| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hypospadie - rozštěp močové trubice

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 2735  [Dalších 2445 >>]
Monika a Mišák 110942
13.5.2012 13:42:31
Moc děkuji,ale my jsme se rozhodly dát letos přednost dovolené u moře.Stejně nás v nejbližší době nečeká žádná operace a nemocný taky moc nebyl,takže raději to moře.~;)
Jana Martinová 45757
6.5.2012 23:25:08
Monika a Mišák: psala jste, že letos si z finančních důvodů nemůžete dovolit lázně. Vím o jedné paní, která zakládá nadační fond, který by možná poplatky za pobyt v lázních proplatil. V případě zájmu mi dejte na sebe e-mail a já se s ní zkontaktuju a ona by Vám pak dala vědět.
razdva
  • 
22.4.2012 17:35:38
Teda holky řeknu vám, že upřímně lituji všechny, které to ještě čeká...nechtěla bych prožívat ty nervy, že si to malý vytrhne...hlavně v tom stádiu hojení, když to opravdu svědí a kluci mají tendenci se tam poškrábat. Díky bohu, že to máme za sebou. Držte se, všechny které to ještě se špuntama musíte absolvovat.
Nikki
  • 
22.4.2012 17:07:43
My byli v nemocnici v Plzni. Přesně jak vy popisujete, malej začne vychylovat jen vidí doktora.... Pochybuji, že se to u něj zlepší až bude větší. Spíš naopak. Připadá mi, že čím je větší, tím je horší mu to vysvětlit a hlavně ho přeprat. Až půjde do školy tak bude mít akorát mindráky. Jsem z toho docela naštvaná, že se takhle zachovali. Na příští kontrolu už jedině přes známé a zase hold zkusíme termím do nemocnice.
Jana Martinová 45757
21.4.2012 23:57:53
Tady mám informace z jiné diskuze ohledně připoutávání dětí po 1. 4. - je to z nemocnice v Motole, nevím jak je to jinde

ano. dítě připoutané bylo, jsou to volné kurty, měkké násadky na zápěstí a kotník, a od toho šňůrka k postýlce. ono to není tak, že nesmí připoutané vůbec.

a věř mi, že za kurty jsem byla nesmírně ráda, dokonce sestry ho kurtovaly velmi mírně a já ho naopak přivazovala víc.. ono totiž ten strach, že půjdu čůrat a on si mezitím vyrve cévku, ten je opravdu velký :think: plus dítě se nesmí posadit, převalit na bříško, což opravdu bez kurtů nejde.

jinak musím dodat, že to snesl nakonec docela dobře, sice zpočátku dost protestoval, je zvyklý spát na bříšku, takže se snažil otočit, nebo aspoň na bok. ale nakonec kapituloval. přes den měl ručičky uvázané tak, aby si mohl hrát, když spal, většinou jsem ho přivázala více. ruce si můžeš i odvázat, když ho hlídáš.

byli jsme ve FN Motol. po hypospadii běžně kurty na celou dobu zavedení cévky.
Mirkapob
  • 
21.4.2012 22:44:47
Nikky, můžu se zeptat, v jaké jste byli v nemocnici? To vás vyhodili? My bychom měli mít operaci v říjnu 2012 a máme hodně aktivního 2,5 letého chlapečka a ten si to určitě nenechá rozmluvit. Vidí doktora a už ječí. Ale máme hypospadii bez hypospadie a pindika přirostlého ke kouličkám, zahnutého. Tak nevím, jestli se to na nás taky vztahuje? Díky moc za odpověď. Mirka
Jana Martinová 45757
20.4.2012 9:59:18
Proti zákonu o zdravotních službách už protestují i sami lékaři - v druhé polovině roku by snad mělo dojít k jeho novelizaci - nevím ale, jestli se novelizace bude týkat pouze zrušení souhlasu obou rodičů se zákrokem, nebo i jiných záležitostí.
Nikki
  • 
19.4.2012 18:59:15
No nám říkal doktor až bude spolupracovat, třeba v 15 nebo taky ve 30. Nevím jestli to má být nějaký protest proti novému zákonu nebo co. Vím, že se operují i děti mladší, což teda nevím jak teď chtějí dělat. Pokud tedy nejde o přímé ohrožení života tak jim připoutat nohy ani ruce nemůžou. A myslím, že ani žádné "oblbovačky" jim také dávat nemůžou. Zájímá mě co vám řeknou až tam půjdete. Syn má nejlehčí formu, ale stejně jsem to chtěla mít za sebou. Nevím jak se bude cítít až bude větší a ve škole se mu začnou kluci posmívat.
MIŠKAMIŠULE 115705
19.4.2012 15:59:33
Ahojte tak to je pecka,už to vidím jak to probíhá to je budou operovat tak v 10 letech ne?
Nikki
  • 
19.4.2012 15:08:22
Bohužel je to v novém zákonu platném od 1.dubna 2012. Takže my jsme měli smůlu. Jen nechápu, že nám někdo nezavolal a nezeptal se jestli 4 leté dítě bude ležet jako přikované a nechá na sebe sáhnout. Takže jsme tam byli naprosto zbytečně. A pokud se zákon nezměmí budeme muset čekat do té doby, než si to mylý nechá vysvětlit a bude bez problémů ležet.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 2735  [Dalších 2445 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.