| Vlaďka, jeden chlapeček | 128262 |
|
|
1.10.2012 20:28:01
Ahojky maminky, chci se pozeptat zda máte doma chlapečka,který má hypospadii a je prvorozený a plánujete druhé miminko. DĚKUJI
|
| razdva |
| • |
25.9.2012 15:00:11
Petře a kde jste byli na předchozých nepovedených operacích???
|
| Petr |
| • |
29.8.2012 16:12:22
Mám podobnou i když kratší zkušenost jako Adamkovci. Dvě neúspěšné operace, poměrně špatně komunikující doktoři a následně totální změna na Urologické klinice na Karlaku. Skvělí a příjemní doktoři - výborný Doc. Kočvara. I my jsme už dva roky po úspěšné operaci a další kontrolu má syn až v době puberty. Přes dlouhé čekací doby a odklad operace se nám kontakt s Doc.Kočvarou určitě vyplatil. POvažuji ho za člověka pro kterého je práce skutečným posláním a výsledek je pro něj hodně důležitý.
|
| Adámkovci | 91246 |
|
|
9.8.2012 22:15:02
Ahoj maminky.Ozývám se po dlouhé době,nevím jestli si některá bude na mne a syna pamatovat.V únoru to budou dva roky co jsme podstoupili pátou operaci hypospadie na Karlově u pana doc.Kočvary.Předchozí čtyři operace proběhly v jiné nemocnici.Tato byla poslední a od té doby je vše v naprostém pořádku....již žádná píštěl.|Jsem opravdu moc ráda že jsme tento problém dotáhli do zdárného konce a od hypospadie byl v jeho 9 letech konečně klid.V květnu 2013 máme jet na druhou kontrolu a moc se těším že pan doktor pochválí výsledek svojí neuvěřitelné práce.Ta jeho slova při první kontrole po operaci....píštěl už se neobjeví...ten pohled můj do manželových očí při jeho slovech..po těch letech...žádná píštěl....zázrak...prostě nedá se to popsat.Pan docent Kočvara je člověk opravdu na svém místě.Přeji všem maminkám se synem s tímto problémem pevné nervy.Kdyby někdo potřeboval rady můžete mne kontaktovat na -marketpr@centrum.cz.
|
| leona |
| • |
2.8.2012 23:09:26
Ahoj Katkopipi, jsem ráda, že jsi napsala, ohledně stržení předkožky. Měla bych k tobě ještě dotaz, jakou přesně mastičkou jsi penísek po tomto zákroku ošetřovala a ten heřmánkový odvar zda byl přímo z celých sušených květů udělaný, nebo stačí třeba sáčkový heřmánkový čaj na odvar a pak na časté otírání? Jinak mazat a otírat stačí po každém čůrání, či častěji? Jinak na bolest jsi pak synovi taky něco dávala?
Synovi při zákroku bude 2,5 roku, tak nevím, zda to u zákroku bude probíhat tak hladce, často se doktorům a tomu co po něm chtějí brání a je z toho dost špatnej s velkým silným pláčem a já musím bohužel v tu chvíli ho ještě držet a nejsem při něm, tak to je pak jeho mamka v tu chvíli v jeho očích dost zlá a pak je ten brek fakt trhací mi srdce. Tak zle mi z toho všeho bude taky určitě hodně dopředu. Už teď mám to vše každý den v myšlenkách a ubíhající dny mě jen děsí, jak se vše blíží. Na operaci půjdem skoro ve 3 letech. A na tu další netuším, kdy se chodí. No, už aby vše bylo v pořádku za námi. |
| pami | 106578 |
|
|
28.6.2012 20:48:46
Ahoj Kikino, jsem ráda za dobré zprávy z Berkove, nás to taky čeká. teď jsou malýmu 3 roky, tak za rok, dva taky u prim. Výšky. Pochopila jsem to dobře, že jsi mohla být se synem celou dobu na pokoji? a musel být po operaci na jipce, nebo ti ho dali hned na pokoj? a jak dlouho jste byli v nemocnici? Omlouvám se za tolik otázek, díky a ať se daří hojení a zotavování. Míša
|
| Kikina |
| • |
