Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Čekatel na smazání | 19487 |
|
|
13.5.2009 15:09:34
Treba me to presvedci az narazim :) Nerikam ale ze nepadam. Naposledy v praze, a odrel jsem si ruku, proto bych bral ty chranice dlanovky .)
|
|
|
13.5.2009 15:07:59
tam je toho vic, to je jen zacatek :) Taky jsem se dozvedel plno veci co jsem ani netusil.
|
| Morganaz | 34246 |
|
13.5.2009 14:49:05
Michale to nebude náročností, ale sám píšeš, že se i s minimem lidí dokážeš srazit..;-) možná by ta helma nebyla od věci ;-)
|
| amartinaa | 80640 |
|
|
13.5.2009 14:47:02
Moc děkuji, velikost koleček? No to mě vůbec nenapadlo.
Díky. článek si ráda přečtu.![]() ![]() |
| Jana Z. | 4110 |
|
|
13.5.2009 14:47:00
Ad kocarek - obzvlast pokud jsi zacatecnik(tzn. ze neumis brzdit a uz vubec ne ubrzdit sebe s rozjetym kocarem),
tak to chce mit kocarek s rucni brzdou (tzn. ze ma brzdu na rukojeti kocarku), staci bohate nejaka trikolka kocar z bazaru (nejlepe nafukovaci kola)s tou brzdou na rukojeti. |
|
|
13.5.2009 14:42:01
Precti si tohle, tady jsou dobry rady.
http://koleckove-brusle.heureka.cz/radce/jaka-in-line-kolecka-si-vybrat/ |
|
|
13.5.2009 14:39:34
Bazarove bych nekupoval, muzou mit skryty vady, spatny napraskly kolecka, vydreny loziska.
Neboj bruslit se naucis velice rychle, chce to jen jezdit a dostanes se do toho. Nejdulezitejsich na brusli je aby ti dobre sedly na noze, nikde nic netlacilo, krev proudila jak ma, asi bych zvolil i loziska s mensim cislem (ABEC 1, 3) kvuli tomu ze se budou min tocit a nepojedes tak rychle. Co se tyce brusleni s diteteme v kocarku, neni problem, dulezity je aby tu rychlost zvladal kocarek a dobre se ti s nim manevrovalo. U naseho golface byl problem ze kolecka pri vyssi rychlosti zacali vybrovat a nedalo se pak jet. P.S. radeji investuj do kvalitnejsich brusli, vydrzi na hodne dlouho. |
| amartinaa | 80640 |
|
|
13.5.2009 14:32:08
Dobrý den,
můžete mi někdo poradit? Ráda bych začala jezdit na bruslích, nevím jakou značku či jaké požadavky bych od nich měla čekat a jestli není lepší si koupit nějaké bazarové ze začátku a tak. Jako málá jsem to milovala, ale to byly ještě takové ty na přezky co se navlékali na boty. Nevím jestli mi to půjde, ale právě jsem v procesu hubnutí a tak potřebuji pohyb, dokud malá ještě chvilku vydrží v kočárku i se starším bráchou, ten má 33 měsíců, na něho je ještě asi brzy,že? Nebo máte někdo zkušennosti i s tak malými dětmy? Děkuji za názory a rady. |
| Ondra, 3 děti |
| • |
13.5.2009 14:24:54
Na inlajnech nejezdím, děti přilbu i chrániče používají. Na kolo si helmu beru a ve městě nebo ve sjezdech jsem rád, že ji mám, ale má to dva háčky:
- pokud vím, nikdy nikde statistiky neprokázaly, že by helmy snížily úrazovost cyklistů nebo procento smrtelných úrazů. Což uvádím jen pro úplnost, sám pokládám helmu za rozumnou součást vybavení. - mám zkušenost osobní i ověřenou u mnoha přátel, že když helmu nemám, jezdím výrazně opatrněji. Například dneska jsem spěchal do práce hodně brzy a hodně překotně a přilbu omylem zapomněl. Sotva jsem si to uvědomil (vracet se nebyl čas), rozsvítila se mi v hlavě kontrolka a už nezhasla celou cestu. Soustředění mnohem větší, jízda opatrnější, vnímavost k okolnímu provozu maximální. Překvapilo mě, že ta kontrolka nezmizela ani za 15 let, co jezdím skoro vždy v helmě. Mému kamarádovi manželka helmu přímo zakázala - když viděla, jak zběsile s ní jezdí, vyhodnotila jako menší riziko mu ji zabavit. Přitom on si to vůbec neuvědomoval, jen podvědomě zvýšil práh vlastního strachu. |
|
|
13.5.2009 14:12:35
Mě na tom trapnýho nic nepřijde, naopak když jsou pěkny chrániče vypadá to super :)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.