| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 1651  [Dalších 121 >>]
Kyti a 3 poupátka 7943
28.9.2006 18:03:54
Ahojte děvčata... koukám, co to vzniklo za novou diskusi :-))) sem s ní...
Já jsem zsčala sporadicky jezdit na bruslích cca před 3-mi roky.. (na levných a špatných - taky jsem je dala neteři..) a letos jsem ukecala manžela a koupili jsme si já nové svoje druhé a on první... a jezdili jsme vlastně celý srpen a teď v září jak nám vyjde čas...

Brusle jsme kupovali v Gigasportu, manžel má Rollerblade a já... tak a teď mám totální okno... nějak Superextreme... nebo tak něco.. ze své zkušenosti ty levné moc nedoporučuju... spíš to člověka odradí, protože to různě tlačí, kde nemá, moc to "drncá" ... je to úplně jiné, než na bruslích, co maj jak kvalitní botu, tak kvalitní kolečka a ložiska... taky do nákupu přes net bych v tomhle případě nešla, ono to chce si to vyzkoušet, jak sednou na noze... já zkoušela troje (myslím 3 značky)... velikostí mi sedly oboje ale nejpohodlnější byly pro mě prostě ty jedny... kamarádka, co už jezdí dýl mi radila, vzít si tak o 1/2 čísla větší, do nich dát ještě vložku "pro sportovní obuv" - prodávaj normálně v obuvi a nosit silnější ponožky.. tak to tak děláme a je to super...
Spíš než nakoopit levně v hypermarketu , bych šla do nějakého specializovaného obchodu se spotrovními potřebami, teď bude určitě všude spousta akcí na podzim a pak se to i cenově dá zvládnout...
Omlouvám se, snad jsem to tady moc nezahltila...
Anezka73 49441
28.9.2006 18:01:16
Také doporučuji Rollerblady a K2. Brusle tak od 4000,- výš už jsou kvalitní. ABEC Ti stačí i 5, 7 jsou už hodně tvrdé. Skoukni stránky o inline bruslení, tam se dozvíš nejvíc. Po internetu určitě nekupuju, měla by sis je vyzkoušet. Klidně si kup o půl čísla větší, máš-li ráda silnější ponožky, jinak ne, lítala by Ti v nich noha.

Ty Nike nejsou nic moc brusle. Je to komerce, mají všeobecnou značku, ale s kvalitním bruslením nemají co dělat. Na bruslích se nevyplatí šetřit, protože pokud koupíš nekvalitní šunt, bude Tě bolet noha, nebude se Ti dobře jezdit a brzy toho necháš.

V kvalitních bruslích se Ti bude jezdit velmi příjemně.
néni 24998
28.9.2006 14:45:08
alko- děkuji hned jdu kouknout. Teď jsem objevila stránku
mrkni sem
Tara zelená 3598
28.9.2006 14:22:25
Veri, celkem mě zaujala cestovka, co pořádá zájezdy pro in-line bruslaře www.ck-trip.cz, ale zatím s nimi nemám zkušenost.

J@nino, s tou koupí teď máš asi pravdu! Myslíte, že je dobrý kupovat i přes net, bez možnosti zkoušení, nebo je to risk?

Uvítám i případné tipy na netové obchody.
néni 24998
28.9.2006 13:53:17
A ještě se zeptám. Mám nohu 38. Měla bych si koupit větší o půl čísla, nebo stejnou velikost.
néni 24998
28.9.2006 13:48:36
Znáš nějaké netové stránky?
néni 24998
28.9.2006 13:46:49
ahoj, děkuji za tuto diskusi. Jsem na tom podobně. Hodlám do toho jít, ale také nic moc o tom nevím. Poradíte mi i šikovné brusle pro 5.leté kluky? díky
Rendísek 38046
28.9.2006 13:30:22
Korčule znamená slovensky kolečkové brusle!!!
J@nin@ 36822
28.9.2006 13:30:01
Ahojky.
Já jsem teda super začátečnice a asi budu věčná začátečnice :O)
...takže moc radit nemůžu. Jediné, co ti poradím je, abys je koupila teď, protože budou výprodeje. Já si minulý rok koupila Nike a jsou super. Na podzim je zlevnili o téměř polovinu...........
Tara zelená 3598
28.9.2006 13:21:13
Já jsem právě už jedny zničila :) a teď se začínám poohlížet po něčem lepším. Jinak korčule je fajný slovo - to jsem teda neznala :)
Chrániče jsem zatím nikdy nepotřebovala, ale to je tím, že jezdím pomalu a opatrně :)
Díky za rady i odkazy, brusle si nejspíš stejně koupím až na jaře ke kulatým narozeninám, tak budu mít hafo času vše prostudovat.
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 1651  [Dalších 121 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.