22.6.2012 21:43:23
Ahoj
Dnes jsem se vrátila z plastické chirurgie ul.Berkiova v Brně.Byla jsem tam se svým 4letým synem na plastiku hypospadie penisu.Z odvedeného výkonu pana primáře Výšky jsem spokojená nic méně chování sester vůči dětem nic moc. Ale oproti Praze dítě není 24h připoutáno k lůžku a další den se mohl projít do koupelny a zpět aby mu neochably svaly v nožičkách.Další dny to bylo pořád a pořád lepší až na ty velký horka.Kdo by chtěl nějaké podrobnější informace může se mi ozvat na můj e-mail ráda zdělím podrobnější info. Nemusíte mít strach dá se to přežít! S pozdravem Kikina |
| katkapipi | 72904 |
|
|
21.6.2012 22:01:21
Leon hezký večer,
nám strhávali předkožku naprosto nečekaně, takže malému jsem ani žádný lék proti bolesti nestihla dát a vlastně jsem se nestihla ani hysterčit - kromě těch 20 minut co jsme na zákrok čekali. Byli jsme na normální běžné kontrole a pan doktor se rozhodl pro odstranění předkožky - namazali malému pindíka nějakou umrtvovací mastičkou, zabalili ho do potravinářský folie, zalepili a vysali nás na chodbu na 20 minut čekat. Myslela jsem, že mě klepne, klepala jsem se jak ratlík, ale naprosto zbytečně. Malej ani nemrnul a měl předkožku odtrhlou, pan doktor předkožku obkroužil nějakou plastovou tyčinkou, vyčistil, namazal mastičkou a bylo. Museli jsme potom koupat v heřmánku nebo alespoň otírat, hlavně se to musí dělat opravdu poctivě - aby se to nemuselo opakovat, pořádně namastit a za dva dny malej ani nebrouknul. Určo ještě písněte než Vás to bude čekat - nebo písněte na Katkapipi@seznam.cz, určo zodpovím vše co budete potřebovat. Na strhnutí jsme byli v osmi měsících, na hlavní operaci s hypospádií penosktrotální ve 21 měsících na Karláku u doc. Kočvary, kojila jsem ještě hodně a byla jsem za to moc ráda - i když sestřičky kroutily hlavou, ale mají jinou školu, tak si z toho nic nedělejte. Kojila jsem i na jipce - ve stoje nakloněná nad malým, žádné pohodlíčko, ale udělala bych cokoli, však víte... ![]() Držím palečky už teď, určitě to zvládnete, hlavně kluci jsou strašně moc statečný, statečnější než maminky. Jukněte na starší příspěvky, dle vlastní zkušenosti - hodně moc pomůžou, hlavně to byly jediné informace, které jsme před operací měli a najdete tam spoustu odpovědí na všechny možné otázky.... nebo určo písněte na mailík, těším se, Katka ![]() |
| razdva |
| • |
14.6.2012 11:06:12
Leono.
Také jsme podstoupili hormonální injekce před i po operaci a žádné vedlejší účinky jsem nesledovala snad jen to, že asi týden po aplikaci syn špatně spal, byl v noci často vzhůru, ale jinak nic. Měli jsme stejnou vadu- čůral mezi varlátkama...jsme 1,5 roku po operaci v Motole a žádné strhávání předkožky jsme neabsolvovali a pokud vím tak nikdo z Motola. Byli jsme na jedné operaci a díky bohu se povedla.Ještě k tomu kojení...Katkapipi také kojila když byla s malým na operaci a zvládli to bravurně- buď v klidu. Kojit ti umožní- byli také na Karláku.tozvladnes@seznam.cz |
| Monika a Mišák | 110942 |
|
|
10.6.2012 13:02:23
Ahoj Leono,z těch injekcí neměj strach,u nás toho je víc co to mohlo způsobit proto ta kompletní genetika,my jsme taky čůraly dírkou mezi varlátky a dělaly nám asi dvakrát odlepení předkožky,pak ji použily k vytvoření močové trubice.
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.