Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kobra21,A91,M94,A08,L10 | 67750 |
|
|
15.6.2010 8:26:50
EVo, moc Tě obdivuju,sedm děcek, klobouk dolů. Já čekám čtvrtou dceru a musím říct, že někdy padám na hubu.Pak mi dávají příklady vícečlenných rodin sílu
|
|
|
15.6.2010 7:52:00
Evo obdivuju Tě, sedm děcek, že to zvládáš, já čekám čtvrté a někdy jsem z toho unavená jak pes. Včera neměla 20 měsíční svůj den, pubertacky finišovaly se známkama na gymplu, tak se počítalo, zkoušelo a do toho moje vana a přes týden jsem sama, mám víkendové manželství, tak vážně klobouk dolů
|
| huhu, holky03+05+11, kluk09 | 98618 |
|
14.6.2010 17:46:31
evo, mozna jsi to mela durazne resit s doktorem. Vzdyt po sekci se bezne davaji leky na zavinovani delohy, patrne uz po tolikatem tehu neni deloha tak pruzna a hodilo by se ti to byvalo taky. 2-3mesice je fakt sila.
|
|
|
14.6.2010 9:35:14
Já očekávám narození čtvrté dcery koncem léta a musím říct,že to zavinování dělohy po třetí dcery nebylo nic moc, tak doufám,že přežiju
. asi by stálo za to zjistit nějaké prostředky,které by to mohly zmírnit. Jiank porodu se bojím vždycky a nějak to nikdy není procházka růžovou zahradou![]() ![]() ![]() |
| Lída |
| • |
13.6.2010 11:03:54
Taky mě nejspíš čeká porod koncem pánevním.Čekám druhé dítě.Do porodu mi zbývají 4 týdny.Podrobně jsem se iformovala u svého lékaře na možnost císařského řezu.Dozvěděla jsem se,že mám právo výběru.Pokud budu trvat na císařském řezu,musí mi v nemocnici vyhovět,protože porod není zcela přirozený.Samozřejmě,pokud žena trvá na přirozeném porodu a nejsou žádné komplikace,lze rodit i přirozeně.
|
| KatkaMama+5 (02/04/07+2x2010) | 104840 |
|
|
14.5.2010 23:21:58
Ahoj Starenko, teda Oggova, promin
.Diky za podporu, musim bejt optimista, ja vim. Na Tvuj dotaz: holky (02,04) se na mimca desne tesej (vypada to opet na dve holcicky), kluk je jeste dost malej, ale chape myslim, o co jde, vypada, ze se taky docela tesi, jen se bojim, ze ho to brzo po porodu prejde .No nic, snad jen, abychom to vsichni prezili ve zdravi. Drzim palce i Tobe, at ty deti zvladas, asi je to zahul, co? No uz se na to tesim... |
| Oggová | 34603 |
|
|
14.5.2010 8:49:11
Aho Katko, nedokážu říct, jestli bolí zavinování víc po jednom nebo po dvou...každopádně bolí každým porodem víc a víc. U třetího porodu jsem na to úplně zapomněla a pak byla intenzitou bolesti překvapená, i tím, jak bolely bradavky při přisátí miminka.....rodila jsem s odstupem deseti let a na takové věci jsem už zapomněla. Při čtvrtém a pátém jsem si to už pamatovala..a vůbec se na to netěšila. Vydržet se to dalo i bez léků, děloha se zavinovala rychle(při kojení jsem si vždycky potichu zpívala, protože jinak bych asi brečela, no občas i nějaká slza ukápla)..jak jsme mohla lehala jsem si na břicho a už když jsem šla z porodnice, tak jsem jí měla skoro nehmatnou(pravil dr na kontrole před odchodem).
Mám děti stejně staré jako jsou tvoje.(pak tedy ještě kousek 93 a miminko 09) Co říkali na přírůstky? A taky jsem se hrozně bála, aby se něco nepokazilo, pořád ve mě něco hlodalo, že nemůžeme mít takové štěstí, aby bylo všechno ok....nakonec bylo, porod rychlej, než jsem se stačila rozkoukat, bylo po něm. Vím, že u dvojčat je to riziko větší, ale určitě i tak bude všechno dobrý, neboj. (i když vím, že mě to stejně nepomohlo, když mi to někdo říkal).Hlavně, ať miminka vydrží co nejdýl v břiše. |
| KatkaMama+5 (02/04/07+2x2010) | 104840 |
|
|
13.5.2010 23:11:36
Zdravim Oggovou, samozrejme i ostatni. Ja se prvniho porodu bala tak normalne, byl nakonec desnej, dvacetihodinovej a skoncil klestema (holcicka 4120g), druhej porod byl relativne v pohode, ani jsem se moc nebala, rikala jsem si, ze horsi uz to nebude
, tretiho jsem se nebala skoro vubec a nakonec byl skoro tak desnej jako ten prvni, jen skoncil prirozene. Ted jsem podelana hruzou z porodu dvojcat . To ani nemluvim, jake mam depky, aby se pri nem neco neposeredilo.Ke sve hanbe musim priznat, ze se navic dost silne bojim i bolesti po porodu spojenych se zavinovanim delohy, ktera se kazdym porodem zhorsuje. Co udela s delohou ctvrte tedotenstvi a to jeste dvojceci, je tema mych nocnich mur. Nechci menit tema diskuse, ale zajimalo by me, Oggova, ty jsi s timhle problem nemela? |
| Jajinka+Matýsek+8tt | 107491 |
|
|
13.5.2010 22:01:05
Tak já se přidávám k Vám také mám strach z druhého porodu...to asi bude i tím, že první porod byl se špatnými zkušenostmi.
ale epidurál by mohl snad pomoct...tentokrát ? |
| claca+Dominik12/05+Matěj07/10 | 82441 |
|
|
19.4.2010 19:17:06
no já jsem na tom obdobně,nemam ani tak strach z bolesti,ale z toho,kdyby se při porodu něco šuplo,vůbec jsem tak nějak pořád ve stresu a nedokážu se pořádně na mimi těšit,dokonce se podvědomě bránim si k němu vytvářet vztah,kdyby náhodou,
přijdu si nenormální |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.