| razdva |
| • |
19.4.2012 10:42:33
Nikki jak je to možné? Nějak se změnil zkon, nebo kde se vzal takový obrat?
|
| Nikki |
| • |
18.4.2012 19:41:43
Ahoj holky, tak mám pro některé z vás né zrovna potěšující zprávu. Pokud jdete s mrňousem na operaci hypospadie a jedná se v podstatě o kosmetickou vadu rozhodně nepočítejte s připoutáním klučiny na lůžku. Pokud nebude spolupracovat a nenechá na sebe sáhnout a nebude ho vada ohrožovat na životě, tak prostě máte smůlu a nebude možnost je připoutat.Ač to zní děsivě v případě aktivních kluků asi budete muset ho držet vy nebo mu vysvětlit, že si nesmí nic vytrhnout. Což je u takových prcku docela nadlidský výkon.
|
| MIŠKAMIŠULE | 115705 |
|
|
18.4.2012 15:05:59
Ahojte maminky,dlouho jsem tu nebyla.Píšu jak jsem slíbila s Mirkem jdeme v pondělí do Olomouce na operaci teda máme přijetí v po a v út jdeme na sál.Tak nám držte pěstičky,Díky
![]() |
| razdva |
| • |
11.4.2012 17:36:18
Vlaďko, měli jsme původně také diagnozu mikropenis a pak se čudlík rozrostl a od operace již máme diagnostikovaný normální penis. Endokrinologii jsme prošly taktéž s dobrýma výsledkama. Pokud by si chtěla klidně se ozvy tozvladnes@seznam.cz
|
| 4.6Lukyna12 | 50855 |
|
|
9.4.2012 10:48:51
Hojík všem
Asi si už nepamatujete,je to dlouho ,co jsem tu nebyla . Ale chtěla bych vám všem popřát veselé velikonoce,hodně mrskáčů,protože čím víc dostanete ,tím zdravější budete. ![]() |
| Monika a Mišák | 110942 |
|
|
6.4.2012 21:29:04
Ahoj my máme těžkou prenoskovální hypospádii s mikropenisem (s rozštěpem skrota)je nám už 9 let jezdíme k doc.Kočvarovy již dříve jsem o nás psala,když se podíváš zpětně tak je tam orčitě najdeš
![]() |
| Vlaďka, jeden chlapeček | 128262 |
|
|
5.4.2012 18:09:05
Ahoky maminy, máte někdo zkušenosti s hypospadii a mikropenisem, náš malý má oboje a brzy náš čeká operace. Za pár dní si jdeme pro výsledky testů z endokrinologie. Tak snad vše bude dobré.
![]() |
| Pedona | 114085 |
|
|
20.3.2012 8:26:23
Ahoj,Libuš,tak to se mi fakt nezdá....to by bylo na větší operaci. Můj Davídek měl taky stehy,ale dirku původní,ale jak je větší,tak se mi zdá také výš. Holky,jak se máte? Lucka...lutre s Lukáškem mají holčičku Nelinku. My máme už kompletní výsledky z gene a je to v pořádku. A dneska jdeme na kontrolu na Karláka,úplně mám hrůzu, páč nám zase přirostla předkožka (teda néééé nám :-D, Davčovi). Tak mu už týden říkám, že jdeme k panu dr. s šulinkem a on odpovídá,že on mu ho opraví a nebude to bolet. Tak doufám,že mu nelžu. Termín operace jsme měli mít teď někdy, ale dr. chce vidět, jak ted šulda vypadá a podle toho se rozhodne. No,já to budu stejně směrovat na podzim, teď před jarem a létem se mi do toho fakt nechce, aby chudina nemohl jezdit měsíc na kole a nebo se nedejbože koupat. Tak snad se s dr. nějak rozumně domluvíme. Přeju vám krásné jarní dny ![]() |
| Libuš chovy |
| • |
2.3.2012 20:14:30
Davídkovi při meatomii původní dírku nějak sešili-měl asi 2venkovní stehy a udělali novou,širší,která je teda ještě o něco níže než původní,což je prý normální.jenže ta původní se nám teda pěkně rozjela,no nic v dubnu jsme objednání na kontrolu,protože ani naší obvodní lékařce se to nelíbi,a tedy nevím co nás čeká za hrůza.
|
| Pedona | 114085 |
|
|
2.3.2012 19:01:25
Libuše,to je zvláštní...při meatotomii pouze rozšiřují tu původní močovou trubici,jinak nic.....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.