| Líza | 17721 |
|
|
1.2.2011 20:12:39
Nejvíc toho asi najdeš tady: http://www.roska.eu/
|
| návštěvnice rodiny |
| • |
1.2.2011 19:03:55
Ahoj lidičky, manžel má už asi 10 let diagnostikovanou RS, má tu těžší formu kde to postupuje poměrně rychle
bohužel nejprve chodil o holi, pak o 2 předloni dostal mechanický vozík a něco přes půl roku má električák... Sám tvrdí že se s nemocí i tím že je na vozíku srovnal, ale já na něm vidím že ne a že to všechno drží v sobě a nechce o tom mluvit Jeho maminka to nese hoooooodně těžce, kort teď když ho má daleko od sebe pokaždé když spolu mluvíme a manžel není v doslechu, tak mi tu brečí na rameni a straší mě jak to dopadne a že ze chvilku z něj bude jen "ležák" a já nezvládnu se o něj postarat docela mě to deptá a začíná to být už dost psychicky a občas i fyzicky náročné i pro mne... Kort když se pak do mne ještě naváží "kamarádi" (už jimi nejsou) a říkají jak si za to může manžel sám a že jen simuluje... Nevíte jestli existuje nějaká podpůrná skupina či sdružení kde by nám mohli pomoci? Manžel by jistě taky potřeboval nějakou pomoc, ale tu odmítá a nechce o tom ani slyšet Díky, díky moc ![]() |
| JOSEF | 110446 |
|
6.9.2010 16:05:51
Roztrousena skleroza je pro doktory nevylecitelna nemoc a neznaji jeji puvod.Je pravdepodobne zpusobena virusem MYCOPLASMA (bezjaderne paraziticke organizmy rodu mycoplasma!!Vykaly z virusu poskozuji nervovy ochrany obal MYELIN.V mnoha pripadech je poskozen jenom MYELIN (tukova hmota tvorici obal nervovych vlaken) !!!!!Roztrousena skleroza se da vylecit KOLOIDNIM STRIBREM.!!Napiste si na Yahoo " COLLOIDAL SILVER AND MS "(je to Anglicky )
a uvidite, ze se to da lecit a vylecit KOLOIDNIM STRIBREM.!!!!! http://www.quantumbalancing.com/news/cs_nancy.htm Majitel firmy CS SYSTEM z Hustonu Dr. Marx ,ktery me prodal generator na koloidni stribro me rekl, ze zna osobne Nancy Delise, @ 708-442-6229 (jeji telefon v USA ,ktera dala jeji pripad na internet) a zna osobne dalsich 30 lidi ,kteri si vylecili MS KOLOIDNIM STRIBREM!!! Dr. Marx tvrdi ,ze vetsins lidi ,kteri se vylecili.Pouzivali koloidni stribro dlouhodobe 6 mesicu az rok a ve vetsim mnozstvi,nez se pouziva na bezne nachlazeni nebo infekce .Nancy Delise po 18 mesicich pouzivani K.S pridavala do K.S peroxide ,aby se male castecky stribra rychleji dostali do krevninho obrazu.osobne si myslim a Dr. Marx me to potvrdil, ze je to zbytecny extrem.Nancy brala dene 2 OZ (60ml.)koloidniho stribra Koloidní stříbro – na co vše se dá použít k léčení: http://sweb.cz/zelena.lekarna/Ag%20-%202lity.htm Jak užívat Koloidní Stříbro 10 PPM (infekce,naclazeni atd.) Třikrát denně mezi jídly snězte ½ polévkové lžíce Koloidního Stříbra (10 PPM). Užívejte celkem 3 dny. Je velmi důležité nechat stříbro pod jazykem 3 – 5 minut pro lepší vstřebání do krevního oběhu a méně do žaludečního a střevního systému, kde se nalézají přátelské bakterie. Když jednou začnete užívat Koloidní Stříbro, pomahá také když sníte trochu bílého jogurtu jedenkrát denně (ale ne v ten samý okamžik jako Koloidní Stříbro!) ke zvýšení přátelských bakterií v zažívacím systému. Nejlepší je začít užívat Koloidní Stříbro hned jakmile se objeví příznaky. Je nezbytné užívat Koloidní stříbro po celé 3 dny i přestože budou příznaky mizet po 24 – 30 hodinách užívání Koloidního Stříbra. 