Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| marketa |
| • |
8.10.2009 9:26:07
ale ja potrebuju CESKE obcanstvi pro dite, nemecke ma. pochybuju, ze by mi nemci zaridili ceske obcanstvi ;-)
|
| t |
| • |
7.10.2009 21:53:37
ahojky.ja to chci taky,pro me.jedna kamaradka mi rikala,ze se mam zeptat na Landratsamt.ve tvem meste.tak hodne uspechu
|
| marketa |
| • |
6.10.2009 22:07:53
urcite jste to tu nektera resila, muzete mi poradit?
jsem ceska, manzel nemec, zijeme v nemecku. pro dceru bych chtela zazadat i o ceske obcanstvi, aby mely obe. kam se mam obratit? jezdim docela casto do cech, tak bych zadala radeji tam nez na nejakem velvyslanectvi, ale nemam vubec predstavu kde zadat a co mam k tomu mit. samozrejme, ze bych chtela pro dceru prijmeni bez -ova, ako jsem to chtela pro sebe. diky za odpovedi ! |
| Aja-FFM | 100675 |
|
|
29.9.2009 8:49:37
Ahojky,touto cestou bych se rada seznamila s nejakou dobrou ceskou dusi
![]() Nejaka maminka (i nemaminka) k pokecu a kave, vyletu atd. Doufam,ze se tu nejaka najde....zatim pa Alena |
| Andrea + 2 holky | 20023 |
|
|
22.9.2009 10:49:28
Lenko,
my treba pro dceru nemecky obcanstvi nemame (no taky ji muzou 2 stacit , i kdyz tady manzel zil spoustu let od detstvi tak tu nezil poslednich 8 let pred jejim narozenim. |
| Lenkala |
| • |
21.9.2009 14:22:22
kdyz se maly narodil, tak manzel tu byl uz pres 7 let a mel "unbefristete Aufenthaltserlaubnis", a navic uz jsme tu zili oba pred nasim vstupem do unie, takze maly je automaticky nemec i cech.
ale myslim, ze dneska uz ta podminka s rokama snad ani nebude, kdyz uz jsme pet let v unii. |
|
|
20.9.2009 22:24:21
Lenko,
a vy jste dostali nemecky pas pro dite, ja myslela, ze jste oba cesi? nebo uz tu zijete dlouho? |
| Lenkala |
| • |
19.9.2009 19:58:33
To jsi mela vic nez stesti s rodnym listem. nas nemecky pas pro maleho nam dali na rathausu dokonce na pockani
![]() |
|
|
19.9.2009 11:20:56
Ja teda mela celkem stesti, nam ten rodny list trval jen asi 3-4 mesice
Ja na nej teda nijak nespechala, holka mela britskej pas (ten teda byl behem tydne i s postou...) |
| Lenkala |
| • |
18.9.2009 9:27:28
Olgavo, s tim rodnym listem je to vzdycky na dlouho. me se u syna vyplatilo kazdy mesic volat a otravovat, kdy uz to prijde, protoze nam rekli tri mesice. Po sedmi mesicich uz me meli v Praze i v Brne plne zuby a radsi to poslali
nekdy to jinak nejde nez tlacit a tlacit.Jinak diky za rady ohledne prijmeni. Zkusim se jeste zeptat na ceskem konzulatu jaky maji formular, i kdyz uprimne receno s pani na ceskem konzulatu ve Stuttgartu nema vzdyka pozitivni zkusenost .-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.