| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Německu

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1907  [Dalších 1667 >>]
Anni&Annika 50178
1.5.2014 16:15:21
Danulu...a tak na me tady taky koukaji normalne /ja se s nikym moc nebavim/...v Berline taktez~;)
ceskou tv nemame a nekoukala jsem na ni ani v cechach. tudiz neporadim~d~
Anni&Annika 50178
30.4.2014 21:05:46
aha...tak to asi zadaval nez to predal dal...ted se o to stara nekdo jiny.

Danulu. Ja jen nechapu, na co si ty lidi nekde jeste hrajou. Vsichni jsem jeden druh a zijem jen jeden zivot~d~

Jinak preji vsem krasne carodejnice a zitra prvni maj a nezapomente se polibit pod brizou /ta je dle me rozsirenejsi nez tresen/~;)
Mr. Miçkey 124689
30.4.2014 14:58:26
No psal tam Anfragen via Email an: a nasleduje mail s jeho jmenem a prijmenim, proto to nejspis google vyplivl~:-D
Anni&Annika 50178
30.4.2014 11:12:29
jo jednu jo. Nemame na ni cas a je na reggaty a na to fakt uz ted cas nezbyva. Navic je i takova nepohodlna a my uz jsem proste starsi. To uz je lod pro mladsi ~:-D Ale my ji osobne neprodavame, nemame na to cas. Proto ani nevim, kde na tebe co vybehlo a kde se nabizi~:-D
Ale tentokrat se /to o te lodi/ google nespletl. Kdyz jsem tam zadala jmeno ja, prvni mi vybehly fotky /google bilder/ a ani jeden chlap z tech co tam jsou neni muj manzel~t~

No to jmeno jsem nasla nekde ve Vlamech roku 1345?. Takze to zase nic nerika, odkud je. Ale v anglicke verzi se taky pise jinak to prvni pismeno. Ale objevila jsem, ze takhle nemci ve stredoveku psali ten zmineny pristav. Az me to zase chytne /ma zvedavot/, budu patrat dal~;)

Samarlu, tak za takovyhle podminek to chapu. Tohle je nejlepsi cesta. Preju, at je i tohle jednou jinak. K vasi oboustranne spokojenosti~;((

A ted mazu....s hruzou jsem zjistila, ze je zitra 1.5. a dite ma od zitrka volno. Do skoly jde zase az v pondeli~8~...si budu muset nekde vyvesit kalendar, at pak nemam soky. Jdu delat obed a preji vsem krasny pohodovy den~x~
Mr. Miçkey 124689
30.4.2014 10:06:38
Jinak trochu francouzky to zni, ale predpokladam, ze by se psalo jinak, bez prvniho pismena, takhle to vypada nemecky. Notabene v kombinaci se jmenem manzela.
Mr. Miçkey 124689
30.4.2014 10:02:46
Vy prodavate jachtu? ~e~
pravil google~:-D
Samarlu 82737
30.4.2014 9:22:24
Nemyslím.

Ale pokud by měl mít příjem, který by zabezpečil celou rodinu a ještě jsme se aspoň jednou za pár let vypravili na dovolenou, tak by MUSEL být neustále pracovně k dispozici, trávit v práci 12 h (a za odměnu by měl doma nespokojenou ženskou, kterou domácnost štve) a to NECHCEME. Radši budeme pracovat oba (a já nebudu neschopná jak ta teta z Bavorska, co se ani nedostane na letní sídlo) a nějak to s tou provozní dobou školky slepíme, a složíme příjem ze dvou částí.

Danulu, fakt mi nepřipadá "trávit dostatek času s dětmi" víkend, 5 snídaní a 5 večerů počínaje 19 h. Prostě ty máš zkrácenej úvazek, jsi hodně s dětmi a tvůj muž je skoro furt v práci a je s dětmi jen málo. To je prostě fakt. Ale aspoň vydělává dost. Mít houby peníze a oba rodiče furt v práci je ještě horší.
Anni&Annika 50178
30.4.2014 8:52:56
Danulu...a teda jinak berlin....tam tohle fakt neni. Ani reci na cizince. Ja si mylim, a to je to co uz jsem psala na zacatku..., ze se nemci dost zmenili, ale je to danne lokalitou a dle me i velikosti mesta...malomesto s 20ti tisici neni berlin.
To ze prichazim odnekud, kde tohle co tu funguje neexistuje, me mozna i trochu vykolejilo, ale mela jsem s tim pocitat. Jedna hodne zamozna rodina co tu zila /postavili dum v jednom vetsim meste par km odtud a tam se nedavno odstehovali/ me upozornovala na to, ze je to malomesto, ze kdyz tady jde nakoupit, ze ji koukaji i do kosiku co nakupuje, a kdyz nam v restauraci cosi vypraveli, ztisili hlas a vydesene rikali, ze musime potichu neb tanhleten zna manzelku toho o kterem se ted bavime.....jsme na sebe s manzel vydesene koukli a na hotelu jsme se smichem skontatovali, ze to vypada jak paranoia. Je pravda, ze to jsou milionari, tak jsme si rikali, ze tu jsou mozna pod drobnohledem~d~.....upozornovala me, at si rozmyslim, kde chci bydlet. Jestli by to vetsi mesto vedle nebylo lepsi~d~
No tak mame co jsme chteli, ze?~k~
Anni&Annika 50178
30.4.2014 8:32:43
Chapu Danulu...takze cizinci se deli na dve skupiny...na ty prizpusobive a neprizpusobive. Kdyz se zaclenis a splnujes urcite podminky, jsi trpen, kdyz zijes na socialnich davkach a shrocujes se v davech, jsi neprizpusobivy?~8~
Ne, chapu jak to myslis, ale pripomela jsi mi mou byvalou ceskou rodinu. Holcina sla jako operka do nemecka /nekde u Sttutgartu, tam se seznamila s klukem a chteli se vzit /po letech/. Byla slusna, pracovala, dokonce modrooka blondyna~k~, ale rodice jeho rekli...v zadnem pripade. Byla ceska, a byla chuda /stalo se cca pred 13 lety/. Rozesli se a ona odesla do UK, kde se jeste doucila aj a odesla delat k letecke spolecnosti, delala jen VIP hosty a prestehovala se do prahy. On prisel za ni a dali se zase dohromady. Po letech rodice dovolili snatek. Ted zijou tam u nich. Nejdrive museli splatit firmu a dum /meli od rodicu/, ted uz maji dve male deti.~d~

MIcky...to tady jeste nevedi ze mam umeleckou, ale az to objevi, budu zde na urovni~k~
Jmeno mame pravdepodobne anglicke, i kdyz dle meho muze pochazet i z francie. Ale tuhle me to rozesmalo. Moje mama se za svobodna jmenuje jak jeden anglickej ostrov, ja ted jako jeden anglickej pristav, co se ve stredoveku v nemecku takhle psal. Tak nevim proc se pan tak zajimal...mozna proto, ze to tu obsazovali na konci druhe svetove anglicani~y~...jinak je to velmi vzacne jmeno...v nemecku par /nase rodina/, a nasla jsem par kousku tusim v USA.~d~
A dneska teda musim neco delat. Ted dam kafe a pak jdu nakoupit, varit a tvorit. Zadny net~q~
Mr. Miçkey 124689
30.4.2014 1:46:53
No ja vim, ze mas umeleckou, proto taky rejpu... ~t~
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1907  [Dalších 1667 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.