Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marcelína | 19865 |
|
|
13.5.2009 10:59:28
Paradox,
naše holky už chodí v přilbách ven téměř pořád - věčně jezdí na odrážedlech nebo lezou na strom a zastávám názor, že je lepší hlava zpocená než rozbitá. |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
13.5.2009 10:57:20
Helmu jakmile opoustime dum a jedeme na cemkoliv ven -tzn. brusle, kolo, kolobezka.
Jedina vyjimka je manzel, tej ji na hlave nesnese, nechapu to. Ja sama ji mam od 15ti let a uz poslouzila ![]() Chranice na inline maji deti, ja ne, jdu je koupit pristi tyden. |
| aaa |
| • |
13.5.2009 10:55:27
Já vždy s přilbou (cyklistickou) a s chrániči. Vypadám sice exoticky, ale nechtěla bych hlavou trefit ten orubník, co lemuje cyklostezku. Stačí, že se mi tam rozběhne nečekaně pes nebo zavrávorá dítě na kole a je hotovo. A navíc jsem na přilbu z kola tak zvyklá, že mi holá hlava při jízdě už dělá zle. Stejně jako ez pásů v autě.
|
| Paradox | 15600 |
|
|
13.5.2009 10:53:52
Já teda nebruslím, ale helma je naprostá nutnost. Nepouštím bez ní holčinu ani na koloběžku. Michalův názor rozhodně nesdílím, popravdě mi přijde úplně zcestný.
![]() |
| Marcelína | 19865 |
|
|
13.5.2009 10:48:33
Michale,
tenhle případ, o kterém píše zakladatelka, se stal na cyklostezce, paní byla zkušená bruslařka, jezdila vždy s přilbou, jak na kole, tak na in-linech, jen si ji prostě tentokrát výjimečně nevzala ![]() |
| Čekatel na smazání | 19487 |
|
|
13.5.2009 10:32:31
Ani jedno, ale helmu na kolo planuji koupit, zatim nemeli moji velikost :) Na brusle na tu nasi cyklostezku povazuji zbytecny, vyuzila by se maximalne do mesta, kde jsou obruniky, nerovnosti apod.
|
| Pavla, 4 děti |
| • |
13.5.2009 10:30:30
Bruslíme celá rodina, všichni s helmou + chrániče. Kamarádka pracuje na ARO, tak dobře vím, jak takový úraz může dopadnout.
|
| Rezinka007 | 94326 |
|
|
13.5.2009 10:23:24
Včera bylo ve zprávách, že žena jela bez helmy na kolečkových bruslích, spadla. Nejprve to vypadalo na otřes mozku, její stav se však zhoršil, úraz hlavy byl větší než se předpokládalo a ona zemřela. Potom tam reportér ukazoval lidi na k. bruslích, ani jeden neměl přilbu, tuším ani chrániče na lokty, kolena..
Já sama znám také případ, kdy žena jela na kole bez helmy, jen se převrátila o obrubník u silnice, spadla na hlavu a zemřela. Jak jste na tom vy? Používáte helmu a chrániče při bruslení? |
| Šmatla | 37247 |
|
|
9.5.2009 15:36:12
Promiň, já se sem koukla až teď. Je to: http://www.worker.cz/1277/detska-sada-worker-funky-set
Ještě před týdnem je dokonce měli ve výrazný slevě - asi za 790,- nebo tak nějak... ale to už je teď jedno. Dobře vyber ![]() |
| Šárka+Dominička 4,5roku |
| • |
9.5.2009 12:38:14
Ahojky,
tak naše Domča má brusle od třech let. Klasika kolečka v jedné řadě. Značku přesně nevím, stály kolem 500kč a jsou astavitelné, od velikosti 28 do velikosti tuším 32. Naučila se na nich v pohodě a už běžne jezdí. Asi bych nekupovala ty spodpůrnýma kolečkama, myslím si, že se v pohodě naučí na klasických. My jsme měli pak problém třeba u kola, kdy postranní kolečka nechtěla za nic sundat, když jsem je přeci sundala, odmítala na kole jezdit, pak ale ze dne na den sedla a jela, ale je to tak měsíc. Trvalo nám to dlouho ty postranní kolečka odbourat. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.