Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jindriska2 | 88956 |
|
|
10.1.2009 23:20:21
... a ještě jsem chtěla říct,že má brusle typu lyžáků,takže kotníky měla a má zpevněné.
|
| Moncaka | 56657 |
|
|
10.1.2009 23:19:30
Tak co vím tak většina holek se odráží zoubkama i když to samozřejmě není správné. Dokonce i dost krasobruslařek má ten zlozvyk, teď nemyslím skoky.
Jako hlavní problém bych viděla, že holčičí brusle se nedělají se zpevněným kotníkem narozdíl od těch klučičích. Brusle ala přeskáče nejsou doporučovány protože nedrží kotník (kupodivu) a blbě se v nich bruslí. Nevím zda seženete tak malé brusle, je to docela problém a klidně bych do těch klučičíš šla kvůli kotníku. Nebo koupit nové holčičí, co chvíli ten kotník budou držet, rozhodně ne po někom, co už mají kotník vyviklaný. A nebo sehnat po někom krasobruslařské, co ten kotník drží. Nové krasobruslařké stojí nejlevnější cca 4500,- ale použité se dají za 1000 koupit (to jen přehled o ceně). |
| Jindriska2 | 88956 |
|
|
10.1.2009 23:18:52
Myslím,že ve 2,5 letech ( mám stejně starého syna) je na bruslení opravdu brzy. Dcera dostala ve 4 letech in-line brusle a pak i zimní a bylo to akorát. Letos jsme jí poprvé koupili brusle se zoubkama a vadí jí,budeme jí je muset nechat zbrousit - sama o to poprosila.
|
| Silueta | 17864 |
|
|
10.1.2009 23:14:06
Dneska stál poprvé na bruslích kluk (4,5) Měla jsem z toho obavy, ale moc se mu to líbilo. Pozorovala jsem na ledě holčičky a skoro všechny se odrážely pomocí zoubků, proto mě to napadlo
.Jinak já bych holce brusle ještě nepořizovala, ale M má brusle, kluk je už má, já si je chci pořídit a holka už teď těžce nese, že kluk má a ona né. No, možná to stejně dopadne tak, že až příští rok.... Zatím díky za reakce. ![]() |
| Kačeřice | 41851 |
|
|
10.1.2009 23:05:32
Já bych nepořizovala brusle zatím žádné, takhle malé děti by vůbec neměly bruslit. Doporučuje se to tak od 5 let.
|
| Liva99 + ♀♀♀ | 41709 |
|
|
10.1.2009 23:05:11
ve čtvrtek byl manža s naší 3letou u ortopeda, který mu bruslení/žádné/ nedoporučil. Nejdřív tak ve 4 letech, ale nejlíp až od 5-6 roku. Prý nemají dostatečně zpevněné kotníky a klouby vůbec.
|
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
10.1.2009 22:59:23
Aha, tak u nás se všechny holky odrážíme zoubkama
![]() . Jsem z Děčína, tak třeba tu máme nějaký rozšířený zvyk odrážení při bruslení ![]() . |
| Anezka73 | 49441 |
|
|
10.1.2009 22:33:55
Bruslím od mala na zimních, inliny taky jezdím a nikdy, ani na těch zimních mne nenapadlo se odrážet zoubkama.
Nezlob se, ale ani jsem snad žádnou holku neviděla odrážet se zoubkama od ledu ![]() Od ledu se při bruslení odrážíš noži brusle, na inlinech totéž. Holce bych pořídila dívčí brusle. |
| Silueta | 17864 |
|
|
10.1.2009 22:28:17
Chceme holce (2,5) pořídit brusle a mě napadla jedna věc. Nevím, zda pořizovat holčičí nebo klučičí
![]() ![]() Aby se na zimních holčičích nenaučila odrážet pomocí zoubků a pak jí to bude v létě na in-linech dělat problémy? Vím, že letos to o bruslení ještě moc nebude, ale spíš mě zajímá váš názor, zda zimní holčičí nebo vzhledem pak k letním in-lineům raději učit na klučičích...Díky za názory |
| Venca * | 52181 |
|
|
6.12.2008 22:40:56
Lucko, myslím, že když je chce, tak bych jí je koupila, určitě bude trénovat
![]() já je dceři koupila taky ve třech letech a docela jí to šlo, ale nebyla moc příležitost, měla je na sobě tak pětkrát za sezonu, ale i tak se docela naučila, hlavně bych teda nezapomněla i na helmu!se dvěma kolečkama bych taky nekupovala, je to o ničem jiném, myslím, že jako průprava to je na nic jo am ěli jsme posunovací 27-30, teď má dcera velikost 31 a ještě v nich jezdí![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.