Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| marrkuzza77 | 108009 |
|
|
27.5.2010 15:22:17
Hledam kamaradku zijici v Nemecku v okoli Wittenburg,Schwerin,Hagenow,Zarrentin,Hamburg.Muze to byt i maminka s ditetem.Ozvete se.Piste na mail:marki.k2977@yahoo.de Dekuji vsem.
![]() |
| marrkuzza77 | 108009 |
|
|
27.5.2010 15:15:26
Ahoj Jani,taky jsem Ceska zijici v Nemecku, a to ve Wittenburgu nedaleko Schwerinu,kam se chci pozdeji s pritelem nebo-li uz s mym nastavajicim prestehovat. V Nemecku ziji pul roku a taky tu zatim neznam zadne lidicky.Do Lübecku to neni daleko,tak bychom se mohli treba spolecne setkat.Budu se tesit.Mej se krasne.Ahoj Marketa (muzes mi napsat na mail:marki.k2977@yahoo.de)
![]() |
| Lenkala |
| • |
25.5.2010 14:06:39
moni, ja jsem delala Anerknennungspraktikum v roce 2004. zvladla jsem to za tri mesice, takze myslim, ze se urcite nevyplati delat celou skolu znovu. jsem taky detska sestra. nejtezsi pro me bylo se to naucit vsechno nemecky. ja delala v cechach 7 let na detske chirurgii nez jsem prisla do nemecka, jestli mas nejakou praxi, tak to takova hruza nebude.
muzu se ppodivat, jestli mam doma jeste nejake skripta, ale asi ne. koupila jsem si na to knihu zamerenou na pediatrii, ted ale nevim, jak se jmenuje...kouknu. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
19.5.2010 14:52:13
Baro, jezis Kreuztberg....to je maly istambul
..to radsi zustante na Prenzlauerberg![]() napisu ti, mejl ukladam ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
19.5.2010 14:49:43
moni...znam dokroty, ne vsak sestry, nevim, kde by se skripta dala sehnat...nemohlo by byt neco na netu??? Co si osobne myslim je, ze ceske skoly maji vysokou uroven a to si myslim i o skole zdravotni....mozna by ti opravdu stacila jen ta praxe a zkousky
...u kdyz teda nevim, jak dlouho si z oboru, vsak to znas....doktor a zdravotni sestra se musi stale vzdelavat, nebo z toho vypadne...ale to si myslim se znalostma ze skoly nema co do ucineni, ne? |
| moni a felllipe | 92552 |
|
|
18.5.2010 22:48:46
Ani moc dakujem
,tiez som pracovala styri roky v Nemecku ako zdravotna sestra,ale bol to Pflegeheim,maturovala som ako detska sestra a po tych dvanastich rokoch sa tiez vselico zmenilo,musela som zo skoly vyziadat presny pocet vyucovacich hodin,vsetky predmety aj polrocne a koncorocne vysvecka,vsetko dat prelozit,notarovi overit ,odoslat,vsetko to stalo nehorazne peniaze,potom este poplatok uradu 50eu,teraz by som si mala najst detsku kliniku,to je od nas docela daleko,absolvovat tam pol rocnu prax a potom skusky prakticke a ustne.Keby som aspon mohla nahliadnut do skript co a ake otazky to obsahuje,ci sa mam do toho vobec pustat alebo si urobit radsej hned trojrocnu skolu s ktorou by som bola trocha dalej. |
| BáraD., syn 3 roky |
| • |
18.5.2010 15:45:07
Děkuju moc za odpověď. Muž začal v Berlíně dělat teprve před 6 týdny, tak zatím se nám žádný režim neustálil, ale předpokládám, že v létě tam budem pár týdnů. Jinak žiju se synem v Praze. Prenzlauerberg je čtvrť ve východní části, myslím, že jde teď do módy, vše je opravené, je tam dost mladých rodin. Každopádně manžel dělá v Kreuzbergu do 6 večer. Bylo by možné vyměnit si kontakty a případně až bych jela do Berlína, tak bych se s Tebou pokusila spojit? Můj mail je B.Downes@seznam.cz. Budu se těšit
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
17.5.2010 10:44:28
moni, nemam, jen v australii a vim, ze tam musela znama delat skoro celou skolu znova, vcetne zkousek
...jde asi o to, co ti v nemecku taky v uznaji ...ale co vim, spousta sester z cech pracuje tady v pohranici taky v nemeckych nemocnicich a nemyslim, ze by nejake zkousky delaly![]() |
| moni a felllipe | 92552 |
|
|
16.5.2010 22:13:38
ahoj dievcata,nemate prosim niektora v rodine,medzi priatelmi alebo znamymi detsku zdravotnu sestru ktora skladala skusky v posledych rokoch(v Nem.) ? je to moje prve povolanie,az pojde malicky do skolky asi ma to vsetko caka od zaciatku.Diky moc.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
14.5.2010 22:22:04
Baro....ja jsem v berline spis na vikendy, nekdy prodlouzene vikendy a nejaky tyden v lete...ale povetsinou s manzelem a skoro 4letou dcerou...jen kdyz ma manzel jednani po nemecku jsem sama, ale to tak den, on se vzdycky riti za nama....Prenzlauerberg je na druhe strane berlina a naseho letniho bytu, mame ho v köpenick hned u vody, mame tu totiz lod, proto tu ten volny cas travime jako rodina, obcas s rodiny. Manzel je berlinak....ale jak jsem psala, nekdy ma jednani a tak jsem cely den sama s dcerou /pokud u nas nesedi celou dobu tchanovci
/....Jak casto sem vlastne jezdis???? ja osobne Prenzlauerberg nejak moc neznam, ale vim, ze to byla delnicka ctvrt, je tam stara zastavba a dost huste obydlena, ne? Ty, ale nejak si vzpominam, ze tu taky na debate nekdo z berlina ci okoli byl, kdo tu bydli.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.