| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 1651  [Dalších 111 >>]
Jana Z. 4110
28.9.2006 13:12:11
mrkni na ceske servery o brusleni:
http://www.inlajn.cz/

http://www.ladronka.cz/

nebo v Aj napr. http://inlineskating.about.com/

Sla bych do obchodu, kde jsou spise na brusle zamereny, pokud takovy najdes ve svem okoli..(Praha ma urcite)

Priber sadu chranicu:-)!

Jana
Erika a Peťko 20613
28.9.2006 13:05:01
doporučujem rozhodne túto značku, avšak závisí od toho, ako dobre vieš korčuľovať. Ak si úplná začiatočníčka, postačia ti aj nejaké lacné z Tesca na prvé zničenie :o)
Ak chceš vyššiu triedu - zameraj sa na ložiská, ABEC 7 mám ja a idú super, čím väčšie číslo, tým kvalitnejšie a rýchlejšie ložisko, silikonové kolieska, ale to je vlastne príslušenstvo korčulí.
Moje stáli 6500,- SKK v akcii, fakt sa na ne nemôžem sťažovať, ale už majú tri roky, takže na jar si už tiež kúpim nové :o)

Evka 73 11091
16.9.2005 14:01:27
Já mám čistič na koberce a do toho kupuji přípravek Philips, občas s ním čistím i různé skvrny které se vyskytnou a nemám chuť kvůli tomu vytahovat celý čistič. Jde koupit ve speciálkách kde prodávají čističe koberců (vysavače). Evka
da-da-
  • 
16.9.2005 10:50:14
Poraďte mi, prosím, opravdu dobrý přípravek na čištění čalounění, konkrétně na gauč. Malej mi ho počural, taky občas něco vylil - zkusila jsem Vanish, trochu to pustilo, ale pořád ty fleky byly vidět. Manžel teď koupil přípravek Mr. Teppich a mám chuť prohodit oknem manžela za to, že to koupil, kluka, za to, že je takový čuně a pana Teppicha za to, jak ty skvrny nádherně vynikly. Poraďte, s čím máte dobré zkušenosti. Díky moc.
Veronika
  • 
16.9.2005 10:41:25
Z vlastni zkusenosti doporucuji in-line brusle.My koupili detem ty "dvourade",2x si je vzaly na nohy a uz je to nebavilo.Neslo jim to na nich,navic venku videly jine(vetsi)deti na in-linech a chtely tamty "nojmalni bjusle"!Ja mela vztek kvuli vyhozenym penezum,a strach ze by se mi na klasickych bruslich prizabily!Nakonec jsme to vyresili tak,ze jsme koupili in-line brusle-ne zadne spickove ale takove ty nastavitelne velikostne(staly cca 700kc).Maji je od 3let!Vybavila jsem je vsemoznyma chranicema a naucily se samy behem chvile.Dnes v 5-ti letech jezdi super a bavi je to.Ty dvourade jsou na nic,nejezdi a nenauci se,bude Vam v nich pochodovat.Nebojte se,deti se uci rychle,hlavne chranice na kolena a ruce aby s prvnim padem nebyly sedrene kolena a dlane a nauci se.
Lucka,2 kloučci,24.12.02,20.5.05
  • 
16.9.2005 10:22:32
Moni, bojácný není, to ani ne, ale jde o to, že já s ním jezdím na kolečákách ještě s menším mimčem v kočárku a on stojí na kiddyboardu, tak se mu líbí jak bruslím, chtěla jsem mu zatim koupit něco, na čem by se jen tak klouzal, nejde o žádné velké bruslení s tím počkám opravdu tak do 4 let. Teď mám možnost koupit od jedné maminky právě dvouřadé od Chicca, tak si myslím, že na ten začátek, to snad bude stačit, uf fakt nevim. Díky Lucka
Monika
  • 
16.9.2005 9:35:46
Ze svého dětství vím, že se na dvouřadých moc bruslit nedalo. Kamarádka dvouřadé synovi koupila a on se na nich stejně nenaučil bruslit a až po roce je ráda vyměnila na in-line. Dcera mi začínala na in-line bruslích ve 4 letech, s rovnováhou ze začátku problémy měla, ale s tou předozadní, ne boční. Pokud jsou to rozumné brusle, musí držet nohu svisle, žádné velké ohnutí kotníku do boků nesmí dovolit.
Jaké povahy je váš syn? Jestli je šikovný a do všeho se hrne, koupila bych mu in-line brusle (nebojte se koupit větší, u bruslí to tak nevadí jako u bot). Pokud je bojácný asi bych ještě rok, dva počkala.
  • 
15.9.2005 13:57:22
Děkuji za odpověď, jenže já si říkám, že mu budou teprve 3 roky a myslim si, že na těch in-linech by neudržel rovnováhu:-(
Monika
  • 
15.9.2005 13:45:16
Každopádně jednořadové in-line. Na dvouřadových se nedá pořádně bruslit.
  • 
15.9.2005 10:46:19
Prosím poraďte mi, jaké mám koupi klukovi kterému budou v prosinci 3 roky kolečáky. Jednořadé, nebo dvouřadé? Děkuji
Lucka
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 1651  [Dalších 111 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.