| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
30.4.2014 1:31:12
Anni, jmeno..? Pokud vim, tak vase prijmeni je ultranemecky..
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 22:02:01
hele, se mnou to tak strasne zase neni, mame letni byt v Berline, ale tam takhle nikdo neuvazuje. Tam jsou ty lidi normalni
![]() Jinak ja se harcuju cely zivot, ale jen po evrope. A najednou, kdyz si myslis, ze uz jsi konecne nekde doma zjisits, ze tu lide ziji s nejakyma predsudkama. Me je z tech poznamek vzdycky divne i kdyz na nich je videt, ze to mysli pratelsky.... no ale dnes zrovna davala nemecka KIKA /porad pro deti/ o rasismu, tak to snas pronikne i sem. Aspon me dite to sledovalo se zajmem ![]() Jinak teda USA s nemeckem nelze v tomto srovnavat. Tam je kazdemu jedno co delas, co jsi a co delas. I kozich v lete je normal ...amerika je od kolumba zeme cizincu![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
29.4.2014 22:01:39
MW
![]() |
| Lexi, dcera 17 a syn 15 let | 141321 |
|
|
29.4.2014 21:55:38
Aha, tak to mas zrejme jeste celkovy sok
Ne, my bydlime v USA. Zrejme potrebujes cas se aklimatizovat, coz je po prestehovani samozrejme. Urcite se zabydlis a vytvoris si vlastni pratele a realizaci. My se stehovali mnohokrat. A opravdu to trva cely rok, nez se clovek trosku zabydli. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 21:50:16
Lexi...tak to asi nezijes na nemeckem malomeste, vid?
![]() Hele, ja muzu vsechno, ale bydlim tady teprve 3 tydny a tak se nejdriv musim rozkoukat, co vlastne chci...a to fakt nevim a ani nevim jake tu jsou moznosti. Ja opravdu premyslela i o nejakem studiu. Ty dva roky co jsem slibila byt s malou doma by to mohlo i vyplnit, nasledne bych mohla pokracovat a na par hodin delat. Ale ted je i dost prace na zahrade a doma. Zarizujem. Jinak sousedi jsou mili, usmivaji se a mavaji odevsad /az me to desi/, jen maji nejake blbe predsudky o cizincich a teda nechapu proc nam to vykladaji, kdyz jsme cizinci taky /ja s ceskym pasem, manzel Berlinak/ ![]() I kdyz..naposledy nas kolem pulnoci navstivil na zahrade soused od zadniho domu a podivoval se nad nasim jmenem /pri predstavovani/ a chtel vedet jeho puvod. ..hele, byli jsem tak prekvapeni, ze jsem mu rekli vsechno co vime![]() Asi maji strach, aby tu nebydlel nejaky vyvrhel ![]() Ale neboj, ja to dam a urcite neco vymyslim ![]() |
| Lexi, dcera 17 a syn 15 let | 141321 |
|
|
29.4.2014 21:39:20
Ahoj Danulu!!!
![]() Anni, Musim priznat, ze mne tve liceni zivota trosku prekvapuje. Take ziji v krasnem prostredi s vyhledem na golfove hriste. Take tu jezdi pouze luxusni zancky aut. Ale rozhodne od mne mne nikdo nic neocekava. Sousedum je uplne jedno co a kde delam. Jsou ti, co znam a jsou velice mily. Ale nijak se vzajemne nesledujeme. Je vsem jedno kde a co nakupuji. Zrovna tento vikend u nas byl cely vikend umelecky veletrh. Organizovala ho jedna ze sousedek. A na reklamach a ucasti umelcu se vydelalo pres $300,000 pro deti v detskem domove. Ja tam v patek prodavala tocene pivo. Coz jsem v zivote nedelala, tak jsem se to alespon naucila Muzes se velmi dobre realizovat I v pripade, ze je to neplacene. O to je to mozna lepsi. Kdyz vis, ze to jde na dobre ucely a vy ty penize stejne nepotrebujete. Trosku nechapu, proc nevyuzijes svobodu toho, ze mas cas a moznost delat prakticky cokoliv by jsi chtela. Tak to nejak citim ja. Jsem v domacnosti, staram se o deti. Ale muzu se realizovat jakkoliv chci. Manzel mne podpori. Kdybych se chtela vratit do prace, tak se vratim. Mne to ale takhle zatim vyhovuje. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 21:03:21
Danulu..v patek vypadnes a v nedeli se vracis?...no tak to bych nedala ani omylem. Vikendy jsou u nas rodinne a ja se na tesim...asi uz starnu
![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 21:02:15
Samarlu, myslis sveho muze? Ja nevim, ten muj si vzdycky cas najde. I taky proto jsme se s malou rozhodli zit v tomhle mestecku. Je tu totiz firma a odpada tim hodinove dojizdeni do prace. Rano ji vozi do skoly, priveze ji ze skoly a pak obedvame, vecer vecerime. Proste zkusit si ten cas nekde i v tom vytizeni najit
![]() |
| Samarlu | 82737 |
|
29.4.2014 20:54:32
No ale v tomhle modelu je jejich otec furt v práci, ani je neuvidí a už vylítnou z hnízda...
![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 20:43:30
Danulu...to bych bez male nedala. Ja jsem desna matka...nejradsi bych mela deti kolem sebe a priznam se, ze mala touzi po uspavani se mnou a tak ji to i dopravam. Si porad rikam, jak jeste dlouho o to bude stat
...ja to dite vlacim vsude jak ruksak sebou. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.