10 PPM je standartní pro sezónní infekce, konkrétně – zabíjí mikroby (bakterie, virusy, atd.,) kreré používají kyslík (97% kyslíku). Mikroby, které nepoužívají kyslík nejsou Koloidním Stříbrem ovlivněny. Bylo klinicky prověřeo, že zabíjí patogeny jako AIDS, EBOLA virus. Koloidní Stříbro vyprší (ztratí působnost) po 2 letech i přestože je řádně skladováno v temnotě v pokojové teplotě. Děti užívají ¼ polévkové lžíce (polovina co dospělí) take po dobu 3 dnů. Za vážnějších podmínek může být Koloidní stříbro užíváno 1 čajová lžička každý den po několik měsíců. V pripade Roztrousene sklerozy se bere Koloidni Stribro vice a dlouhodobe !!!! Koloidni Stribrosi muzete koupit ve vetsim mnozstvim a za levnejsi cenu od Josefa Olsi Telefon:493 722707 Nebo si kupte Generator na koloidni stribro adelejte si ho sami jako ja. Ja pouzivam stejny system jako Josef Olsa http://csprosystems.com/UniPhaseMaxPg.html Josef Zapletal danajosef@hotmail.com |
| Helča a dva puboši | 91362 |
|
|
31.8.2010 11:05:49
zkuste se podívat na www.zdravivkave.dxnkava.cz - doporučuji
|
| alice | 107084 |
|
22.4.2010 18:19:00
dobry den, neznate nekdo tento druh lecby? pripadne s ni nemate zkusenosti. pidim se po vsech informacich jiz nekolik tydnu a zatim bezvysledne /krom marecka autisty/
|
| kotatko211 | 107055 |
|
|
22.4.2010 9:08:10
Omlouvám se hanauerova@seznam.cz
|
| jans | 107066 |
|
|
22.4.2010 0:38:31
Vážená paní Lucko, RS skutečně máte. Chtete-li ode mne pomoci, prosím o kontakt. jansuchel@centrum.cz
![]() |
| kotatko211 | 107055 |
|
|
21.4.2010 18:31:05
Dobrý den, mám RS 15let.Dnes jsem našla tyhle stránky a přečetla si je. Chci poprosit mohla bych taky dostat kontakt na člověka,který dokáže pomoc. Předem děkuji Lucka
|
| Daja | 102430 |
|
19.11.2009 10:23:05
Ahoj,
manžel má diagnostikovanou RS 15 let, nyní se ozvala po letech. Dr. mu nabídla centrum v Teplicích. Ale protože v práci nevědí, že je nemocný a v dnešní době se bojí samozřejmě o místo, nabídku odmítl. Nemáte někdo zkušenosti s tím, jak to v Teplicích probíhá, na jak dlouho je pobyt, jestli mu tam můžou doopravdy pomoci. Manžel pracuje u soukromníka a nemyslíme si, že by měl pochopení. Doufáme, že RS se zase na několik let odezní...i bez nějaké ještě další léčby. Celá léta bere Imuran, nyní má přidaný Modafen.Sportuje, nově máme chalupu, tak tam je také pořád dost práce (trochu se bojím, že to je právě ten problém). Moc děkuju za odpověď a jakoukoli zkušenost. |
| Myšutka* | 94689 |
|
22.9.2009 12:03:20
Ahoj, tak moc ti nepomůžu. Záleží prý hodně na tom, jak na tom teď aktuálně je. Pokud to bude na invalidku, nabídne mu to lékař.
Rady - u VZP toho hodně hradí, zajímejte se o to, co která pojišťovna hradí, nemoc je skutečně drahá a doplatky se jen pohrnou. A to co jsem ti už psala - pracovat dokud to půjde a vytvářet si cíleně finanční polštář. Nepodceňujte rehabilitaci a vitamíny. Přidají se i potíže s trávením atp., takže hlídat jídlo a je potřeba si zachovat svalovou hmotu a nějaké tukové zásoby. A pro tebe - začnou potíže se sexuálním životem, buď na to připravená. Souvisí to s nemocí a manžel to asi těžce ponese. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.