Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rezinka007 | 94326 |
|
|
13.5.2009 14:09:47
Já jsem trochu exot, na kolo či na sjezdovky bez helmy ani ránu. Celé dětství jsem přežila bez helmy (nebylo to v módě) a v dospělosti jsem se v tomto změnila. Tedy, zvláště, když nám něco tak snadného, jako je nasazení helmy může zachránit život, tak nejsem proti. Ale jde hlavně o zvyk. Před pár lety jsem si nedovedla představit jezdit s helmou, připadala bych si trapně, cítila jsem se bezpečně i bez ní.
|
| Líza | 17721 |
|
|
13.5.2009 13:48:24
Já jsem posera, takže mám nejen chrániče (lokty, kolena, zápěstí), ale i helmu - jako jedna z mála dospělých, které potkávám - až se trochu stydím, ale vlastní neporušená lebka je mi milejší než to, jestli někomu připadám trapná.
|
| Zuuuza | 66577 |
|
|
13.5.2009 13:46:11
Asi po 3 letech jsem vyrazila před 10 dny na brusle s kamarádkou. Na rovince. Ale pak jsem najela tam, kam jsem nechtěla, dost blbě jsem spadla... Bez chráničů. Takhle už nevyjedu. Dost jsem si sedřela kolena a to jedno pořádně narazila. Řeknu vám nic moc. A mohlo to dopadnout hůř. Takže chrániče si rozhodně pořídím. Z.
|
| Čekatel na smazání | 19487 |
|
|
13.5.2009 13:42:30
Jsme dospeli a meli bysme vedet co si muzeme dovolit a co ne, pokud se nekdo citi ze je ohrozen na zdravi at si klidne oplatuje chranicema, je to preci kazdeho vec. Stat se muze cokoliv, treba pri sundavani brusli pred tescem me prejede auto a neovlivnim to.
Otazka tohoto tematu byla nosite chranice a helmu, takze strucne, ani jedno, ale uvazuju o koupi chrnaicu na zapesti/dlane, obcas clovek muze spadnout a nejvic to odnesou ruce. |
| Čekatel na smazání | 19487 |
|
|
13.5.2009 13:39:23
Tak asi mame stesti na dobu, lidi tam moc nepotkavame, ale treba nejsem narocny.
|
| Evista | 25207 |
|
|
13.5.2009 13:11:49
Ssilvi, neblazni, muze me prejet auto kdyz vylezu z baraku, muze vjet na chodnik, muze se stat tolik veci. Takhle se premyslet neda. Neziju ve strachu. To same treba ledni brusleni, krome deti jsem nikoho s prilbou nevidela.
Jezdime po stezkach, mmch ta zlinska je opravdu hezka, upravena. Nevim kde tam ta pani spadla, je to tam sama rovina, siroke. S ditetem bych ani jinam nez na stezku a hriste nesla... taky jak rychle tak muzu s malou jet? asi moc rychle ne. Nerikam ze bych vlezla na U rampu bez prilby, to samo uz ne. Ale na tu pul hodku si bez prilby na stezku nebo asfaltove hriste kde neni snad ani noha teda vlezu. Ja nikomu nerikam at prilbu nenosi, naopak, kdyz chce at ji ma treba i doma. |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
13.5.2009 12:59:54
Teda, nechci nikoho děsit, ale všichni o kterých byla zmínka v telce, že po pádu umřeli, tak všichni byli zkušení bruslaři!!
Nikdy nemůže nikdo vědět, kdo vrazí do Vás! Kdo Vám tam vlítne,... A tvrdě: přemýšleli jste, co nenosíte chrániče, přilby, co bude s Vašimi dětmi, když by se Vám "nedejbože" něco stalo? Stojí to za to???? Přeji Vám štěstí! |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
13.5.2009 12:55:12
Nevím, mi to příjde nezodpovědné, myslím, že přilba tolik nestojí, když jdu na inliny, tak nejdu na molo,...stát se může cokoliv i na tak krásné stezce, kterou tiše závidím:o)
Taky nejezdím rychle, brzdu mám. V autě se snažím taky předvídat, ale i tak jezdíme všichni připoutáni a děti v sedačkách ![]() ![]() |
| Morganaz | 34246 |
|
13.5.2009 12:53:19
Michale tuhle trasu dobře znám..a jsou tam min. dva sjezdy - mostky s rantlíkama a pod + mírnější kopeček na kterém se to umí rozjet za olympií k tescu, u tesca to stejné... lidí plno, cyklistů taky motá se to tam jak na Václaváku...takže když zmiňuješ tuhle cyklostezku tak zrovna na tuhle bych si představila helmu vždy...
helmu jsem neměla a letos už vyjíždím s ní... |
| Evista | 25207 |
|
|
13.5.2009 12:47:56
ze zacatku brusleni jsem mela chranice, bylo mi 15. Ale brzy sly dolu, tenkrat moc v mode nebyly a ja se naucila hezky jezdit, obcas nejake legracky atd. Manzel to same. Na bruslich si oba verime a kdyz si neverim pribrzdim. Letos zkousi jezdit i dcera 3,5 te davam prilbu. Nevadi ze ja nemam a ona ma.
Mozna si ji poridime, ale jeji vyuziti u nas vidim spise na kolo. jezdim s odmontovanou brzdou ( s brzdou bych se asi priplestila ![]() ) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.