| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy trávicího traktu

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 7461  [Dalších 7121 >>]
Agniezska 123320
23.9.2019 10:35:56
Téma hlavně na uklidnění, že nejsem "divná". Teda doufám právě, že to bude mít někdo podobně.
Ráda bych pila čistou vodu z kohoutku,ale jakmile si ji dam vic, je mi těžko od žaludku a někdy až zvracím. Je jedno, jestli si napouštím vodu doma nebo v práci. Prosté ji nemůžu vypít víc než malou skleničku. Piju teda hlavně neslazené čaje a domácí sirupy, ale už kvůli zubům spíš jen ty čaje.
Je pro někoho taky voda příliš těžká do žaludku?
A. Andrs 157190
8.9.2019 10:50:24
žlučník
Katka. 13699
8.9.2019 10:49:34
Já taky doufám, že už je dávno z pohotovosti doma, nebo že je v nemocnici, pokud to bylo něco vážného a nedělá hrdinku, že musí za každou cenu do práce.
Včera navečer jsem na ni myslela a dnes ráno taky ~;((~;((
1kulička 119729
8.9.2019 9:31:53
"Břicho mám tvrdé a vypouklé (a to jsem byla v redukčním režimu, takže jsem byla docela splasklá, teď mám za poslední dny asi 1,5 kila nahoře)"
Tak něco takového je na urychlený odvoz na pohotovost - to může být klidně život ohrožující. Není nad čím dumat, doufám, že jsi už jela...
Yuki 00,03,07 49504
7.9.2019 15:44:16
onemocnět hned po nástupu do práce je sice blbé, ale běžné, kolegyně začala dvěma týdny neschopenky, co se dá dělat, i nový zaměstnanec je jenom člověk
Koliha velká 153026
7.9.2019 13:54:50
No, moc pěkné ~a~ Tohle nemusí být jen žlučník, takové příznaky může mít i žloutenka. Každý totiž nemusí "zežloutnout". S dceřinými potížemi to vůbec nemusí souviset. Napadlo tě, že můžeš šířit nákazu? Já vím, že je blbé onemocnět po nástupu do nového zaměstnání, ale tohle odkladu nesnese.
Samotná steatóza nemívá příznaky, až při selhání jater (zničení víc než 90 % jaterní tkáně), lidé se steatózou mohou trpět spíše na onemocnění, které ke steatóze vedlo.
josefka :) 157895
7.9.2019 13:36:22
No a já mám podobný problém (po viróze prodělané minulý týden), akorát že se to týká zvracení. Jednou se mi při té viróze udělalo na zvracení a na omdlení v tramvaji, a od té doby každá cesta MHD peklo, protože se bojím se to bude opakovat - a fakt je mi zase pokaždé špatně od žaludku, a to jsem předtím nikdy v životě žádnou nevolností v dopravních prostředcích netrpěla. V pohodě je to akorát ráno když jezdím do práce, protože předtím nic nejím. Ale třeba zpáteční cesta je masakr, mám od té doby v MHD takový klaustrofobní pocit, že kdyby mě to najednou chytlo a já potřebovala hned vypadnout ven, tak že prostě nemůžu. A to dojíždím do práce 45 minut :( A furt žaludek jako na vodě.
ALL 4469
7.9.2019 12:40:33
Mně takhle bylo jednou špatně několik týdnů, bolelo mne na podobném místě, skoro jsem nejedla, zhubla jsem, zkoušela žlučníkovou dietu, čajíčky, dostupné léky na žlučník a podobně, ale zároveň jsem se nechala proklepnout důkladně u lékaře - a nebylo to naštěstí vůbec nic a postupně to časem přešlo. Zpětně si myslím, že se takhle projevil stres, který jsem měla ale vlastně už několik týdnů i měsíců za sebou. A začalo to taky tím, že jsem si myslela, že mám nějakou virózu, bylo to i s teplotou.
To se mi stalo už vícekrát, že se zvýšený stres projevil nějak somaticky až s větším časovým odstupem - pokaždé jiným způsobem (migréna, žlučník, záda, alergie, vyrážky...)
Tím nechci v žádném případě říkat, že máš vynechat lékaře! Rozhodně ho navštiv co nejdřív! Ale chci jen dát naději, že to třeba nemusí být vůbec nic vážného. Napadlo mne to, když jsem si přečetla, že jsi nastoupila nově do práce po RD.
Luc. 57250
7.9.2019 12:04:33
Praktický lékař tě stejně nic neřekne a pošle tě k odborníkovi zřejmě na chirurgii a na sono a tam budeš muset jít dopoledne. Zdraví máš jen jedno A takových hrdinů kteří jsou loajální k zaměstnavateli a ke kolegům je plný hřbitov~d~.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 7461  [Dalších 7121 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.