Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda |
| • |
27.12.2010 18:36:38
Já kupuju dětem od malička klasický kožený kanady, většinou natrefím v bazaru na slušný, dceři občas nový,syn podědí. Třeba na MMB nebo Aukru, vyjdou na pár korun a poslouží bezvadně. Synovi jsem sehnala nemenší 19cm, má nohu asi 28 a jsou mu přesně, klidně by mohl mít o číslo větší. Plastový taky nedoporučuju, měla jsem je na noze jednou, hrůza.
|
| remus | 99695 |
|
|
27.12.2010 18:12:29
![]() |
| remus | 99695 |
|
|
27.12.2010 18:12:03
Zkus alespoň něco na tento styl
|
| remus | 99695 |
|
|
27.12.2010 18:02:04
Tak pod to se můžu podepsat, dcera měla jako první ty plastové z odkazu výše na dvě přezky a naučila se úplně pšatně bruslit, poznali jsme to vloni, když přešla na zavazovací, měla zcela špatěn naučený postoj nohy v bruslích
, musela se to horko těžko přeučovat, takže kupte alespoň ty půl napoůl - dole jsou zavazovací a nahoře mají jednu přezku, která nneí taková mohutná a celoplastová, jsou také nastavitelné a hřejivé, malej má celozavazovací, nastavitelné a jsou super. |
| Miriam Potůčková |
| • |
27.12.2010 17:43:58
Botas dělá normální klasický krasobrusle pro holky od velikosti 27. Tady: http://www.botas.cz/produkty/krasobrusleni/peggy-s3824679
Mám doma i vel. 26, ale ty se sháněly fakt už blbě, uchovávám je pro mladší dceru ![]() Jako bývalá krasobruslařka se velmi přimlouvám za klasický kožený boty na brusle, botas ideálně, jsou kvalitní. Na těch bruslích, co jejich boty vypadají jako skelet od kolečkových bruslí či přezkáčí se bruslit na ledě nikdy nenaučí. Naučí se akorát hňápat. Jsou moc těžký a neohebný. A mezi vztahem ostřím nože/led a kolečko/asfalt je nebetyčnej rozdíl.(umím jezdit i na kolečkovejch bruslích) Mmch viděla jsi někdy v těhle plastovejch neforemnejch hrůzách jezdit nějakou krasobruslařku nebo hrát hokej hokejistu? Jsou fakt naprd. Pořiď jí klasický brusle s koženejma botama (jedno jestli krasobrusle nebo kanady na hokej), ale tyhle plastový obludnosti fakt nenene. |
| Winky |
| • |
27.12.2010 17:41:25
ve 29 jí to půjde dobře, dáš navíc tlustý ponožky a bude to v klidu, stejně na to párkrát stoupne po cca 20ti minutách bude hotová.... ty plastový přezkáče drží nohu hezky. Synek táááák moc chtěl bruslit, má vel. 26 a brusle jsme mu ještě nepořizovali, tak si dneska obul ségřiny vel. 30 a vydržel skoro půl hodiny (tatínek má v tomhle svatou trpělivost, jezdí s ohnutejma zádama tak dlouho jak vydržej prckové, já bych to vzdala za 5 miinut)
|
| Osamělá | 101033 |
|
|
27.12.2010 17:40:58
A máte tu vel. XS?
|
| Senedra | 14756 |
|
|
27.12.2010 17:21:09
také jsme sháněli a nakonec jsme pořídili letos pod stromeček od Workera tyhle. Dcera má taky boty velikosti 27 a tyhle brusle jí už jsou - bude v nich teda mít ponožky navíc. Našla jsem i nějaké menší na MMB, ale ty stály asi 1 400. Nebo mi v obchodě nabízeli klasické kožené, ty se nám moc kupovat nechtělo, budeme bruslit jen občas.
|
| remus | 99695 |
|
|
27.12.2010 17:13:54
2v1 dělá Worker, jestli bude jezdit jen málo, tak jí to stačí, naše jezdí honě na kolečkových, takže má oboje samostatné, malej taky, jinak brusle jsou podčíslované, zkus tedy Worker nebo Tempish - ty dělají celozavazovací a zároveň nastavitelné.
|
| Osamělá | 101033 |
|
|
27.12.2010 17:11:44
Dcera má boty o vel. 27, cca 16 cm nohu. Chtěli jsme ji koupit brusle a tak jsme začali kačenkami, ale pořád jí padají z bot
tak jsme se rozhodli, že jí koupíme klasiku s jedním nožem, ale vše, co jsem našla na netu je od vel. min. 29, tak nevím na čem děti s menší nohou jezdí. Máte nějaký tip? Četla jsem, že jsou i nějaké 2 v 1 - lední a kolečkové... Ty by snad byly úplně nejlepší, ale není to podmínkou... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.