Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vendula |
| • |
18.6.2008 9:03:48
Ahaaaa, Klarko, tak tady jsi !!!!!
)))) Tak te moc zdravim :)))) |
| charlymama | 68974 |
|
17.6.2008 22:15:51
ahojky, to je dobre, dalsi devcica do party.
my bydlime v recklingausen - to je kousek od essenu a znam tu vice holek v okoli. jestli chces tak se ozvi. budu se tesit. klidne na muschals@yahoo.de zatim ahoj klara |
| katka |
| • |
16.6.2008 17:14:15
No, máme tu bydliště, normálně na úřadě nahlášený, ale v Čr jsme se neodhlašovali. Tady v Nem. se nás nikdo neptal a berou to jako trvalý. Na cizinec. jsme se hlásit chtěli, ale koukali na nás jako na blázny, proč se chcem hlásit, když jsme z EU. Jsem z toho jelen. Nemám jinej papír, jen potvrzenou adresu z radnice. Já nevím, stačí to?
|
| Hanka + 2 kluci | 4981 |
|
|
15.6.2008 21:33:52
Ahoj holky,
jdu poprosit o jakoukoliv radu ... je pravděpodobnost, že se budeme stěhovat s manželem a dětma do Německa - Hanoveru. Nevím, jak to budeme zvládat, já německy vůbec nic neumím, anglicky trochu, dost se toho bojím ... jak tam vlastně budeme fungovat? Co školky, doktoři a za rok už jde starší syn do školy, jak to bude zvládat. Můžete mi prosím někdo napsat, jestli se dá takhle fungovat, co děti, jsou schopné za rok jít do cizojazyčné školy? Děkuji moc za odpovědi, H. |
| Sedakocka | 23651 |
|
|
13.6.2008 12:38:38
Ahoj Gorano,
MOC Ti dekuji za zpravu. Odletame jiz v pondeli a v Bremach budeme na tri tydny, jako doprovod manzela, ktery tam bude pracovane, proto jsem se ptala po nejake "Ceske Dusicce". Jeste jednou Ti moc dekuji a preji kraaasne prazdniny. Jitka |
| Kačutka | 83209 |
|
|
13.6.2008 12:27:16
Zdravím všechny do Německa. Já se tam budu se synem Davidkem (nyní 6 týdnů) v červenci taky stěhovat - do Essenu. Ráda bych se seznámila s některou z vás z okolí Essenu, Düsseldorfu či Dortmundu nebo prostě z okolí těchto měst. Budu se těšit...Hodně štěstí v pátek 13.
![]() |
| radka71 |
| • |
12.6.2008 19:17:13
Ahojky, ja si myslim, ze ano. Pokud mate trvaly pobyt u prechodneho si nejsem jista tak ano.S praci to nema nic spolecneho. Nejlepe se zeptat u Familienkasse na pracovnim urade.
Radka |
| katka |
| • |
12.6.2008 13:20:15
nemáte některá zkušenost s Kindergeld? Když mám v nem. bydliště, ale nepracuju tu, jen tu deti chodí do školy můžem mít na Kindergeld nárok?
|
| kaculda | 17148 |
|
|
5.6.2008 21:21:54
Ajo, Miso...ja jsem v Backnangu
. Mam deti v cirkevni skolce a ze zacatku jsem se bala, ze to bude " trosku moc", ale opravdu zalezi na ucitelkach, jsem rada, ze jsem se tak rozhodla...deti kolikrat vedi vic nez ja .Jak jsem tady cetla o tech narozeninovych oslavach, tak jsem se musela smat, moje obe deti chteji pokazde, abych koupila mini parecky, kecup a precliky:)))). Nikdy nezbyde nic, jen se po tom zaprasi:)). |
| Gorana | 36740 |
|
|
5.6.2008 10:28:48
Ahoj Jitko,
bydleli jsme v Bremach 2 roky, nasla jsem tam za tu dobu dve Cesky, jedna z nich uz je v Dusseldorfu, druha v Bremerhavenu (ma male mimco, ale par dni v tydnu se objevuje v Bremach na univerzite, tak ji muzu rict, at se sem koukne a pripadne se ti ozve). My jsme se prestehovali zacatkem tohoto roku do Hamburku. Mrzi me, ze jsme se minuly, Cesi v Bremach jsou opravdu vzacnost, navic mam jedno skoro stejne stare ditko jak ty (09/05 a jeste jedno male - 11/07). Jinak se mi tam ale moc libilo, Hamburk je na me uz moc veliky, i kdyz si pomalu zvykam. Asi jsem ti moc nepomohla, ale musela jsem si zavzpominat:)Mejte se v Bremach krasne! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.