| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Německu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 1907  [Dalších 657 >>]
Vendula
  • 
3.6.2008 10:14:16
Ahoj, mam velkou prosbu: nemate nekdo doma kocarek Teutonia Spirit S3 z kolekce 2007 ? Nebo nema ho treba nekdo ve vasem okoli ? Rada bych se na neco zeptala.... Moc diky. ;)
Dominika F 77731
29.5.2008 23:21:06
Ahoj. My bydlime u Kuselu, je to do Saarbruckenu 54 km... Taky jsem se snazila tady nekoho najit a nic...
Sedakocka 23651
13.5.2008 19:41:43
Holky,

to tu vazne neni nikdo z Bremen ? Ani z okoli ?
PS; hezky stom :-)
Lana+Julik05/05+Kristian10/07 22327
13.5.2008 8:39:12
nevim, kam to nabidnout, v Cesku to pochopitelne nikdo nechce ;-) tak to dam sem
Nabizim "nemecky mluvici a zpivajici" strom od Vtechu. Je ve velmi dobrem stavu, Julik uz odrostl a Kri je na nej jeste maly. Jsou tam cisla, pismenka, barvy, pisnicky. Je to takova Kugelbahn.Pokud byste nektera mela zajem, pisnete mi na mailik, poslu podrobnosti.
Jana H.
  • 
12.5.2008 22:11:27
V Saarsku platíme za 1. dítě 68 EUR, za druhé asi 51 EUR. Je tu jen dopolední provoz (od 7 - 12 hod) bez jídla. 1xtýdně mají společné snídaně za 1,50 EUR/měsíc. Školka je městská.
Misa
  • 
8.5.2008 20:01:28
Ahoj Ajo, Nasla jsem tvuj prispevek. Jsi z Winnenden? Ja bydlim ve Weinstadt, je to kousek. Jak jsi tu dlouho? Libi se ti tu? Budu rada kdyz se ozves.Pa Michaela
Lana+Julik05/05+Kristian10/07 22327
7.5.2008 15:36:27
myslim, ze ta cena je takovy "prumer" My platime asi 74 EUR (bez jidla), je tam ctyri hodiny a trikrat v tydnu muze na dve hodiny jeste odpoledne. Plus platime kazdy mesic 2,30EUR do kasicky, treba kdyz jedou na vylety, nebo kdyz spolecne vari,aby mohli koupit zasoby.
Vendula
  • 
6.5.2008 16:40:58
Ahojky, tak to je fajn, ze se ti tam takhle libilo. Jak to popisujes, je to uplne stejne jako u nas, nebo az na nejake drobnosti skoro stejne. No a co se tyka penez, to zalezi na tom, jak dlouho tam detatko denne je. Jak dlouho tam Anicka bude ? My mame myslim minimum 4 hodiny (???) a platime (bez jidla)60 EUR mesicne. Jednou tydne delaji tzv. Kabatag, kdy detem vari kakao ze zdroju skolky a jenou tydne je Obst- und Gemuessetag, kdy spolecne pripravujou ovoce a zeleninu, k tomu vselijaky dipy atd, a k tomu musi kazda mamina prinest neco, co dostane na listecku napsano. Vetsinou je to jen takova malickost. No a taky slavi spolecne narozeniny kazdeho ditete. To zase maminka toho oslavence neco pripravi a prinese, popripade to tam tety pak dopripravi. To ale nekdy bohuzel byva tak, ze maminky davaji dost nezdrave veci, jako treba hranolky, parky..... Nic proti tomu ale nerikam, je to jednou za cas....
Lucin+Anna Evelyn/Lisa Marie 37665
6.5.2008 8:29:42
Jen by me jeste zajimalo jake mate cenove zkusenosti. Treba tahle skolka stoji 80€ mesicne...
Lucin+Anna Evelyn/Lisa Marie 37665
6.5.2008 8:24:31
Ahojky, moc dekuji za rady a zkusenosti! Vcera jsem byla se svoji holcickou okouknout skolku. Mame ji hned vedle baraku. Je to katolikcka skolka, ale pry berou vsechny deti, a jsou jako normalni skolka. Modli se pred jidlem jen kdyz slavi nejaky svatek, coz mi prijde hezky. Maji tam tam opravdu jen malicko deti, smiseneho veku, a Anicce se tam moc libilo, domu se ji ani nechtelo. Byly jsme tam dve hodiny, tak jsem mela moznost si ucitelkama o vsem popovidat a okouknout, jak se k detem chovaji. S tim pristupem k detem jsem vic nez spokojena, je kamaradsky. Prekvapilo me, ze deti ucitelkam tykaji a oslovuji je jmenem. A hezke je, ze kdyz nastoupi Anicka do skolky, tak muzu chodit cely prvni tyden s ni. Pry to tak delaji u vsech deti a ony si lepe zvykaji. Maji tam kuchynku, kde s detmi vari a pecou. Jsme tam pozvane na jeste jednu testovaci navstevu, tak uvidime. Ale zatim jsem moc spokojena, mala taky, tak si myslim, ze asi nebude co dal resit.R^:-)
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 1907  [Dalších 657 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.