Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka,Matěj11/04+Kristýna9/07 | 16871 |
|
|
9.5.2009 10:57:11
Viděla jsem teď v akci v Intersparu brusle, set 3v1, kde se na botu dají upnout klasická in-line kolečka v jedné řadě, pak dvě a dvě vedle sebe a ještě nože na zimní bruslení. Šla bych do nich, jen bych je nekoupila v Intersparu. Zajímavá sada. Alespoň pro začátky a na vyzkoušení, jestli ho to chytne nebo ne. Ale jinak bych dítěti chtěla koupit dobré brusle, kde je část šněrovací, část přezková.
|
| Lenka,Matěj11/04+Kristýna9/07 | 16871 |
|
|
9.5.2009 10:53:11
To by mě taky zajímalo. Jen si říkám - není lepší, když už se rovnou naučí jezdit na klasice, tzn., kolečka v jedné řadě? Že se jim pak moc nechce zbavit se těch podpůrných dvou koleček vedle sebe, i styl jízdy dle mého musí být jiný.... My třeba teď litujeme, že jsme mu dali na kolo přídavná kolečka. Nechce je dát pryč.
|
| Morganaz | 34246 |
|
9.5.2009 6:00:42
vlastně při výběru budu postupovat jako kdybych si kupovala na sebe a v obchodech ti určitě poradí. Pro sebe mám taky Fily a jsem nadmíru spokojená takže podobné bych chtěla koupit holkám.
|
| Morganaz | 34246 |
|
9.5.2009 5:57:59
Naše holky dostaly inliny slevněné roztahovací s přezkama z obchodu hervis..ani si teď nevybavím značku - stály kolem 600,-. Myslím, že na naučení stačí i ta sada z tesca. Určitě bez těch dvou koleček - budete ho pak podle mě učit znova ;-).
Pokud ještě nebruslil ani na ledě tak se připravte na to, že bude tak nějak chodit a můžete se rozkrájet, aby se "sklouzl". U nás se osvědčila trpělivost a nechat si děti samotné ošahat co to obnáší (opravdu je nechat ať si to dělají po svém a sem tam jim ukázat ať zkusí jet jako vy). Holky začínaly měly tak 3,5r (nebylo to plánované, ale na dvojky se blbě shání, měly malou nohu, ale náhodou jsme byly v obchodě..odchodily si defacto dvě sezony ;-), ale v každé byl vidět velký pokrok. Nechodíme pravidelně, ale letos v pěti už to i na ledě vypadá jako velmi slušné bruslení a holky to milují.. teď jim vyrostla noha takže už jim pořídíme pořádnější, jsem spíš za šněrovací, opět roztahovací. Určitě chrániče a helmu! kolena, lokty a hlavně ruce!! rada: šla bych do šněrovacích, podle mě líp stáhneš nohu, ale i ty naše přezkové drží bezvadně. značka je podlě mě jedno, spíš bych si botu ošahala jestli to není úplný šunt (to poznáš ;-) na naučení to stačí (po prvních jízdách teda u nás brusle vypadaly jako po pěti letech ježdění ;-) ). Dvě kolečka vedle sebe mi sympatické nejsou, děti se naučí i tak. tak ať to syna baví..pokud by se třeba nějak šprajcl a bál se - přikoupila bych hokejku..;-) |
| Emmina | 14922 |
|
|
9.5.2009 1:54:32
radim klasicke inline brusle, ty 4koleckove jsou jen na mini popojizdeni a nauceni stability, v podstate pro skvrnata, kteri zacinaji. My jsme ted koupili obema klukum inline, 6lety jezdi krasne, ten 4lety se porad trochu boji, ale bracha ho motivuje. Rozhodne to chce helmu a chranice na kolena, lokty a nejlepe i na zapesti!!!Znacku neporadim, nase jsme koupili v Kanade, ale roztahuji se na vetsi velikosti, takze jim vydrzi par let.
|
| Mickey16 | 40737 |
|
|
9.5.2009 0:29:00
Značku neporadím, ale já chci pro syna právě spíš inliny než brusle kter mají dvě a dvě kolečka vedle sebe- na tom bych se zabila i já
podle mě se na tom jezdí hůř. Hlavně si myslím že je to jiná technika, na inlinech dáváš nohy trochu jako do V a odrážíš se hranou (což k tomu vede automaticky, při odrážení špičkou jako krasobruslařka spadneš na čumák aspoň já to teda udělala jen jednou ), u těch co mají dvě a dvě kolečka to právě nejde protože se nezapřeš o hranu, takže je to asi jiná technika a podle mě i složitější. Já bych na to teda nestoupla.Takže radím klasický inliny i s botou a v dětskách velikostech mívají většinou posuvný na 3 čísla. |
| zvedavka zvedava | 86191 |
|
|
8.5.2009 23:48:10
Šmatlo to zni dobre, nemuzes sem dat primo odkaz, na worker.cz to nejak nemuzu najit... diky moc
|
| Šmatla | 37247 |
|
|
8.5.2009 23:04:06
... Zvědavko, na otázky kolem výběru neumím odpovědět, jenom mě napadlo, že jsem sama při nedávném hledání dětských inline bruslí narazila na zajímavý kousek. Jsou to brusle, na kterých se dají ta čtyři kolečka rozestavit i tak, že nemáš v "lajně", ale dvě na bocích u paty a dvě v lajně u špičky - pro malý dítko možná docela dobrý, ne? Dělá to Worker.cz.
|
| zvedavka zvedava | 86191 |
|
|
8.5.2009 22:38:48
Prosim poradte, chci koupit 4letemu synovi inline brusle, velikost bot ma nyni 27. Nevite, zda je lepsi koupit primo inline brusle nebo zda staci takove ty nasazovaci na boty? Ktere lepe drzi nohu? Jsou potreba vzadu takove ty dve stabilizujici kolecka? A co znacky, jake jsou dobre? Ja mam dospelacke Fila, ale v detskych se nevyznam. Urcite nechci neco ala Tesco za 500 komplet s chranici a helmou, ale neco kvalitniho, aby to dobre drzelo nohu. Jsou dobre roztahovaci brusle? Diky za rady...
|
| Babsi+2 | 63297 |
|
|
4.5.2009 8:22:34
Naše děti začínaly ve 3 letech na ledových bruslích a teprve v 5dostala starší inline. Zdají se mi dost těžké a zvedat nohy s touhle zátěží je dost těžké i pro mě, natož pro mrňousy. Tím, že bruslí jako hokejista(bez zoubků), si "nadběhla" a na inline uměla stát a jezdit okamžitě.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.