Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vendyna (Janinka + Alenka) | 85221 |
|
|
15.12.2009 19:56:27
Manžel si nebyl jistý, ale nepřemlouvala jsem ho, jen jsem mu řekla, že o to moc stojím. Asi ho přesvědčili taťuldové okolo, zrovna všechny známý rodily jako o závod a chlapi si o tom nadšeně vyprávěli, tak ho asi navnadili a šel do toho. Jsem za to ráda
.(měla jsem v záloze ještě kamarádku, ale měla smolíka ) |
| boží žena | 67104 |
|
|
15.12.2009 19:53:43
můj muž k porodu nechtěl, nedivím se mu, ani mi tam nechyběl
|
| janisabipepi(S-05/08/P-12/09) | 83275 |
|
|
15.12.2009 19:53:26
tak presne takhle mi segra popsala kdyz byla u porodu semnou. presne takhle;)
|
| vendyna (Janinka + Alenka) | 85221 |
|
|
15.12.2009 19:52:49
Záleží na povaze člověka a na průběhu porodu, co "přítomný" zažije. Můj porod v poho, manžel těžkej pohodář nadšenej a unešenej. Porod mojí švagrové byl s komplikacemi, skončil císařem, švagr je trochu citlivější povaha a byl z toho "na mrtvici", nemluví o tom,jeho jediná hláška, kterou jsem z něj dostala: "nebylo to vůbec nic hezkýho
". |
| aachje skunk a tři holky | 98241 |
|
|
15.12.2009 19:47:18
myslím,že pro ženu to musí být mnohem silnější zážitek než pro muže..
|
| kajkule+2 kousky | 76639 |
|
|
15.12.2009 19:44:22
já bych taky chtěla jít k porodu sestře nebo kamarádce
ségra byla u mých obou porodů a byla víc vysílená snad jak já poprvé brečea jak želva, podruhé už tak ne, spíš říkala, že rodit nikdy nebude, že na tom nevidí teda vůbec nic přirozeného ale už ji to přešlo. ale první porod byl horší a vzala ho v poho, druhý byl rychlejší ale konec hodně náročný tak možná proto. Ale taky to pro ni bylo hodně emoční![]() |
| Pišpeta | 102095 |
|
|
15.12.2009 19:42:32
t oje pravda
|
| Kohnova |
| • |
15.12.2009 19:40:39
Coz ovsem neni argument pro "lepe se preventivne nezucastnovat, co kdyby to pak bylo blby":)
Nemyslim, ze vsichni maji povinne a s jasanim chodit provadet rodicky a pak byt povinne v blazenem transu, kdyz nechci, nejdu, mam sve duvody. Je to ale zalezitost meho rozhdnuti, ne zalezitost porodu jako takoveho. Zrejme ma na urcite neprilis velke procento lidi ucast pri porodu traumatizujici vliv. IMHO drtiva vetsina tech lidi (muzu) to citi v kostech predem, nechce se jim a pak by je nemel nikdo nutit, maji pravo nechtit a nevylucuje to, ze svou zenu miluji a dite chteji. Jsou i zeny, ktere o pritomnost svych muzu ri porodu nestoji, taky na to maji nezadatelne pravo (Mozna by staly o pritomnost jine zeny?). Mnoho muzu ale svoji zenu provazet chce i (nebo dokonce tim spis) kdyz vsechno neni nadherne, nebo je dokonce konec tragicky. Vetsinou je zena v te chvili potrebuje uplne nejvic. Porod neni nebezpecna nechutnost a antagonista sexuality, ale lide maji pravo to tak vnimat, vetsinou maji padne duvody (za nejakych sedesat sedmdesat let vyvoje soucasne praxe je tech duvodu i zkusenosti vic nez dost). |
| Jiřule a 3 skřítkové | 855 |
|
|
15.12.2009 19:40:36
Ahojky
taky jsem byla u porodu kamarádce. už teda před 2 lety a kus, ale v paměti to mám pořád. byl to nádherný zážitek.když malá vykoukla na svět oči mi teda slzely Spát jsem nemohla pár dnů,pořád jsme viděla malou před očima. Bylo úžasný vidět porod z druhý strany![]() |
| Osamělá | 101033 |
|
|
15.12.2009 19:33:18
Holky moc děkuji, už jsem trochu klidnější. Zkusím babské rady, a když nevyjdou, budu to teprve řešit. Každopádně se v porodnici informuji co a jak. Snad to bude dobré. Škoda, že se nerodíme se zipem na břichu, který by se jen otevřel a dítě vyndalo
Kolik starostí by si člověk ušetřil... |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.