| Anni&Annika | 50178 |
|
|
1.5.2014 16:15:21
Danulu...a tak na me tady taky koukaji normalne /ja se s nikym moc nebavim/...v Berline taktez
![]() ceskou tv nemame a nekoukala jsem na ni ani v cechach. tudiz neporadim ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
30.4.2014 21:05:46
aha...tak to asi zadaval nez to predal dal...ted se o to stara nekdo jiny.
Danulu. Ja jen nechapu, na co si ty lidi nekde jeste hrajou. Vsichni jsem jeden druh a zijem jen jeden zivot ![]() Jinak preji vsem krasne carodejnice a zitra prvni maj a nezapomente se polibit pod brizou /ta je dle me rozsirenejsi nez tresen/ ![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
30.4.2014 14:58:26
No psal tam Anfragen via Email an: a nasleduje mail s jeho jmenem a prijmenim, proto to nejspis google vyplivl
![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
30.4.2014 11:12:29
jo jednu jo. Nemame na ni cas a je na reggaty a na to fakt uz ted cas nezbyva. Navic je i takova nepohodlna a my uz jsem proste starsi. To uz je lod pro mladsi
Ale my ji osobne neprodavame, nemame na to cas. Proto ani nevim, kde na tebe co vybehlo a kde se nabizi![]() Ale tentokrat se /to o te lodi/ google nespletl. Kdyz jsem tam zadala jmeno ja, prvni mi vybehly fotky /google bilder/ a ani jeden chlap z tech co tam jsou neni muj manzel ![]() No to jmeno jsem nasla nekde ve Vlamech roku 1345?. Takze to zase nic nerika, odkud je. Ale v anglicke verzi se taky pise jinak to prvni pismeno. Ale objevila jsem, ze takhle nemci ve stredoveku psali ten zmineny pristav. Az me to zase chytne /ma zvedavot/, budu patrat dal ![]() Samarlu, tak za takovyhle podminek to chapu. Tohle je nejlepsi cesta. Preju, at je i tohle jednou jinak. K vasi oboustranne spokojenosti ![]() A ted mazu....s hruzou jsem zjistila, ze je zitra 1.5. a dite ma od zitrka volno. Do skoly jde zase az v pondeli ...si budu muset nekde vyvesit kalendar, at pak nemam soky. Jdu delat obed a preji vsem krasny pohodovy den![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
30.4.2014 10:06:38
Jinak trochu francouzky to zni, ale predpokladam, ze by se psalo jinak, bez prvniho pismena, takhle to vypada nemecky. Notabene v kombinaci se jmenem manzela.
|
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
30.4.2014 10:02:46
Vy prodavate jachtu?
![]() pravil google ![]() |
| Samarlu | 82737 |
|
30.4.2014 9:22:24
Nemyslím.
Ale pokud by měl mít příjem, který by zabezpečil celou rodinu a ještě jsme se aspoň jednou za pár let vypravili na dovolenou, tak by MUSEL být neustále pracovně k dispozici, trávit v práci 12 h (a za odměnu by měl doma nespokojenou ženskou, kterou domácnost štve) a to NECHCEME. Radši budeme pracovat oba (a já nebudu neschopná jak ta teta z Bavorska, co se ani nedostane na letní sídlo) a nějak to s tou provozní dobou školky slepíme, a složíme příjem ze dvou částí. Danulu, fakt mi nepřipadá "trávit dostatek času s dětmi" víkend, 5 snídaní a 5 večerů počínaje 19 h. Prostě ty máš zkrácenej úvazek, jsi hodně s dětmi a tvůj muž je skoro furt v práci a je s dětmi jen málo. To je prostě fakt. Ale aspoň vydělává dost. Mít houby peníze a oba rodiče furt v práci je ještě horší. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
30.4.2014 8:52:56
Danulu...a teda jinak berlin....tam tohle fakt neni. Ani reci na cizince. Ja si mylim, a to je to co uz jsem psala na zacatku..., ze se nemci dost zmenili, ale je to danne lokalitou a dle me i velikosti mesta...malomesto s 20ti tisici neni berlin.
To ze prichazim odnekud, kde tohle co tu funguje neexistuje, me mozna i trochu vykolejilo, ale mela jsem s tim pocitat. Jedna hodne zamozna rodina co tu zila /postavili dum v jednom vetsim meste par km odtud a tam se nedavno odstehovali/ me upozornovala na to, ze je to malomesto, ze kdyz tady jde nakoupit, ze ji koukaji i do kosiku co nakupuje, a kdyz nam v restauraci cosi vypraveli, ztisili hlas a vydesene rikali, ze musime potichu neb tanhleten zna manzelku toho o kterem se ted bavime.....jsme na sebe s manzel vydesene koukli a na hotelu jsme se smichem skontatovali, ze to vypada jak paranoia. Je pravda, ze to jsou milionari, tak jsme si rikali, ze tu jsou mozna pod drobnohledem .....upozornovala me, at si rozmyslim, kde chci bydlet. Jestli by to vetsi mesto vedle nebylo lepsi![]() No tak mame co jsme chteli, ze? ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
30.4.2014 8:32:43
Chapu Danulu...takze cizinci se deli na dve skupiny...na ty prizpusobive a neprizpusobive. Kdyz se zaclenis a splnujes urcite podminky, jsi trpen, kdyz zijes na socialnich davkach a shrocujes se v davech, jsi neprizpusobivy?
![]() Ne, chapu jak to myslis, ale pripomela jsi mi mou byvalou ceskou rodinu. Holcina sla jako operka do nemecka /nekde u Sttutgartu, tam se seznamila s klukem a chteli se vzit /po letech/. Byla slusna, pracovala, dokonce modrooka blondyna , ale rodice jeho rekli...v zadnem pripade. Byla ceska, a byla chuda /stalo se cca pred 13 lety/. Rozesli se a ona odesla do UK, kde se jeste doucila aj a odesla delat k letecke spolecnosti, delala jen VIP hosty a prestehovala se do prahy. On prisel za ni a dali se zase dohromady. Po letech rodice dovolili snatek. Ted zijou tam u nich. Nejdrive museli splatit firmu a dum /meli od rodicu/, ted uz maji dve male deti.![]() MIcky...to tady jeste nevedi ze mam umeleckou, ale az to objevi, budu zde na urovni ![]() Jmeno mame pravdepodobne anglicke, i kdyz dle meho muze pochazet i z francie. Ale tuhle me to rozesmalo. Moje mama se za svobodna jmenuje jak jeden anglickej ostrov, ja ted jako jeden anglickej pristav, co se ve stredoveku v nemecku takhle psal. Tak nevim proc se pan tak zajimal...mozna proto, ze to tu obsazovali na konci druhe svetove anglicani ...jinak je to velmi vzacne jmeno...v nemecku par /nase rodina/, a nasla jsem par kousku tusim v USA.![]() A dneska teda musim neco delat. Ted dam kafe a pak jdu nakoupit, varit a tvorit. Zadny net ![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
30.4.2014 1:46:53
No ja vim, ze mas umeleckou, proto taky rejpu...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.