| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Německu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1907  [Dalších 1427 >>]
Kreaty 128225
17.4.2013 9:45:38
to by bylo hezké, ale mám obavu, že se to za poslední roky rapidně zhoršilo, tak potřebuju uklidnit ~3~
Lassiesevrací 134328
17.4.2013 9:31:03
Muž ležel v Rakousku, před 15 lety tedy a strašně si to pochvaloval. Navíc tam bylo dost českých sester(ale chovaly se německy ~t~). Zato následný převoz do Prahy a pobyt Na Vinohradech prý katastrofa, i když taky český sestry :-).
Kreaty 128225
17.4.2013 9:17:21
Nemáte prosím někdo zkušenost? Zřejmě mě čeká podrobnější vyšetření, které se neobejde bez krátké hospitalizace, tak potřebuju uklidnit, že se ke mně nebudou chovat ošklivě. Nejde mně ani tak o odbornost, výsledek vyšetření umím posoudit sama, ale jde mně čistě jen o chování, jemnost, empatii a slušnost.Bavorsko.
Děkuji.
Kreaty 128225
17.4.2013 9:13:03
máte prosím někdo zkušenost z německé nemocnice - Bavorsko? Jak se chovají doktoři k pacientům, zda odlišují Němce a Čechy a vůbec slušnost, o odbornost mně ani nejde, spíš o chování personálu vůči českým pacientům.Dík.
Kreaty 128225
17.4.2013 8:31:06
no dle mého bude platit zdravotní pojištění základní 600€ měsíčně, takže to je taky důvod proč Němci se také do podnikání moc nehrnou a tam neplatí žádné vyjímky jako třeba u daní, kde první rok podnikání případně i déle daně platit nemusí,

taky je to důvod, proč jsem na podnikání velice rychle zapomněla
Janina&2 6551
22.3.2013 18:40:55
at se kamaradka predem informuje, kolik bude platit zdr. pojisteni (ted je mozna zdarma pripojistena v ramci rodineho pojisteni u manzela), pojisteni v nezamestnanosti a duchodove neni povinna platit (ale pak taky nic nedostane, to je jasne), kolik bude platit dane a at si pak spocte, kolik si predstavuje mesicne odpracovat, co si muze uctovat a kolik ji zbyde kdyz vsechno poplati ... aby se pak jeste preci jen nevratila k "minijob". hlavne pokud uklizi privatne, tak ji nikdo najednou neda vic jen proto ze najednou ma vetsi odvody
jestli se ji to porad jeste vyplati, at si nahlasi Kleingewerbe - nemusi pak vest zadne komplikovane ucetnictvi.
poradit se muze treba i na pracaku, v obchodni komore ...

jinak chvalim, ze to kamaradka chce delat oficialne ... sehnat totiz uklizecku, kterou bych si mohla odsadit z dani je dost velky orisek
Beruška+J02A07T10 48718
22.3.2013 10:29:47
mickey, moc děkuju, čekala sem, že se ozveš ty, že snad budeš vědět..

ona se moc nechce chodit békat,spíš aby šla na jistotu

manžel určitě vydělá víc než ona, pojištěná tam zdravotně normálně je
Mr. Miçkey 124689
22.3.2013 9:55:28
Jinak si dej do googlu "Existenzgründung", vyjede ti milion tipu, adres kam se obratit atd atd... matne tusim, ze za urcitych podminek se da dosahnout naky danovy ulevy za prvni rok podnikani, ale fakt si nejsem jista....
Mr. Miçkey 124689
22.3.2013 9:52:16
Zdravotni pojisteni predpokladam ma, pokud v Nemecku zije, ma i prideleny Rentenversicherungsnummer...
Dane- podle toho, jaka je Steuerklasse...
Pokud ma manzela, a on vydelava vic nez ona, bude nejspis on 3 a ona 5... v tom pripade ji zustane asi tak polovina vydelku, plus minus...
http://steuerklassen.biz/
Mr. Miçkey 124689
22.3.2013 9:46:50
Smarja, GmbH na jednu uklizecku...~:-D

Normalne Gewerbe anmelden... tady najdes zakladni informace:
http://www.gewerbe-anmelden.info/
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1907  [Dalších 1427 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.