| leona |
| • |
10.6.2012 1:55:53
Ještě jen malý dotaz, zda z vás maminek, které jste již podstoupili operaci s klučíkama nějaká z vás ještě kojila a zda to bylo vůbec možné, když musí být kluci přikurtovaní atd..
Já stále kojím před spaním a ráno a syn je na to dost navyklý (budou mu 2 roky) a už teď si mlíčko dost s brekem hlavně před spaním vynucuje, tak to nebude snadné mu to kojení ukončit, ale kvůli té operaci to bude nejspíš nutné, že? Jaké máte zkušenosti? Na ten den D, kdy mu mlíko prostě už nedám (nevím jak jinak ho to postupně odnaučit, po těch dlouhých měsících) se vůbec netěším, to bude šílený ubrečený dlouhý tyátr, ale asi to tak radši bude muset být, nevím jak by to pak šlo v nemocnici, jinak jsem chtěla to celé kojení ukončit okolo 3 let, ale ta operace to zkomplikovala. |
| leona |
| • |
10.6.2012 1:45:16
Všechny vás nejdříve maminky zdravím. Než napíšu co mě trápí, ještě jsi mě teď Mončo vyděsila s tou nadváhou u malého, že se neví proč to vzniklo. My totiž budem muset před operací zřejmě také podstoupit ty hormonální injekce, což mě tedy děsí a nenechává vůbec klidnou.
Jinak můj dnešní dotaz je tento: prosím všechny mamky, jejichž synové prodělali stržení předkožky, jak to probíhalo, jak dlouho trvalo hojení a hlavně jak to kluci zvládali (ohledně bolesti celkové a pak třeba při čůrání, když mi počůráme vždy celý penísek - vyústění máme totiž mezi varlátky) a jaká byla nejúčinnější léčba (proti bolesti a na rychlé zahojení). A dále zda jste synovi před zákrokem dali nějaké léky proti bolesti. Nás tento zákrok čeká již na podzim na Karláku a co jsem se zatím jen dozvěděla, řekla mi sestra, že se to prý dělá běžně a že mám synovi před zákrokem dát něco proti bolesti, na co je už zvyklý - no a to nevím, co by bylo nejlepší, protože na bolest jsem mu naštěstí ještě nikdy nic nemusela dávat. Jinak operace nás čeká pak hned v březnu, takže tento zákrok nám chtějí udělat na předoperačním vyšetření právě teď na podzim. Děkuji předem za rady a za odpovědi. |
| Monika a Mišák | 110942 |
|
|
8.6.2012 17:32:29
Přesně tak,normálně to nemá žádné nežádoucí účinky.Nikdo si to neumí vysvětlit genetička říkala že je to velice vzácný.
|
| razdva |
| • |
8.6.2012 13:46:17
Moni pregnil jsou ty hormonálky??
|
|
|
5.6.2012 18:31:59
To bohužel nevíme,ale váha se nám začala zvedat po druhé dávce pregnylu které mu píchaly před operací.Normálně se po ních nemá přibírat takže nám to něco odstartovalo,teď čekáme na genetiku ta bude tak na konci srpna tak uvidíme co zjistí.
![]() |
| razdva |
| • |
5.6.2012 16:39:22
Tak to je tedy paradox- a Moni tato porucha je myslíš přidružená a nebo má něco společného s hypospadii?
|
|
|
2.6.2012 17:55:29
Tak to jsme na tom stejně,jenomže nám už bude na podzim deset.O to víc si to uvědomuje,navíc my sportem nehubnem ale tloustnem to je paradox co?
![]() |
| razdva |
| • |
2.6.2012 13:07:01
Tak to Moni nejsou moc dobré zprávy...ale i když...alespoň zjistili příčinu nadváhy. Mi jdem na kontrolu až za 3 roky. Takže se toho dřív moc nedozvím, ale řekli mi, že z jejich stránky je vše o.k. jen pokud mi budeme chtít řešit astetiku tak rozhodnem až za ty 3 roky...tak jsem z toho jelen.
|
|
|
1.6.2012 18:21:54
Tak další kontrola až za 1-1,5 roku,čekáme na vysledky z genetiky budou až za 3 měsíce.Takže vynoření pindíka neznámo kdy máme v okolí moc tuku.Ale už to vypadá,že je známá příčina naší nadváhy tak až se to vyřeší tak pak začne docent uvažovat o vynoření.
![]() |
| razdva |
| • |
23.5.2012 9:04:04
Tak všechno vyzvěď a pak hned napiš. Držím palce ať to vše dobře dopadne.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.