Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andrýsek1 + 2 | 77198 |
|
|
2.1.2010 22:41:32
Musela bych mít doma, monitor, ultrazvuk, op.sál, doktory, PA, anesteziologa....mám pokračovat...
![]() |
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
2.1.2010 22:11:23
maky, ehm, opust mi troufalost, ale.- ty sji ještě neskončila?
![]() ![]() ![]() No já asi v případě, že by to bylo bezpečnější než v zařízení k tomu určeném, což asi není. ![]() |
| Maky, Maťo,Víťa,Štěpi,Emma,Lui | 95266 |
|
|
2.1.2010 22:03:34
Doma rodit nemůžu ze zdravotních důvodů, nicméně asi bych o tom neuvažovala ani kdybych mohla. Nikdy nevíš, co se může stát. Což tedy nevíš ani na porodním sále, já vím, ale stejně
![]() |
| Cow :-) | 67672 |
|
|
2.1.2010 21:52:46
Když jsem si tu a tam něco přečetla o psychologii novorozence a o prožívání nenarozeného dítěte, když to příjmu jako vědu založenou na výzkumech, když sama vím, jak to na porodních sálech a novorozen. odděleních chodí a co se učí respektive neučí dětské sestry a především, když jasně vidím, co zdravotníci s dětmi a matkami dělají... Když se budu snažit nekoukat je krátkodobě, ale ohlídnu se a budu přemýšlet o budoucnosti, tak bohužel i když jsem sama zdravotník z oboru, rodila bych raději doma nebo v zahraničí/dle svých představ/.
|
| Katka. | 13699 |
|
|
2.1.2010 21:49:22
Vzhledem k tomu, že mám diabetes, epilepsii a genetickou motaci faktoru V-Leiden, tak bych doma nerodila nikdy.
A nerodila bych doma ani kdybych byla zdravá. Rodila jsem v továrně na děti - v Podolí a super ![]() |
| Vaal | 83821 |
|
|
2.1.2010 21:40:12
Veveru, ten deník nemám dočten, co jsem ale z první půlky pochopila, tak autorka je "typicky americká", přirozený porod neměla, nechala si udělat CS na přání...a ještě si dělala legraci z jednoho páru , který se rozhodl pro přirozený porod bez anestetik(epiduralu)....stála prý s manželem té rodičky za dveřmi a poslouchali ten hrozný řev co vydávala a manžel na ni omluvně koukal"že prý nechtěli žádná anestetika, aby to neublížilo miminku"..nebo tak nějak to bylo...dál jsem to nedočetla...to mně tak nějak utkvělo z té knihy v paměti
|
| Denyna | 14851 |
|
|
2.1.2010 21:30:13
Strach je špatný rádce.
Rodit doma by ses měla rozhodnout z jiných důvodů, strach mezi ně rozhodně nepatří. Ostatní podmínky domácího porodu jsou definované a lze je najít u jednotlivých porodních asistentek a na internetu |
| Vaal | 83821 |
|
|
2.1.2010 21:30:02
Nelíbilo by se mi, že mě poslouchají přes zeď sousedi, že je vedle třeba moje dítě, které mě slyší, že si zase.u(a to doslova) nějaký kus drahého nábytku, že to na mě přijde zrovna ve chvíli kdy nebude uklizeno, že mám omezený bojler s teplou vodou a přestane téct teplá voda, že mě bude někdo otravovat a snažit se na mě dozvonit(pošťák, sousedka, náhodná návštěva)..Z tohoto důvodu bych cítila velký diskomfort a uklidňující vliv by to na mě doma rozhodně nemělo.
Pokud bych vlastnila nějakou vilu se služebnictvem, kde by výše uvedené nehrozilo, tak bych tam rodila jedině s vybaveným operačním sálem, celým operačním týmem a anesteziologem (i na případný epidurál) v záloze a patřičným vybavením pro resuscitaci dítěte. Z toho plyne, že doma zřejmě nikdy rodit nebudu ![]() |
| kactulik + 2 | 93143 |
|
|
2.1.2010 21:29:08
Doma bych nerodila ani za zlatý prase a to mám porodnici necelých 10 min pěšky. Čím víc se porod blížil, tím víc se mě zmocňoval strach, ale všechno dobře dopadlo.
Myslim, že dula je dobrej nápad, mohla by ti hodně pomoct po psychický stránce |
| Pavla, 4 děti |
| • |
2.1.2010 21:14:24
Školačko, najdi si dulu ve svém kraji (www.duly.cz). Jednak bude pracovat s tvojí psychikou už během těhotenství, ty k ní získáš důvěru a ona tě provede porodem dle tvého přání. Poskytne ti fyzickou, psychickou i emoční podporu.
Přeji pěkný prožitek z narození miminka. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.