| frufrufru | 94074 |
|
|
7.7.2009 13:55:38
Věřmi,Lenelko,že si pojmy nepletu,ale zkrátka ambulantní porod je doménou zdravých rodiček,ale ony jsou i ty druhé,co horko těžko otěhotní,donosí a rády porodí i plánovaným s.c.Chápu většinu matek,že chce rychle domů,ale přesto bych tak rychle nepospíchala,radši o den,dva déle na šestinedělí a novoších.KAŽDÝ NÁZOR vychází z vlastních zkušeností a osobitého pohledu na věc.Je dobře,že píšeš o již zažité skutečnosti,a to hned z několika důvodů.Asi tak.Měj se!Peperchta
|
| Žžena | 83005 |
|
7.7.2009 13:54:53
Mickey,
myslím, že peperchta slyšelanakorát to, že při ambulantním porodu "se jde za dvě hodiny domů". Akorát si myslí, že se domů jde za dvě hodiny od ZAČÁTKU porodu ![]() |
| Žžena | 83005 |
|
7.7.2009 13:51:30
peperchto,
být Tebou se chytnu za klávesnici a jdu si zjistit, co to ten ambulantní porod vlastně je... |
| Mickey16 | 40737 |
|
|
7.7.2009 0:18:02
Myslím že si pleteš pojmy, ambulantní porod neznamená že porodíš za dvě hodiny ale že jdeš třeba za 2 hodiny po porodu domů (tady se pouští po 4 hodinách). V zahraničí na tom není nic divného, taky jsem rodila ambulantně.
|
| frufrufru | 94074 |
|
|
6.7.2009 17:22:40
ahoj lenetko,protože to tak zkrátka je ,mnohé straví na porodním sále delší dobu než 2 hodinky.To by byla krása mít za 2 až 3 hodinky odrozeno,ale i tak není krásnějšího pocitu "právě jsem porodila zdravé dítě a stala se matkou",byť třeba po 10 hodinách.Peperchta
|
| Kudátko+3 | 26452 |
|
|
5.7.2009 18:11:18
Lenel, zavidim, taky bych chtela rychlovku
|
| frufrufru | 94074 |
|
|
4.7.2009 14:19:50
Rapti,ať se ti daří,určitě vládne spokojenost,pěkná a čistá práce.Natěšené a dychtivé těhulky hltají všechny informace.Co říkáš dnešnímu modnímu hitu jménem "ambulantní porod"?Hezká iluze,většinou realita je potom jiná a sen zůstává snem.peperchta
|
| frufrufru | 94074 |
|
|
26.6.2009 20:04:24
Souhlasím s tebou,že od zkušené porodní astitentky získáš víc cenných informací,než z knížky a netu,protože ony mají dostatečnou praxi a mnohaleté zkušenosti přímo z porodního sálu a taky už mají odrozeny i vlastní děti a možná i vnoučky.Peperchta
|
| Zuzana Masopustová |
| • |
20.6.2009 12:30:18
Vážená nastávající maminko,
nacházíte-li se nyní v posledním trimestru (posledních třech měsících) těhotenství, dovolujeme si Vás touto cestou oslovit a požádat Vás o spolupráci na výzkumu, který se zabývá vzájemnými vztahy mezi osobností matky a chováním kojence. Výzkum bude probíhat prostřednictvím internetu (snadný přístup k němu je tedy pro účast v něm bohužel nutný). Pokud se do výzkumu zapojíte, oslovíme Vás s dvěma sadami dotazníků. Poprvé během těhotenství a podruhé zhruba po 4 týdnech od narození Vašeho dítěte. Ke komunikaci s Vámi budeme potřebovat Vaši e-mailovou adresu. Součástí dotazníku budou i dotazy na některé osobní údaje (jakými jsou například Váš věk, vzdělání apod.). Všechny odpovědi budou zpracovávány hromadně (tedy anonymně) s ohledem na zákon 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Po ukončení výzkumného projektu Vám na Vaši e-mailovou adresu zašleme článek shrnující výsledky studie. Výzkum probíhá již od prosince 2008, ale stále hledáme další respondentky pro doplnění výzkumného souboru. Pokud jste ochotná se do našeho výzkumu zapojit a myslíte si, že se budete moci zúčastnit dotazníkového šetření v těhotenství i v prvním měsíci po narození dítěte, zašlete prosím e-mail na adresu: matkydeti@gmail.com Děkujeme za Vaši ochotu a spolupráci Mgr. Lenka Lacinová, Ph.D. Mgr. Zuzana Masopustová |
| Nivea | 24683 |
|
|
11.6.2009 7:18:49
já si na těhotenský kurz stěžovat nemůžu...stojí mne 1200Kč (1000Kč mi proplatila VZP), je o 13ti lekcích - kde na každé se hodinku cvičí a hodinku probírá teorie. První lekce byli o rozdělení trimestrů, co se děje v jakem tydnu, utz a tak, potom přišel porod, dýchání k porodu, první pomoc novorozence, šestinedělí - samé užitečné věci, také díky tomu, že paní, ktera ho vede, ja PA z místní nemocnice a zachranářka co jezdila k porodům a člověk se ji může poptat opravdu na všechno. Myslím, že mám plno rad, ktere by jsem horko těžko vyčetla někde na netu a hlavně přehled o "naší" porodnici. Měli jsme i hodinku pro tatínky - jako připravu na porod, kde jim řekla, co bude jak probíhat, jak se mají k mamince chovat a tak. Mne to dalo hodně a cítím se jistější. Samozřejmě s tím svůj porod moc neovlivním (ani jsme si nepouštěli tolik oblíbená videa z porodů), ale prostě bylo tam plno rad, které se mi zahryznou a asi jen tak nepustí, hlavně potom na odd šestinedělí, co se týče ohledně kojení a starosti o miminko. Já nelituji.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.