Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| radka |
| • |
23.9.2008 12:13:46
Ahoj holky a maminy,
hledam nejakou maminu nebo spriznenou dusi v mem veku.Je mi 37 a mam dve deti ve veku 5 a 14 roku. Prestehovala jsme se s rodinou do Berlina teprve pred nedavnem, takze tu nikoho nezname. Kdyz se nekdo ozve budu rada, muzeme se sejit a zajit na kafco. S pozdravy Radka |
| Henri Ani/Toni/Šíša/Miki | 4747 |
|
|
23.9.2008 11:51:48
Camm, můj manžel je právě ve Stuttgartu na služebce do toho 6.10 (teda to už vlastně bude doma), bydlí v malém hotýlku asi v té obci jak píšeš na začátku, to M...něco
. Napiš, když tak je zkontaktujeme, ať se páni domluví, manžel se zeptá, dá vědět . |
| Hudba Ainur | 3111 |
|
|
23.9.2008 9:45:16
Diky za tipy, zaměstnavatel nepomůže, tomu je manžel ukradený, neb tam nastupuje jako kontraktor na půl roku, ne jako zaměstnanec, takže si musí všechno zařídit sám.
|
| Janina&2 | 6551 |
|
23.9.2008 1:20:49
hotel.de , ale pod stovku moc pokoju nebude kdyz je veletrh
unterkunft.de jsou i penziony ale nejlepe se obratit na zamestnavatele a pozadat o pomoc |
| Hudba Ainur | 3111 |
|
|
22.9.2008 22:55:12
Prosím, poraďte někdo, jak sehnat bydlení ve Stuttgartu pro jednoho člověka, někde na jihovýchodě, ideálně v okolí Mohringen, Degenloch, Plieningen nebo letiště. Manžel tam odjíždí 6.10., a protože je tam zrovna nějaký veletrh, jsou všechny cenově dostupné hotely plné. Nevíte o nějakém penzionu nebo ubytování v soukromí, aspoň na pár dní, než si manžel zkusí najít nějaký byteček? Hledáme celý večer po všech možných vyhledávačích a serverech, ale zatím to vypadá, že bude spát pod mostem nebo na chodbě u svého nového zaměstnavatele :-(
|
| maminka-martinka | 54996 |
|
|
22.9.2008 19:10:44
Ahoj, v německu je hodně lidí na stránce a chatu http://www.antenne.de/ Tak tam je snad půl německa. Vím to od dcery ta tam chodí a má tam kamarady až bůh ví od kud.
|
| Blanka |
| • |
9.9.2008 10:23:17
máte někdo zkušenosti s kombinaci česke a nemecke školy? jezdíte na přezkoušení čj a vlastivědy? pouštějí vás z nemecke školy, když jedete do čech ..? omlouvají absenci?
jak vypadaji komisionelni zkoušky v té česke škole? je to náročne, nebo učitele mhouří oko? loni jsme se na to vykašlali a ted to musíme dohnat :-( tak sonduju, co nás čeká... |
| Damianka | 13458 |
|
|
1.8.2008 14:07:46
Ahoj,
hledam jiz dlouho moji kamaradku. Byly jsme jako deti jednou na tabore v Nemecku, ona nemka, ja ceska. Od te doby jsme si parkrat psaly, ale pak to skoncilo, ja se vdala atd...Kdyz jsem si pak rekla, ze zkusim napsat, dopis mi prisel zpatky, s tim, ze dotycna osoba jiz na teto adrese nebydli. Psala jsem i na mesto ,ve kterem bydlela, sesmolila jsem tehdy par vet nemecky :o), ale pan urednik mi taky sdelil, ze se rodina odstehovala do zapadni casti Nemecka, ale ze nevi kde. Prosim, nevite, jak bych mohla svoji kamaradku najit. Existuje v Nemecku nejaky chat, web stranky nebo neco podobneho, kde by slo znamou osobu najit? Predem moc dekuji. |
| Pat |
| • |
18.7.2008 14:04:50
Nekdo z Heidelbergu s detickami?
|
| Hromaska | 30208 |
|
|
7.7.2008 22:33:04
Ahoj,
rada bych se zeptala, jestli tu neni nekdo z Münsteru a okoli. Moje svalnatejsi a chlupatejsi polovicka tam dostal(a) nabidku na praci. Vypada to, ze se tam postehujeme z Cech na nejakou delsi prechodnou dobu. Mame dve deti (Eliska - 3 roky a Tomasek - 3 mesice). Ani nevime, do jakych ctvrti nebo prilehlych mestysu smerovat hledani bytu a dalsi a dalsi drobnosti a detaily, ktere s sebou stehovani nese. Diky. Jirina (hromaska@seznam.cz) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.