř. ale zatím jí to hrozně baví. Mám pro ní Na Phil-Tedu vymyšlený, že se bude držet toho zadního tandemovýho kočárku.
červík + V. 6/03 + L. 5/08 70614
8.4.2010 21:01:03
syn jezdil v pěti letech se školkou na bruslení, docela mu to šlo, na pět dětí byl jeden instruktor tak je to za těch 12 hodin naučil~R^
sun 15 88122
8.4.2010 20:58:09
Záleží na dítěti . Kamarádky šikovná holčička krásně jezdila už v pěti a už i rok před tím ji to trochu šlo. U nás jsme to zkoušeli v pěti byla to hrůza , vůbec to nechápala a padala a padala . Brusle jsem schovala a za rok bruslila sama za dvě odpoledne.
sojka+07+09 75323
8.4.2010 20:46:36
Kolik bylo vašim dětem let, když se naučily bruslit ? Dcera tři roky letos vyzkoušela na ledě kačenky, no moc to nejezdilo, ale jinak jí to šlo skvěle. Teď jsemm koupila kolečkové brusle se čtyřmi kolečky, taky to nějak moc nejezdí, ale na první vyzkoušení super. Dceři to jde, nohy se jí nerozjíždějí, ale in-line brusle by asi nezvládla. Tak se ptám, kdy se to naučily vaše děti. A jak se vám to povedlo.
Ivatema 52511
24.3.2010 18:31:44
Zrovna o víkendu jsem studovala D-test, protže dcera taky chtěla in-line. nejlíp tam vyšla značka Fila a jeden druh K2. Taky tam byly rady ohledně koleček-měkká kolečka=menší rychlost, ale lepší pro nedokonalý terén, tvrdá kolečka=rychlejší, ale spíše pro hladké povrchy. Ještě byl rozdíl ve velikposti koleček-jsou dva druhy, ale to už si nepamatuji. Každopádně i tam radili-vyzkoušet, jak sedí.
cyann 43516
24.3.2010 12:41:36
Já mám taky K2 a jsem naprosto spokojená, dokonce i po 10ti letech co je už mám. Nekupuj ty celoumělohmotný, jsou sice levnější, ale nestojí za to.
zerat 18305
24.3.2010 11:13:58
Zajdi do obchodu a vyzkoušej - ono každému sednou na nohu jiné. Já jsem zkoušela několikery než jsem si zkusila K2 a ty rovnou v akci vzala, protože mi sedly naprosto nejlíp ~;) Jinak vím, že to není vždy ideální ale nechala jsem si poradit v obchodě (v Giga), kde mi radil kluk zřejmě do in-linů docela zažraný... ~;)
[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 1651  [Dalších 541 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.