Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lana+Julik05/05+Kristian10/07 | 22327 |
|
|
15.2.2008 9:42:23
ahojky, kdybyste nektera mela zajem o maly privydelek, tak mi pisnete na email. Nechci to tu rozebirat na diskuzi
(jedna se o nemeckou firmu) |
| Lenka |
| • |
14.2.2008 10:18:34
Ahoj maminky,
brzy se nam narodi holcicka a zatim nemame vybrane zadne jmeno. Chteli bychom nejake,ktere je dobre jak v Nemecku tak v CR. Muzete mi pro insporaci napsat, jak se jmenuji vase deti? Diky moc! Lenka |
| Pavla |
| • |
13.2.2008 19:38:23
Ahoj,
nahodou jsem sem zabloudila... ja bydlim v HH uz 15 let, je tady hodne moc Cechu, pravidelne se schazime a porada se tu i tzv. Ceska skolka. Mrkni na internet na www.ceskaskolka-hamburg.de www.pokec.de Muzes dostavat i newsletter po emailu ohledne akci, co se tu v Hamburku deje. Kdyztak napis Petre Schinneburgove, ktera to tu vse organizuje a rozesila newsletter. jeji mail je pschinnen@aol.com Ahoj Pavla |
| Vendula |
| • |
12.2.2008 18:13:30
Lucin, my mame chlapecka a co bude to druhe, to nevime.
Jinak ja v Nemecku moc dlouho nejsem, teprve od podzimu 2004 a to jeste s pulrocni pauzou. Co ty ? Jak dlouho jsi s manzelem ve Svycarsku ? A myslis, ze se ti v Nemecku bude libit vic ? Uz mate nove bydleni ? Umim si predstavit, ze stehovani v tehotenstvi je stres, my se zase stehovali do zahranici, kdyz byly malemu 3 mesice... to byla taky lahudka, ale zvladlo se to. Od te doby jsme se pak stehovali jeste nekolikrat, ale to uz mrnous nebyl tak maly. Tak vam moc drzim palce, zvladnete to bez nehody a kdyz budes chtit, ozvi se mi ! Cauky, V |
| Lilithis | 67984 |
|
|
12.2.2008 16:14:35
Ahoj maminky,
prosím vás, moc bych potřebovala zodpovědět pár otázek týkajících se německého internetu... 1. Na jakých webech němci nejvíce hledají zboží, internetové obchody? 2. Znáte nějaké specializované weby pro děti, jejichž součástí je i katalog internetových obchodů? 3. Znáte nějaké weby které porovnávají ceny zboží jako je třeba naše české Zbozi.cz atp.? 4. Chodíte na nějaká diskuzní fóra o dětech? Případně na která. |
| Lucin+Anna Evelyn/Lisa Marie | 37665 |
|
|
12.2.2008 10:36:06
Vendulo,
tak to je ale hezky, jak to mame podobne. A jak uz se pripravujete na miminko? U nas je to hodne chaoticke, hlavne to dela i to stehovani... ale uz abychom to meli za sebou, uz nam leze Svycarsko silne na nervy. Ja mam holcicku a to druhe bude asi zase holcicka, jak to vypada. Uz se moc tesime. Jak dlouho zijes v Nemecku? |
| Jana Z. | 4110 |
|
|
11.2.2008 12:40:23
Lucin, bydlim dost daleko,NRW, u D`dorf...
Taky preji rychle stehovani a at se ti tu libi ![]() J. |
| Vendula |
| • |
11.2.2008 11:02:01
Ahoj Lucin,
my sice nebydlime primo u Bodamskeho jezera, ale asi tak hodinu odtamtud (kraj Oberallgäu), ale zaujalo me, kolik mame spolecnyho. Mne se taky v cervnu 05 narodilo mimco a na prelomu cervna a cervence 08 cekame dalsi. Muj manzel je taky Nemec. No a k tomu jeste bydlime relativne kousek od sebe. :))) Tak ti preju hodne stesti, at se ti v Nemecku libi. :) Vendula |
| Lucin+Anna Evelyn/Lisa Marie | 37665 |
|
|
10.2.2008 15:09:03
Ahoj Jani, dekuji. Budem se stehovat do Bollu, je to mezi Stockachem a Sigmaringen, u Bodamskeho jezera. Ja se budu stehovat z Cech jen uredne, jiz delsi dobu jsem u sveho muze ve Svycarsku. On je Nemec a ze svycarska se ted bude vracet. Uz se nemuzu dockat, ze budeme mit konecne spolecne oficialni bydliste a zaroven i polovinu problemu. Jen jeste prezit ty urady, doufam, ze to pujde rychle. V cervnu se nam ma narodit novy cvrcek, tak musime vsechno rychle zaridit. Kde bydlis ty?
|
| Jana Z. | 4110 |
|
|
9.2.2008 16:53:48
Vlastni postup papirovani ti neporadim, my to meli jeste pred EU..
Info (aspon zaklad) najdes na strankach nemecke ambasady v Praze http://www.german-embassy.cz/ Ale urcite neni potreba se v CR odhlasovat od trv. pobytu (viz zakon), max. se muzes odhlasit od poctu najemniku (kvuli odpadu apod). OP tez neni potreba odevzdavat (leda by jsi se tedy dobrovolne odhlasila od trvaleho pobytu v CR ). Po prihlaseni k nemecke zdravotni pojistovne je treba se odhlasit od ceske zdravotni pojistovny podrobnosti jsou napr. na www.cmu.cz a asi bude neco i na strankach VZP. Kam se stehujete? J. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.