| Marika Letní | 140743 |
|
|
23.9.2019 14:33:37
Myslím, že je to vypěstované psychicky. Chutná ti lépe šťáva atd. Má to tak hodně lidí. Ale je to imho blbost nepít vodu. Voda je nejpřirozenější nápoj. Kdyby to bylo tak špatné pít čistou vodu, to by asi lidstvo ty tisíce let nepřežilo.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
23.9.2019 14:31:20
Stáňa "Včera jsem si napustila vodu z kohoutku a byl z toho tak příšerně cítit chlór, že jsem ji musela vylít, nebyla bych schopná ji vypít."
Proč vylít? Stačí nechat vodu odstát. Chlor za chvíli přece vyprchá. |
| Dari79 | 114243 |
|
23.9.2019 13:13:39
Ja nekdy - nekterou... zvracela jsem jen jednou, sparne po vode mi bylo mnohokrat, ale fkt 1x 3 mesice treba. Psychicky to neni. Balenou proste nekupuju.
|
| byvala radka | 154149 |
|
23.9.2019 12:27:24
můj chlap i moje švagrová to mají stejně, nemůžou ji pít čistou
se šťávou jo |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
23.9.2019 12:05:29
Já odmala a odjakživa pila vodu z kohoutku. Se šťávou. Šťáva mi musela chutnat. Měla jsem vychytané, které mi chutnají. Kupodivu jsem moc nemusela sirupy domácí. Před pár lety jsem si řekla, že bych do sebe ty šťávy nemusela tak cpát a začala se učit na čistou vodu z vodovodu. Piju jí. Ale nemohu říci, že s chutí. Takže piju vodu, někdy mi nechutná, někdy mi je po ní "divně". Takže pít tak, jak si tělo řekne. Lepší je pít po malém množství. Někdy si dám pro radost se šťávou. Někdy s citronem, mátou, meduňkou … Střídám to. Bublinky mi nechutnají a nedělají dobře. Občas piju vodu v lese, ze studánek, z potoků - ta je moc dobrá. Pila jsem i vodu z řek - Lužnice, Dyje. Nic mi nebylo.
Čaj na zuby není zrovna moc dobrý. Pigmentuje. Takže učit na vodu. Po troškách si zvykat a poslouchat své orgány. Jdu si dát - vodu. |
| Len | 108740 |
|
|
23.9.2019 11:58:52
Taky nepiju vodu z vodovodu, neni mi po ni dobre. Verim, ze u me je to celkem psychicky, maminka pracovala cely zivot v laborce, kde delala rozbory vody a v mem detstvi jsme vodu z vodovodu nepili, protoze byla tak spatna. U nas je hnusna tvrda voda a ma prichut, ble. Filtrovana je lepsi, ale pro mne je pitelna jen s bublinkama. Kupuju Volvic, ten mi chutna. Jinak caj, kavu a vecer nealko pivo.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
23.9.2019 11:51:52
Nepiju vůbec vodu. Nejvíc čaje zelený, černý i bylinky. Někdy sodovku nebo Magnesii.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
23.9.2019 11:09:15
Moje mamka nemůže odjakživa pít vodu z kohoutku, je jí po ní podle ní "těžko". Převařenou už jo, čaje jakékoliv. Ale samotnou vodu prostě ne.
Včera jsem si napustila vodu z kohoutku a byl z toho tak příšerně cítit chlór, že jsem ji musela vylít, nebyla bych schopná ji vypít. |
| Peppa | 133447 |
|
23.9.2019 11:06:32
No, nezvracím sice, ale já jí taky nevypiju naráz víc než 250 ml skleničku, a to ještě občas. Ani když se vrátím z procházky a mám fakt žízeň, třikrát si loknu a stačí mi to. Je pro mne taky těžká do žaludku, mírně perlivá je ok, se sirupem taky, nebo si ředím 1 k 1 mírně perlivou s jabl. džusem např. Bylinkové čaje jsou ok, ty mi nic nedělají, ale popíjím, neklopím :)
|
| Monika | 123907 |
|
23.9.2019 10:55:20
No, mě tedy časté zvracení po požití něčeho bez extra důvodu (zkažené jídlo, viróza, alergie ...) přijde jako dost divné. Nejspíš bych tipla, že to psychického původu, ale kdyby se mi něco takového začalo dít, já bych se s lékařem poradila ...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.