| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 18:21:40
Samarlu...to bylo to, co mi chybelo v cechach...ja sice o praci nouzi nemela, ale vsude me chteli na plny, coz pri vytizeni manzela bylo nemozne. Celou dobu jsem hledala polovicni uvazek, coz je v cechach utopie. No a pak jsme zalozili firmu a manzel me premluvil, at delam nakup /driv jsem v nem delala/. Fakt ty 4 hodiny, to je super
![]() |
| Samarlu | 82737 |
|
29.4.2014 18:12:02
Ty jo, tak to je zas velká výhoda, běžně zaběhaný ty částečný úvazky.
Na nás by asi zaměstnavatel koukal, kdybychom chtěli každý z manželů 70 nebo 80% úvazku. A že bychom chtěli. No, všude chleba o dvou kůrkách. Zas mám za zadkem školní jídelnu, nevaří tam teda angrešt, ale skoro angrešt ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 18:05:22
Danulu...jsou na druhem konci ale jen par domu a dle me to jsou socialni byty nebo nevim, ale pry tam bydli bulhari co tu jsou na praci. Bezne si tu lide pronajimaji domy ci patro, ci prizemi domu. Ale proste klasicke panelaky /nebo ten typ/ ne. Vypada to tu jak mesto rodinnych domu.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 17:42:47
Danulu...moje kamaradka vydelava fakt sumy, takze i tech 25% ji zapricinilo, ze musela vracet materskou za nejaky mesic, neb se ji krome platu sesli jeste nejake odmeny ci co.
![]() Tady je to udelane tak, ze kdyz oba vydelavaji stejne, maji tusim 2 platovou tridu oba a to jsou vysoke dane /ma svagr a svagrova/, ale kdyz ma jeden znatelne min ci nic, mas 3 tridu a to ti z toho platu jde jen asi 1/3 dolu....ale u svagra a svagrove je to skoro u kazdeho pulka. ![]() |
| melanie.de | 139505 |
|
|
29.4.2014 17:34:11
Liefde,mas mail.
![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 17:09:33
Danulu..to to tech autech to plati stale. Tyhle pravidla....aspon teda co znam ja a ze je to docela siroky zaber a velke firmy.To o tech pivech nevim, ale je fakt, ze neznam nikoho, kdo z kaclu chodi s reditelem na pivo.
Mozna je svycarsko jine, ale tohle je docela casty jev. Ja si pamatuju, kdyz manzel zacinal v cechach a pak zacal delat reditele ceske pobocky a chtel passata. Mel s tim docela problemy, neb na jeho pozici vyzadovali audi, mercedes atd. Nakonec mu ho dali, ale dost brblali...to taky bezne dodnes i v managerskych smlouvach. Mas tam plat, odmeny a mimo jine druh auta. Primo je tam napsane, z jakych si muzes vybrat. ![]() Jinak me k te mudre napadlo. Moje kamaradka v berline, kvuli profesi nechtela vypadnout ze cviku a tak nastoupila do prace, kdyz malemu byli 2 roky a jen snad na 25% uvazku....ted dela tusim na 40%, ale jen nejaky den v tydnu a od rana do vecera.....takze je vicemene dost doma. |
| Kreaty | 128225 |
|
|
29.4.2014 16:41:20
Melanie, už jsme doma. Jak se máš? Ozvi se, přijdu!
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
29.4.2014 16:41:18
Ne , měli tam obří obraz a ponechanou původní kancelář. Tam se jim dávaly květiny. A na dvoře měli označené parkovací místo, kde nikdo neparkoval (z piety).My Češi jsme si z toho samozřejmě dělali prču... My si dělám prču ze všeho, smějící se bestie, no
![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 16:38:44
Danulu....my mame 20tis. obyvatel. Ale kolik tu je sezonnich na praci nevim. Pry jicch tu par je.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 16:37:32
mauzoleum
..to jako i s tema mumifikovanyma?![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.