Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| malostranska | 101622 |
|
|
11.8.2010 18:09:08
Lassie, je to ponekud od tematu...ale zrovna vcera jsem procitala Königsmarkovou, kterea se ve svoji knize touto problematukou zabyva... ( dite po porodu nikam neodnaset...) podle zakona nemaji pravo dite kamkoliv nosit( pokud teda neni v nejakym ohrozeni)bez souhlasu rodice....
|
| Demeter+2 | 55286 |
|
|
11.8.2010 17:56:00
ja se tedy rozhodne nebojim, naopak se desne tesim, rodila bych klidne kazdy den, je to vazne velky a naprosto uchvatny zazitek...to, co pisu fakt myslim vazne, zadna legrace....a jeste dodam, ze porod neboli, vazne neboli, zalezi na stavu mysli, je to vlastne dost extaticky zazitek...
takze ted sudte jsem divna, ze to mam polozene takto? |
| Lassie66 | 79675 |
|
|
11.8.2010 17:55:36
Nebála jsem se prvního porodu. Arogance personálu a celkový zážitek ve mně vzbudily obavy z porodu druhého. Mé obavy se netýkaly bolesti, ale ponížení a strachu, že se budu muset dohadovat s personálem ohledně mých přání (nechat dítě u sebe atp.).
|
| AliskaB - Andrea 01/07 | 79789 |
|
11.8.2010 17:50:32
Nevím tedy zda mohu srovnávat,ale co bych dala za 24 hodin bolesti oproti rychlému císaři ( bez bolesti) a následně 14 dnům bolesti a týdnu velmi veeeeelkýýých bolestí.
|
| Lucka007 | 93962 |
|
|
11.8.2010 17:43:15
Rodila jsem 3-krát, první porod hodně bolestivý, ale relativně krátký, podruhé skoro nebolestivý, a rychlovka. Potřetí to byla docela síla, ale zas krátká.
Tak nevím, na porod jako takový se netěším, je to prostě fuška, ale strach jako takový nemám. Jdu do toho i počtvrté. |
| Šešule | 94264 |
|
|
11.8.2010 17:35:49
Asi chtějí
Ale kdyby ten řev byl tak vyčerpávající, proč všichni oštěpaři, vzpěrači, diskaři atd. při sportovních soutěžích řvou? Když se v bojových sportech přerážejí dřevěný desky, tak ti trenéři vyloženě přikážou si do rány zařvat, ať má větší sílu.Kdyby se řevem měli sportovci vysilovat a podávat tak horší výkon, tak by to určitě nedělali. Porod je náročnej fyzickej výkon, tak proč si nezařvat. |
| Lilian | 68201 |
|
|
11.8.2010 17:35:47
Marma, taky bych si zkusila najít, čeho se nejvíc z porodu bojíš a co můžeš pro sebe udělat. Já se nebála porodu, ale že mi narvou oxytocin, když se neotevřu dost rychle dle jejich průměrů.
Myslela jsem na to, co někdo radil někdomu jinému tady a já četla tři měsíce před porodem a nakonec to účinkovalo. |
| Lilian | 68201 |
|
|
11.8.2010 17:30:06
hm, vidíš a proč mi moje PA předem řekla, že se vyčerpává hlasitými projevy energie na tlačení? Asi chtějí mít ticho:O)))
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
11.8.2010 17:27:55
Mar.ma,
já se nebójim, já se nebójim (jen když tu není ten vlk a sova). Fakt ale je pravda, že mně se rodilo dobře. Hele, na tom není nic ke sprdávání, že se bojíš, holt nemáš dobrý zkušenosti. Možná by se vyplatilo ještě trochu na tom strachu zapracovat (teda jako aby zmizel). Probrat to s odborníkem, tím myslím psychologa, dulu, porodní asistentku (nejlépe samostatně pracující, co má své klientky)... Připravit si nějaké krizové plány, naučit se nějaké fígle (jestli seš ten typ, kterej to uklidňuje)... No a pak se svěřit do rukou Božích, páč na moři, u soudu a u porodu jsme v nich všichni ![]() |
| Šešule | 94264 |
|
|
11.8.2010 17:24:55
Ječet? Říká se tomu vokalizace a patří k přirozeným metodám úlevy od bolesti
A je bez vedlejších účinků. Teda jedna známá si stěžovala na ochraptění druhý den po porodu ale to snad není taková hrůza... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.