Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Raduza | 68805 |
|
|
2.5.2009 21:20:25
Od kamarádky syn bruslil od tří let v zimě skoro každý den, a dlouho
. Nevidím rozdíl mezi ledními a in-line bruslemi. Zkusila bych to, proč ne. Odborníci doporučují lyžování a bruslení od tří let, dříve ne. Myslím si, že v pohodě. Však uvidíš, ono taky záleží na každém dítěti. |
| Evista | 25207 |
|
|
2.5.2009 20:46:20
Souhlasim s temi co psali predtim, pokud to neni kazdy den nevidela bych to vubec cerne.. to same je preci kolo.
Dcera (3 a pul roku) ma in-line, zatim je mela na nozce asi 3x, letos jsme ji koupili posunovaci a co se daji dat zadni kolecka vedle sebe. Min. rok uz taky mela bruslicky a tak 15x na tom stala. V zime obcas vyrazi s lednimi bruslemi...stejne v tom deti nevydrzi dyl jak 50minut... nevidim v tom nic strasneho, naopak. |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
2.5.2009 20:40:29
No nevím teda proč by to mělo ničit klouby třeba víc než chůze, jízda na koloběžce nebo na kole??
Pokud to není denní drilování, nevidím problém v žádném sportu u tříletého dítěte. Navíc dle mých zkušeností, s čím dřív se dítě seznámí s jakým koliv sportem, tím menší, pak má z něj strach,.. Maty má 3roky a 3měsíce, na inlinech byl poprvé loni, nenadchly ho, jen teda by v nich chodil po trávě, tak jsme je schovali, letos stál poprvé včera, byla to spíš chůze, sem tam sklouznutí,....vydržel to cca 30min, pak se přezul a šel na své oblíbené odrážedlo:o) Nejstarší začal až v 5letech, on je takový "pan opatrný" a opravdu mu to pak vše trvalo déle, druhý začal se vším dřív, chtěl dohnat stašího brášku a hned mu i vše šlo, takže záleží i od dítěte. Závěrem, pokud má o to dítě zájem a je to takzvaně rekreačně, nevidím v tom problém/za použití všech možných chráničů/. Sportu zdar! ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
2.5.2009 19:49:35
Právě nechceme ji čassto bruslit, vždyt je ještě malá, ale stačí jen párkrát, jen ne často, to je jasný. Že vůbec nedoporučuje jezdit na kolečkové brusle, tak nevím včem je problém, když ji budu učit bruslit výjimečně.
|
| Ekaterina | 67693 |
|
2.5.2009 19:16:46
Osobně bych se řídila zdravým rozumem: domnívám se, že jakýkoliv jednostranný sport provozovaný pravidelně a často tříletému dítěti škodí. Takže já bych na bruslích jezdit klidně učila, ale ne moc často.
|
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
2.5.2009 18:39:05
Doslechla jsem od kamarádky, že in-line u tříleté dítě vůbec nedoporučuje kvůli kloubům. Doporučuje nejlíp od 5-ti let. Tak nevím, jestli jí mám veřit nebo mám raději zeptat pro jistotu dětského pediatře. Koupila jsem kolečkové brusle pro mou dceru, která má 3 roky a 4 měsíce. Myslela jsem, že jí budu učit bruslit jen velmi výjímečně, sice nebudeme pořád bruslit, stejně ještě neumí, ale teprve jí budu učit, takže nám to stačí třeba 5x za léto/možná za rok. Máte někdo zkušenosti, kolikrát vaše dítě bruslí a nic se mu nestalo nebo stalo se pak potíže s klouby? děkuju za příspěvěk.
|
| K |
| • |
29.4.2009 21:23:23
Nevim, koupila jsem dceri prvni prilbu od Authora za temer tisicovku. Zahy se uvolnila utahovaci obruc kolem hlavy uvnitr helmy - maji ji pridelanou jen tak forove. Druhou jsem koupila v Lidlu za 299 - po dukladne prohlidce. A je nesrovnatelne kvalitnejsi nez ta znackova.
Rozhodne bych si netroufla tvrdit, ze veci z nespecializovanych obchodu jsou horsi. I ve znackovych obchodech se muze clovek snadno spalit. A pokud ma omezeny rozpocet, tak uplne chapu, proc voli neznackove zbozi. |
| zvedavka zvedava | 86191 |
|
|
29.4.2009 13:52:36
Koukam na diskusi na tema, ktere me taky hodne zajima a mam mozna hodne laicky dotaz, ale mam pro 4 lete dite, zacatecnika na bruslich koupit inline brusle primo jako brusle nebo takove jakoby nazouvaci na normalni boty (Na MMB jsem videla od FP)
Diky za radu |
| Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 | 45961 |
|
|
29.4.2009 13:29:27
Známá se učila jezdit na parkovišti obchoďáku s nákupním vozíkem
Měla oporu a zároveň mohla jet jak potřebovala. |
| Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 | 45961 |
|
|
29.4.2009 13:28:15
I v obchodním středisku koupíš kvalitní kolo a kvalitní přilbu a totéž s bruslemi. Jen se dívat na testy co to má. Mám dobrou zkušenost s Intersparem na kolečkové brusle, ale stáli mě 1200,- Nelituju. Opravdu se vyplatí připlatit víc. Brusle mám 3 roky a jsou jako nové.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.