| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Německu

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 1907  [Dalších 1537 >>]
Kudla2 58452
29.4.2014 12:29:10
Anni, asi tomu nerozumím, ale na jednu stranu píšeš, že nekontroluje, a na druhou z toho vyplývá, že vlastně kontroluje...?
Mr. Miçkey 124689
29.4.2014 12:28:05
Koukali by na vas skrz prsty, kdybyste misto mercedesu meli maserati?~:-D
Mr. Miçkey 124689
29.4.2014 12:25:10
Nojo, Kudlo, ale to, co Anni popisuje je snobskej skanzen ve kterym zijou, zdaleka ne norma ~t~ a bavorska vesnice ma taky svy specifika. Znam dost bohatych lidi s prijmy prevysujicimi jejiho manzela, a jezdi si cim chteji, obcas ve meste v obleku sednou i na kolo~t~, bydli si kde a jak chteji a do takovych pseudonorem se zatlacit nenechaji.
Tragika 61116
29.4.2014 12:16:43
Nemám čas si to poslechnout, ale osypky mi nenaskakují.
Je pár míst v ČR, kde to funguje stejně. Když si tam chceš koupit pozemek, či dům, jsi nejdřív důkladně prolustrován. Komunita žije svým životem a hned tak mezi sebe někoho nepustí. Jo, můžeš si jet po svém a vykašlat se na jejich ,,zvyky,,. Pak ale musíš počítat s tím, že tě začnou ignorovat, nejsi nikam zván a na společných party ti umyjí prdel.
Já si z toho hlavu nedělám, nepotřebuju se někam zařadit. Jsem v okolí jediná, kdo pracuje na zahradě.
Jednak to dělám ráda a pak taky umím peníze, ušetřené za zahradníka, užít smysluplněji. Ještě jsem nepochopila, proč se sousedky ,,nehýbají,, na čerstvém vzduchu s bonusem viditelných výsledků na zahradě, jejich mysli a tělu a místo toho si platí trenérku ve fitcentru a psychoterapeuta.
Proč mají děti, když je hned po porodu odstaví a od rána do večera je s nimi chůva. Nepracuje tady v okolí žádná manželka a řekla bych, že já, učící dítě doma se svým vlastním podnikáním, jsem v jejich očích politováníhodná osoba. Přeju jim ten jejich život, já bych byla na jejich místě nešťastná. Upřímně nesnáším bezcílné bloumání po obchodech a chodit se každý den zkrášlovat , mi přijde jako ztráta času.
Ještě jsem za svůj život nenašla společenství lidí, kde bych nebyla za exota. Hlavu si s tím nedělám a všem přeju takový život, jaký si vysnili.
Anni&Annika 50178
29.4.2014 12:13:29
koukali by na nas asi skrz prsty....uz kdyz videli ceskou znacku meho auta, prisli se s hruzou v ocich ptat, jestli umime nemecky a co jsme zac~8~
A ted uz fakt bezim.
Alraune 129596
29.4.2014 12:13:19
Taky by mi z toho bylo divně... Ale zas na druhé straně, spisovatele berou jako prdlé ve všech zemích, tak mám globální alibi :)
Anni&Annika 50178
29.4.2014 12:12:04
Kudlo...koukali. Je to tak.~d~
taky pisu, ze je mi z toho divne. Ale nikdo nas nekontroluje a nam jezdeni v mercedesu problem nedela. Ani teda v jinych vozech a ja mam VW uz z cech~d~
Anni&Annika 50178
29.4.2014 12:09:55
Alraun....manzel vytvoril firmu a produkt, co je v oboru asi nej na trhu. Jenze my prodavali z cech do nemecka a nemecky trh ziskat neni prochazka ruzovym sadem a stoji hooodne penez /vytvoreni prodejnich site a servisu/, poku jsi i no name firma, je to o to horsi. Takze se spojil se zahranicni firmou /co to vsechno ma a splnuje/ aby nas produkt mel jmeno a silneho partnera. Tu firmu ted v nemecku vede /prave tady/. Proto jsem museli do nemecka. Ono..tady jsi v centru deni i pro potencionalni obchody.
No a v cechach dal vyrabimme.
A ted mazu, musim vyzvednout dceru ve skole.
Alraune 129596
29.4.2014 12:07:49
Ostatně, sama jsi psala, že je nemyslitelné, aby manžel nejezdil v Mercedesu. Kdyby jezdil ve staré kachně, co by si mysleli? Že je výstředný, zábavný, nebo že je nedůvěryhodný. Tohle mám na mysli.
Kudla2 58452
29.4.2014 12:07:21
Anni,

já jsem to asi taky pochopila špatně, ale pochopila jsem to tak, že kdyby manžel jezdil jiným autem a Tys pracovala, tak by se na vás tam koukali skrz prsty.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 1907  [Dalších 1537 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.