| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 1651  [Dalších 221 >>]
václavka, Lucka8/04, Verča6/06 54007
11.1.2009 9:22:25
Ty jo, ale já musím říct, že na bruslích bez zoubků neumím bruslit. Na krasobruslích normálně, myslela jsem že mi to půjde i na inlinech a nešlo, málem jsem si dala na hubu. Takže já teď taky přemýšlím o pořízení bruslí pro dceru (4,5) a uvažuju o nožích bez zoubků aby se to pak naučila na inlinech. Menší dceři (2,5) pořídím asi kačenky.
Venca * 52181
11.1.2009 8:58:56
Tak dcera "bruslí" cca od 3,5 roku - ze začátku jsem jí brusle vždy půjčovala - chodili jsme na pidikluziště v obchodním centru, bruslení zdarma, půjčení bruslí cca za 20 Kč, měli tam i pidimalinké (dcera měla tehdy myslím 27-28 nohu), vzhledem k nemocem v zimním období a dalším faktorům (školka, práce atd.) jsme se tam dostali maximálně 4x za zimu, což si myslím, že jí zdravotně neuškodí, pokaždé jsme bruslili tak půl hodiny. Zezačátku jen stála a já jí "vozila" aby získala stabilitu, pak se začala sama trošku odrážet a teď už jezdí sama (opatrně:-)). Brusle jsem jí půjčovala klasické bílé holčičí kožené, následující léto jsme pak koupili inliny, ty jsou posuvné, vydrželi tři roky a byla na nich také vždy tak 3x za léto. Následující zimu jsem jí už koupili vlastní zimní brusle, protože to kluziště v OC bylo vždy jen cca asi měsíc. Koupila jsem klasické dívčí kožené neposuvné, o číslo větší a vydržely jí 2-3 roky i tak. Měla jsem představu, že budeme chodit bruslit často, ale samozřejmě to až tak moc často nevychází, máme čas jen o víkendu, někdy je nemocná, někdy je u babičky, někde jdeme radši plavat, do divadla apod.~d~ o zoubky se neodráží. Ještě dodám, že jak na zimních, tak na inlinech má vždy helmu. (zejména na těch zimních to není na stadionu až tak pravidlem)
sun 15 88122
11.1.2009 8:28:48
Dobré ráno, máme přesně brusle jak ukazoval Ilisek a zatim spokojenost , jak už tady někdo psal loni měla ty bílé se zoubkama a musela jsem jí je nechat ubrousit. Bruslí od čtyř let , ale klidně byh to zkusila i dřív , ale fakt jí to nešlo byla dřevo a očividně se strašně moc bála, tak jsme brusle vrátili a své jsem jí nepořozovala, mám přesně ten názor , že nějká ta půlhodinka těm dětem na ledě opravdu nemůže ublížit když by jí to bavilo ani od tří let, zaleží na každém pro začátek bych si někde zkusila půjčit a uvidíš ať zbytečně nevyhazujete peníze . Oni ty lepší brusele se fakt pohybují i kolem patnácti stovek.
kAROLKA A ADOPČÁCI
  • 
11.1.2009 7:53:14
AHOJ, JÁ SE UČILA OD HODNĚ MALA A NA OBOJÍM, JAK KRASO, TAK NA KANADÁCH. SESTŘENKA BYLA KRASOBRUSLAŘKA A HODNĚ NÁS UČILA, TÁTA NÁS ZASE UČIL NA KANADÁCH. STEJNĚ ALE, PŘESTOŽE NA ZIMNÍCH BRUSLCH JSEM SI JISTÁ, NA INLAJNECH SE BOJÍM A NEUMÍM ANI ZABRZDIT :-)) JE TO PROSTĚ NĚCO JINÉHO :-)
Sylva2
  • 
11.1.2009 7:45:06
Malá bude mít za měsíc tři a tak malé brusle jsem na ní prostě nesehnala. Starší se naučila dřív na inlinech než na ledních.
Líza 17721
11.1.2009 7:34:13
Souhlas, na bruslení mi přijde brzo.
Dojanka 85301
11.1.2009 0:18:55
Naší malé budou 4 roky a od Silvestra jsme permanentně na ledě. Koupila jsem jí na MMB nové dívčí brusle - vel. 29-32, ty posuvné, mají sice zoubky, ale malá se vůbec zoubkama neodráží. Nejdřív na tom jenom chodila, potom se pokoušela rozjíždět, tak jezdíla "jako na koloběžce" a teď stejně jezdí tak nějak jako do strany a zoubky vůbec nepoužívá. Jestli chcete, mohu poslat kratičký záznam na Váš e-mail, jak takoví malí prckové jezdí.
Já osobně si myslím, že dívčí-klučičí - že je jim to v tomto věku jedno. Ale určitě bych nekupovala takové ty "kačenky", ty nožíky na botičky, pár dětí je na ledě mělo a moc jim to nejezdilo a maminky pak narychlo kupovaly "normální" lední brusle. Držím palečky s jízdou na ledě a hlavně co nejmíň pádů.~R^:-)
Silueta 17864
10.1.2009 23:56:05
Dělají se tyto

Kotník by měly držet (kluk má též přaskáče) a jsou od vel. 28 (holká má nyní botu č.27) Jen cenu nemůže M rozdejchat 1150, ale je to i s poštovným a navíc s 3cm rezervou ~y~

Snejková 13371
10.1.2009 23:35:50
Ano je ještě malá, ale přesně - tak tu chvíli co vydrží na ledě nožičkám nevadí :)
dceři budou tedy 3 teď, a pokoušíme se bruslit,
neb bruslí brácha.
Byly nám doporučeny dívčí brusle - aby byla rovnou zvyklá na zoubky,
problém je spíš s velikostma....český botas nejmenší brusle dělá ve vel 27 :)
a inliny jsem viděla nejmenší od 30 ~k~, tak nevím

ale opravdu raději koupit nové - nebo pohlídat ten kotník

syn také bruslí od 3 a bez problémů...

naše školka celou zimu hcodí 1x týdně bruslit ~k~

Baf2 8054
10.1.2009 23:24:41
Jezdime taky od 2,5, na holcicich. Nemyslim, ze ta pulhodinka, co na bruslich vydrzi, uskodi na zdravi. Navic v tomhle veku jsme holcinu spis vozili, nez ze by se sama odrazela, takze problem zoubky bych mozna ani neresila. Sportu zdar ~:-D
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 1651  [Dalších 221 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.