| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 1651  [Dalších 741 >>]
zelvi
  • 
27.12.2010 21:55:40
hoj, také doporučuji jak ostatní maminy kožené brusle - to ti poví každý trenér jak hokeje, tak krasobruslení - prostě každý, kdo se snaží naučit někoho pořádně bruslit. Plastové bufy jsou nevhodné. Dcera krasobruslí i hraje hokej - na obojí má teď velikost 28 - na kraso Botas a super - nechá se sehnat i v bazaru i na aukru, pokud se tomu budete věnovat jen občas. A co se týká té velikosti, tak určitě na nohu 27 Botas 28 bude pasovat. Možná bych vzala i 29 - ale nevim jak rychle vám roste noha. Přeju dobrou volbu
Líza 17721
27.12.2010 21:46:35
Winky, tak to jsme dvě, sice ty moje kožený jsou poměrně pevný, tak se mi v nich nohy nějak dramaticky nelámou, ale stejně - nejradši bych si pořídila ty pevný plastový, zevnitř hezky vypolstrovaný, co mají moje děti (a to jsem pořizovala starší dceři nové, a už v čísle, které by bylo použitelné i pro mě ;) )
Abigail* 76789
27.12.2010 20:15:08
Taky jsem letos dlouho dceři sháněla brusle. Nakonec jsem na Aukru koupila brusle zn. Powerslide vel. 27-30. Nedávno v tomto čísle měli akci v Albertovi - byla to tuším značka Head.
ivaxx 44192
27.12.2010 19:59:45
Měli jsme Botas Peggy ve vel. 28 (jsou o něco menší) - naprostá spokojenost.
Winky
  • 
27.12.2010 19:30:04
ha, tak to jsem asi antitalent od přírody.... na svoje 42-43 nohy jsem sehnala jedině kožený bílý zavazovací, a lámou se mi v nich kotníky dovnitř, mrznou mi nohy, pod chodidlem cítím ten nůž a o nějaké lehkosti či radosti z bruslení nemůže být ani řeč. S chutí bych je vyměnila za plastovou botu z pořádnou výstelkou, ve které mě nohy nebudou umrzat ani mě mačkat, o mých kotnících ani nemluvě..... ale je fakt klidně možný že jsem dřevno na n-tou takže pro mě je kožená brusle házení perel sviním
remus 99695
27.12.2010 19:27:22
:-). jj, já to dávala jako příklad východiska z nouze, tyhle jsou o hodně užší než ty plasťáky, měla jsem je v ruce, ty plastové jsou fakt jak přezkáče na lyže~;)
Baba Jaga 69825
27.12.2010 18:53:31
Já teď kupovala synátorovi Truly twix, stály něco přes 800, jsou roztahovatelné o tři čísla, a jsou 2 v 1, kolečkové i lední. Měli je u nás ve sportu, ale údajně je má i Tesco.
Renda
  • 
27.12.2010 18:45:28

Třeba tady
http://aukro.cz/item1385247305_detske_chlapecke_brusle_vel_27.html
Miriam Potůčková
  • 
27.12.2010 18:45:02
Tinus, omluvám se za zkomolení nicku:-(
Miriam Potůčková
  • 
27.12.2010 18:37:36
Tinas, i tak jsou tyhle brusle resp. boty blbě.
Nedá v nich dítě totiž nohy vůbec k sobě - tyhle boty jsou moc široký a vysoký, takže bude bruslit s nohama od sebe, tím se jí budou podlamovat kolena a vtáčet se jí dovnitř a bude bruslit po vnitřních hranách bruslí. Výsledek bude hňápání. Viděla na kurzech desítky dětí, co mají obutý tyhle obludnosti a nikdo z nich nikdy neskončil jako bruslař, co bruslí zlehka a s chutí a bruslení si užívá a bruslí pěkně. Ledaže je vyměnil za opravdový brusle s klasickejma kraso- či hokejo- botama:-)))
O nějakým výkonostním krasobruslení či hokeji ani nemluvě - o to tady tedy předpokládám ani nejde. Ale i normální rekreační pohyb na ledě je možný si užít, zajezdit si tak, aby ten skluz byl příjemnej a nebyl to boj s ledem, což v tomhle obutí jednoznačně je.:-(
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 1651  [Dalších 741 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.