| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Strach z porodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 3772  [Dalších 2742 >>]
Lillu+B&J 42945
16.3.2011 21:37:11
NAštěstí nezažila,můj manžel by mi i radši epi sám píchnul,kdyby mohl,když viděl jak trpím,ale já nemůžu Epi,protože mám problémy s krví.Je dobře,že se nenecháš prudit,bych tvému manželovi přála páe hodin porodních bolestí a nenech se prudit,odřít to budeš muset ty.Hodně štěstí~;((
MarkétaP + 4 dcerky 13148
16.3.2011 20:04:53
A zkusila jsi s ním promluvit, proč má takové konkrétní představy o porodu svého dítěte? Proč má pocit, že by to mělo být ve vaší konkrétné situaci lepší?

Porod je zcela jistě záležitostí ženy, ona se musí cítit v pohodě a bezpečně, aby minimalizovala riziko zadrhnutí porodu. Role muže je rodící ženu a poté dvojici matka-dítě ochraňovat, zejména před rušivými vlivy, tak naplňuje svoji roli. Filmování a fotografování do této role nepatří, zvlášť jestli si to žena nepřeje.
Pawlla 106336
16.12.2010 7:17:24
Nezažila a upřímně,pokud manžel má pocit,že má rozhodovat ve věcech,které se týkají jen Tebe,tak máte trošku problém,protože to vám nusí asi skřípat i v jiných věcech,ne?
Teraza Horáková 54297
15.12.2010 21:36:00
Anno, naštěstí nezažila.... pokud bych to necítila stejně, myslela bych si něco jako "chtít může" - já chci taky miminko nosit v batohu na zádech a pak prostě rozvázat tkaničky či otevřít zip. A zařídila bych se dle svých potřeb. Ano, miminko je Vás obou, ale rodit opravdu budeš ty. Pokud se bojíš, nechceš rodit dle manželových přání, nemáš potřebu takto, ale jinak, prostě to půjde dle tvého.
bedru01 110840
15.12.2010 21:32:18
Plně zastávám tvé stanovisko. Asi bych se s ním o tom nehádala. Naštěstí nejsme v muslimských zemích, kde o ženě rozhoduje muž. Až přijde tvá chvilka, v porodnici se domluv, co chceš a co ne. Neboj, budou respektovat tvá přání, ne manželova.POkud na epidurálu budeš trvat, normálně ti ho dají, i když manžel nebude souhlasit :o)
boží žena 67104
15.12.2010 21:01:35
naštěstí nezažila a neřešila
jaký jiný důvod má k tomu přirozenému porodu?
a kamera snad vyloženě vtip
Anna
  • 
15.12.2010 18:33:54
Ahojte vsichni, prosim o radu! Nedavno jsme s manzelem byli venku se znamyma a nejak se stocila rec na deti. Kamaradka rekla, ze chce mit prirozeny porod, nejlepe doma. Ja jsem rekla, ze ja chci normalne do porodnice a mit epidural - kdyz je to mozne, tak co prochazet zbytecnou bolesti, ne? Navic mam uzkou panev, takze bych to mela jeste bolestivejsi. Manzel se najednou rozcaroval, ze on chce prirozeny porod bez zadnych leku proti bolesti atd... Ze jeho matka a babicka taky odrodily bez problemu takto... no myslela jsem, ze mu asi jednu vrazim. Odpovedela jsem mu, ze az bude tehotny, tak si to muze odrodit jak chce, ja mu do toho kecat nebudu. Dokud ale budu nosit dite ja, tak to bude tak jak chci ja. Ja mu taky nerikala kdyz sel k zubari na implantaty, ze mu v zadnem pripade nemuzou dat injekci na umrtveni, ze JA chci aby to mel hezky prirozene. Jsem tak silene rozcilena jeste dva tydny po tomto rozhovoru. Jak si to sakra dovoluje kecat do veci po kterych je mu uplne h...? Bych mu tu bolest porodu prala, at vidi, jake to je. Ja mu nahy zadek klidne natocim na video (dalsi jeho debilni napad - v zadnem pripade nechci mit neco takoveho na videu, kdo se na to jako bude divat???On s rodinou? Dekuji nechci.) Holky nemyslete si o me neco spatneho, manzela moc miluju, ale stve me, jak si porad mysli, ze byde tyhle veci organizovat. Nebude, nenecham ho, ale bude z toho zase hadek... Zazily jste nekdy neco podobneho? Jak jste to resily?
Mili
  • 
7.12.2010 19:40:30
Ahojda,psala jsem sem v roce 2009,kdy mě čekal první porod a já zjišťovala,jak vymyslet císaře.Holky zvládla jsem to normálně a jsem strašně moc šťastná,sice jsem si sehnala papír na to,aby mi císaře provedli,ale rozmyslela jsem si to,nebylo to zrovna sice ideální porod,ale dá se přežít,a tento rok další září jsem znovu zvládla přivést na svět druhé miminko.Rodit normálně je fajn,já vím,že se to hezky čte,ale věřte mi,že i já byla vyklepaná jak sáně v létě.Buďte statečný,to nádherné stvořeníčko,které vám potom přinesou do náruče za to stojí.Všem přeji hodně síly a štěstí ať vše dobře dopadne.MILI
claca+Dominik12/05+Matěj07/10 82441
7.12.2010 19:24:07
já se bála prvního,a to jsem zdaleka nečekala,že to bude tak děsný,druhého jsem se kupodivu nebála,ale byla to taky rasovina,hodně štěstí,ne každá má tak těžké porody,tak třeba budeš mít štěstí
veronicka
  • 
7.12.2010 14:41:21
bojim se jako prase.čeká mě ted první porod.jak neporodim do pátku tak jdu na vyvolávačku.vynervovaná jsem,že jsem ještě tak nikdy nebyla.nevim co mě tam čeká.doufám že chytnu příjemnej personál.nerada bych aby se tam na mě někdo tvářil jak na hovado.mám strach a asi by bylo divný kdybych ho neměla.tak to je asi tak vše
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 3772  [Dalších 2742 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.