Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
23.8.2010 19:06:43
Zkusila bych psychologa. A taky si nech udělat testy na cukrovku, to je jeden z příznaků, že se špatně hojí jizvy. Jinak dneska už není problém si předplatit anesteziologa, který se ti bude věnovat a dá ti epidurál a neodvolají ti ho, stojí to 11 tisíc, ale je to fakt jistota, nedávno byl o tom článek na hlavní straně, dělá se to v Krči.
|
| petula.hk.25 | 110140 |
|
23.8.2010 19:02:20
Dobrý den,
ať pročítám jak pročítám, pořád mám takovej strach z proodu, že se skoro bojim mít děti. Vím, že děti jednou mít chci, ale jak? Tíží mě to už teď, když teprve mimčo plánujeme. Abych to vysvětlila - při bolesti omdlívám, takže si nedovedu představit porodit miminko normálně. Zvažuju císařskej řez, ale - špatně se mi cokoli hojí. I jizva po slepáku je rozjetá, velká. Veškerý jizvy se mi hojí déle než je běžné. A to je další otázka - skoro si říkám, že líp bych v takovým případě zvládla jizvu na břiše, než tam dole. Prosím poraďte. |
| Hudba Ainur | 3111 |
|
|
12.8.2010 13:39:05
Bojím se, a moc. Půjdu na čtvrtého císaře, a mám už dopředu hrůzu z napichování zad, z praskajících zvuků řezaného břicha, z tahavé a tupého škubání břichem, když mimčo vytahují a taky se hrozně bojím pocitu dušení. Při každém porodu jsem měla problém s dýcháním, museli mi přidávat kyslík a fouknout do žíly něco euforického, abych zklidnila dech. Nemohla jsem se vůbec nadechnout, je to příšerný pocit. A o rekonvalescenci nemluvě - hrozné bolesti, motání hlavy, zácpa...
Prostě pro mě je císař noční můra, ale když už nemám jinou volbu, jdu do toho znovu a znovu. Mimčo za to prostě stojí, od toho jsme ženy, abychom něco vydržely. Zakladatelce držím palce, aby porod zvládla, dobrá dula opravdu může udělat zázraky. Osobně bych ale radši měla u sebe někoho jiného než zmíněnou Ivanu Konigsmarkovou - jakkoli je dobrá, tak bych se toho bála čistě proto, že je příliš profláknutá, nekompromisní a radikální. Nechtěla bych mít u porodu dusno jen proto, že je se mnou někdo, koho doktoři z duše nesnášejí. |
| Archciba | 61187 |
|
|
12.8.2010 6:51:56
Nebojím se ani po dvou porodech
|
| Binturongg | 104880 |
|
|
11.8.2010 23:28:12
a plánovaný císař v epidurálu bylo vysvobození. Podruhé do toho jdu zas, ač to taky teda není nic bezbolestného...
![]() |
| Suza007 | 91095 |
|
|
11.8.2010 22:40:20
Já se nebála - prvního vůbec, to jsem totiž nevěděla, do čeho jdu
No byl to trochu šok a myslela jsem, že druhýho se bát budu. Ale jak jsem otěhotněla, tak jsem se najednou bát přestala a chvílema se dokonce i těšila (ne, nejsem masochista). Těšení mě teda postupně přešlo, ale nebála jsem se. A nakonec byl druhý porod úplně v pohodě, už jsem věděla, co mě čeká, a bylo to o dost rychlejší než naproprvé. Ale potřetí rodit nehodlám. Anebo za hodně dlouho ![]() Ale chápu, že se bojíš - porod zase tak extra zážitek není. ![]() |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
11.8.2010 22:22:06
Nebojím, měla jsem úžasný porod. Bojím, se, že už žádný další nebude, nedaří se nám
![]() |
| ditasaNebojím. |
| • |
11.8.2010 21:53:55
Mám za sebou dva porody.třetí už nebude,ale nevadil by mi. Nebyli bez bolesti,ale vždy jsem byla ve skvělém pocitu štěstí,že jsem brala i tu bolest (ale praskla mi pl.voda cca 2 hodiny byl klid a potom 3hod.stupňující se bolesti a porod).Ale jsem toho názoru,že hodně dělá psychika a pocit uvolnění.A psychika bude v pohodě,když si dopřeješ to co si myslíš že ti pomůže a toho kdo ti pomůže.Hodně štěstí proběhne to určitě dobře.
|
| myš |
| • |
11.8.2010 21:36:14
Poprvé jsem se bála hodně, chtěla jsem epi, ale naštěstí nebyl třeba. Podruhé jsem se už skoro nebála, sice ani zrovna netěšila, ale bylo to v pohodě, za 2 hodiny vše hotovo. Sice ne bezbolestně, ale nic co by se nedalo prodýchat.
Takže na třetí porod už bych se snad i těšila , ale žádný (doufám) nebude.Tak třeba to budeš mít taky za odměnu.... |
| monabe 1+3 | 79277 |
|
|
11.8.2010 21:26:04
Nevím čím to je, ale nikdy jsem se nebála. Možná je to tím, že jsme se o naše děti museli hodně snažit. Porod 1. syna byl přirozený, já natěšená a byl úžasný. Tak rychlý, že jsem nestihla ani epidurál, bolesti všehovšudy asi 30min!
Druhý byl císařem ve spinálu, taky jsem se už nemohla dočkat a neměl chybičku. Jasně že jsem si pooperarčních bolestí užila ažaž, ale to k tomu nějak patří. Klidně bych do toho šla znovu, jen už máme 4 děti, což si myslím, že je dost ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.