Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| papandrea | 94551 |
|
|
11.8.2010 15:22:31
Mar. původně jsem četla,jestli je tu někdo,kdo se PROUDU nebojí,při čtení Tvého článku jsem zjistila,že nejde o proud
![]() Já se bála vždy a to už v době kdy jsme se o těhu snažili.Strach z toho,že to nepřežiju,že vykrvácím a zůstanou děti jen s tátou.Porodních bolestí jsem se nebála,věděla jsem (vím) že to přebolí,je to nepříjemné.Spíše z těch komplikací.A také jsem neměla nikdy strach z toho,že by se něco mělo stát při porodu dětem.To leda v těhu,ale porodem jsem si spíše oddychla,že už jsou v bezpečí. No,ale já už mám odrozeno a teď už budu sledovat témata s názvem "Bojíte se puberťtáků?" ![]() |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
11.8.2010 15:22:11
Luci,já první porod taky v pohodě.za to ted podruhé - katastrofa,ale nikoho nechci strašit.Každopádně ten výsledek za to určitě stojí
![]() ![]() ![]() |
| Májja | 33456 |
|
|
11.8.2010 15:21:55
Anavi to je stupidní reakce!!!!
Chudák se fakt bojí!!! Já to měla podobně bála jsem se strašně prvního porodu,měla jsem až fobii,že jsem děti nechtěla atd atd. Nakonec dopadl stejně 1.porod císař,malá nesestupovala a nedorotovala, druhý porod klasický a dobrý,bolest byla,ale vzpomínám na něj ráda,za to na císaře fakt nene. Těš se na miminko,snaž si to co nejméně připouštět,budeš rodit podruhé to bývá lepší,já vím,nemusí to tak být:-( Tvůj strach naprosto chápu!!! Ale to miminko ven musí a pro něj to je také těžké. Drž se a držím palce at je druhý porod co nejrychlejší a co nejméně bolestivý! |
| chikamichi | 86171 |
|
|
11.8.2010 15:20:24
Marmo, nebojí protože už mě žádný nečeká, ale zaplať si dobrou dulu ne doktora. Dobrá dula ti pomůže projít porodem co nejpohodověji nebo PAku. Doktor ti moc porod neusnadní, maximálně urychlí což je jen vždy za cenu větší bolesti. A nejsem porodní dula, není to reklama ale znám dobré porodní duly nebo PAtky.
|
| fisperanda | 60761 |
|
|
11.8.2010 15:18:49
Nebála sem se vůbec. Těšila sem se. Byla to pro mě další zkouška, co všechno vydržím. Takže sem se těšila na další zkušenost.
|
| Lucka88 | 74376 |
|
11.8.2010 15:18:33
Já se nebojím,já se na to zase těším...
. Při prvnim těhu jsem se taky těšila na to,až poznám,jak moc to bolí . A teď se nebojim asi proto,že první porod trval jen 5 hodin a bolesti nebyly zas tak strašný ... |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
11.8.2010 15:17:14
A otěhotnět ses nebála?
![]() |
| Krakatice | 22448 |
|
|
11.8.2010 15:16:22
Nebojím se, na porod se těším. Je to jediná bolest na světě, za kterou dostaneš odměnu
![]() Ale rozumím ti, ne každý se cítí v nemocnici a v péči lékařů dobře ![]() |
| Mar.ma | 109824 |
|
|
11.8.2010 15:14:52
Berte to prosím jako takový malý průzkum.
Já se bojím tak, že prakticky celé noci nespím.První porod byl opravdu moc bolestivý a hlavně dlouhý.Celý den 24 hodin na sále.Prosila jsem o urychlení a pořád, že je ještě moc času.No, nebudu ani vzpomínat. Teď si zaplatím porodníka, mám to už domluvené, chci to maximálně urychlit a samozřejmě epidurál, ale stejně se bojím.Moc. Pro mě by byl nejlepší císař na přání, ale to se zas bojím celkové narkozy, že se neprobudím a narkozu takovou tu , co slyšíte, ale necítíte, tý se bojím ještě víc. Se mnou je to těžký. Prosím, bojíte se taky tak? Jdu s malou ven, přečtu potom.Bojím se diskutovat, že mě sprdnete. |
| Jamuna+Matý03 a Elenka Lea10 | 103645 |
|
|
2.8.2010 20:17:00
holky Vás obdivuji, čekám ted druhé dítě a mám strach jak to budu zvládat...jak je možné zvládat 7 dětí Evi ? Finančně a po všech stránkách to musí být moc náročné nebo ne ? Máte muj obdiv
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.