| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 1651  [Dalších 161 >>]
Kyti a 3 poupátka 7943
8.10.2006 12:49:40
Háááá... tak jsme se teď dopolko pěkně projeli... počasíčko jedna báseň... jen to asi chtělo něco na krk... ten vzduch už byl docela studen... ale jinak žůžo... doufám, že tohle počasí ještě nejakou chvíli vydrží...
Kyti a 3 poupátka 7943
7.10.2006 14:28:51
Samak, určo jděte do toho.... Všechno podstatné se tady ohledně koupě psalo...
Já osobně doporučuju Gigasport... ještě teď by mohli mít na brusle nějaké akce... zn. Rollerblade, K2.... jsou dobré... s těmi není co zkazit...

Tady se počasí lehce umoudřilo a vypadá to, že bycho mohli ještě o víkendu na in.liny vyrazit... mmch... dneska jsem byla s dcérkou prvně v této sezoně na bruslích na zimáku... ;-)
Anezka73 49441
7.10.2006 7:44:30
Na vše tu máš odpovědi. Dej si trochu práci a prolistuj tuhle diskuzi.
Samak 28795
6.10.2006 10:46:05
HOlky poraďte co si koupit. V životě jsem na tom nestála ani já, a ani drahouš.
Jsme TOTAL začátečníci.
Jaké brusle doporučíte, jaká cen a je OK, jaká už je přehnaná. Jaké kolečka tam mít atd. atd.
Jsem z Ostravy jaké prodejny doporučíte?
Samak 28795
6.10.2006 10:44:41
HOlky poraďte co si koupit. V životě jsem na tom nestála ani já, a ani drahouš.
Jsme TOTAL začátečníci.
Jaké brusle doporučíte, jaká cen a je OK, jaká už je přehnaná. Jaké kolečka tam mít atd. atd.
Jsem z Ostravy jaké prodejny doporučíte?
Anezka73 49441
5.10.2006 14:56:15
To se naučíš a jinak je bruslení super kontaktní sport. Když vidím, že na rovině, kdy jedu rychle už nezabrzdím sama, chytnu se nějakého chlapa a pak se omluvím. Ještě se mi nestalo, že by mi někdo vynadal :-)))) Pořád je lepší někoho se chytit než se povalovat na zemi.
Raduuzka
  • 
5.10.2006 14:24:06
tak přesně to se mi stalo,když jsem se jednou jedinkrát pokusila zabrzdit gumou:-)))Jinak u nás není m oc kde bruslit a na ulici si netroufnu právě proto,že neumím brzdit.
Anezka73 49441
5.10.2006 13:42:09
Raduzo, z kopečka se přibrzďuje tak, že jdeš jako do pluhu. Jako na lyžích, to Tě zpomalí. Pokud jedeš z hodně velkého kopce, opět jako na lyžích jezdíš cik cak. Dá se brzdit tak, že dáš jednu nohu trochu do strany a přibrzdíš tou nohou. Chce to cvik.

Na rovině můžeš brzdit gumou na bruslích, ale to chce cvičit, protože musíš trochu do sedu a zvednout patu. /plně tím změníš těžiště a když to neuděláš dobře, jsi na zemi.
Monika
  • 
5.10.2006 13:40:07
Tak já poprvé na kolečkových bruslích neměla vůbec žádné problémy. Na ledních jsem nebyla přes 10 let a na kolečkových naprosto bez problémů (klasická jízda popředu, ne žádne figury). Naopak na těch ledních mám teď problémy, ale to je dáno velmi nekvalitní klasickou dámskou bruslí, která nedrží kotník.

Raduuzko, kdyby ti byly brusle malé tak Tě spíš bude tlačit vpředu palec, spíš si myslím, že sis brusle moc utáhla, to brnění se mi také občas stane a chce to povolit brusle. Nemusíš mít nohu utaženou fest, dobré brusle se poznají, že se v nich dá jet i s rozepnutou přeskou (blbě, ale dá). Dobrá brusle drží kotník a ten se nekýklá do stran, předozadní pohyb nevadí.

Nebrzdím, zadní brzdu jsme sundali, bo nám překážela a stejně s ní člověk moc neubrzdil. Kde to jde brzdím zatočením, ale potřebuji hodně prostoru do šířky.
tulenka 46086
5.10.2006 9:37:21
Ahojky, my koupili malé brusle když jí byly 4 roky a jsou to brusle se třemi kolečky, ale in-line, mají prostě o jedno kolečko méně, takže nejsou tak dlouhé. Bruslí na nich docela dobře, je fakt, že měla ze zimy trénink z klasických ledních... Je to číslo asi 28 - 31, jsou tam tři polohy, do které se dá ta bota nastavit, podle délky chodidla. Kupovali jsme je v Hypernově a stály asi čtyři stovky. Malá si nestěžuje, že by ji něco dřelo a ani nemá nějak moc nohy otlačené, takže jsou fajn. Zatím toho moc nenajezdí, na dlouhé túry to s ní není, ale na krátkou vyjížďku to zvládáme.
Jo a s tím bržděním - raději jezdíme po stezce podle vody, kde je rovina, nějak to nezvládám ani já :-))))) Jana
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 1651  [Dalších 161 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.