| jajadu | 100553 |
|
|
11.1.2012 15:38:13
Všechny zdravím a do nového roku přeji jen to nej hlavně zdravíčko to je nejdůležitější.Leono odpovídám na tvůj dotaz jo už máme miminko 16.10 se nám narodila holčička:)) Jinak po dobu těhotenství jsem nebyla na žádných testech ohledne toho , že má malý hypospádii. Můj gynekolog mi říkal , že tohle bych v případě , že bychom čekali chlapečka neovlivnila ničím ani já a oni on. Přeji hodně štěstí ať se další mimčo zadaří co nejdříve.
|
| mirkapob |
| • |
11.1.2012 13:31:55
Jo a ještě k té infekci, já byla u prvního synka ve 13. týdnu hodně nastydlá
|
| mirkapob |
| • |
11.1.2012 13:30:38
Ahoj, my máme staršího synka s hypospadií bez hypospadie. Čeká ho na Karláku cca 5 hodinová operace. Také mu dělali genetiku a všechny testy. Je jinak na 100% v pořádku, žádné genetické poruchy nemá. Také nám v těhotenství říkali, že máme holčičku a dělali testy po narození, zda se jedná o kluka či holčičku. Pindik byl schovaný v kouličkách, které naštěstí pak trochu ustoupili a ukázal se, ale je přirostlý podélně. Po 18 měsících se nám narodil druhý synek. Je úplně v pořádku a pindika má pěknýho
Držím všem palce |
| Markéta |
| • |
7.1.2012 11:44:30
Ahoj, mám dva kluky, ten starší hypospádii nemá a ten mladší ano (těžší formu s chordou). Na genetice nám řekli, že když bych měla dalšího chlapečka, že je 7% pravděpodobnost, že tam ta hypospádie bude. Jako "důvod vzniku""" nám uvedla, že jsem na začátku těhotenství mohla prodělat nějakou infekci, tak nevím.
|
| Jana Martinová | 45757 |
|
6.1.2012 23:31:46
Monika a Mišák: Existují nadace, které proplácejí léčebné pobyty v lázních pro děti např.
www.dobryskutek.cz nebo www.avevia.cz Jestli vám lázně opravdu pomáhají, byla by škoda, kdybyste nejeli. |
| Monika a Mišák | 110942 |
|
|
6.1.2012 21:06:01
Zdravím všechny maminy,nám zase bylo genetičkou zděleno,že kdyby jsme měly zase chlapečka tak by se znovu narodil s hypospádii.U nás se jedná o vrozenou genetickou vadu, synovec má narozdíl od nás lehkou formu,my bohužel máme těžkou.Genetička nám vysvětlila,že bohužel tato vada se nijak v těhotenství nedá poznat, proto si můj lékař po celou dobu myslel,že to bude holčička,museli jsme po narození mít genetické testy na potvrzení pohlaví dítěte.Máme těžkou prenoskotální hypospádii s mikropenisem už nás čeká jen jedna závěrečná plastická operace,ale ještě musíme zvládnout určité zdravotní problémy.Za měsíc jedeme na karlák na trénink na počítač.Bohužel už letos nejedeme do lázní-finanční důvody,protože je to vždycky na úkor dovolený tak letos místo toho jedeme k moři.
|
| razdva |
| • |
6.1.2012 10:00:10
No já jsem se ptala ještě v porodnici, jak to, že nezjistili již v těhotenství, že malý bude mít hypospadii a bylo mi řeečno, že hypospadie není genetická, ale je vývojová vada, takže se odběrem plodové vody nepozná protože se to stane až běhěm vývoje miminka a to někdy kolem 22-25 tt a to už by mi nikdo odběr neudělal! Takže je to poznat až někdy hodně pozdě a to jen ze sona, ale dost těžko, muselo by být dítě ideálně nastavené atd. Takže to prostě asi nezjistí a pokud by to zjistili tak až někdy nejdříve kolem toho 25tt a to už by nikdo miminko nedal.
A taky jsem se ptala jak by tobylo s dalším mimi a řekli mi, že by se to řešilo 100% ještě před otěhotněním, ale stoprocentní jistota by to nebyla ani tak. Je to mrcha zákeřná ta hypospadie!!! |
| leona |
| • |
5.1.2012 23:35:32
Všem přeji do nového roku hlavně zdraví, štěstí, lásku a ať mají naši kluci brzy vše úspěšně za sebou, pokuď možno pouze jedinou úspěšnou operací.
Dále jsem se chtěla zeptat JAJADU, zda už má druhé mimčo na světě a zda je to chlapeček. Jestli ano, tak zda je úplně zdraví nebo zda má také hypospadii, jako starší bráška. Dále jsem se chtěla zeptat, zda v tomto případě bylo těhotenství více sledováno a zda procházelo více nějakými testy např. genetickými atd.. Máme v plánu také do budoucna ještě jedno mimčo, ale gynekolog mi řekl, že teď je úplně zbytečné genetiku ohledně hypospadie řešit, že se to bude řešit jakmile už budu těhotná, ale to mi přijde už pozdě. Tak by mě zajímalo, jak to je. Jinak jsem také slyšela, že stejně se i z genetiky tato vývojová vada nepozná - nevíte někdo o tomto více informací? |
| 4.6Lukyna12 | 50855 |
|
|
31.12.2011 12:58:16
Už si mne asi nepamatujete,chodila jsem sem na začátku
![]() Hodně štěstí ,neboť je krásné, hodně zdraví,neboť je vzácné, hodně lásky,neboť je jí málo a všechno další,co by za to stálo Do nového roku Vám všem přeji hodně toho co se nedá koupit,lásky a štěstí.Luky z rodinou ![]() |
| razdva |
| • |
31.12.2011 12:47:02
Také přejeme všem maminkám, tatínkům a jejich dětičkám jen to nej nej nej, hlavně kupu zdravíčka....a to ostatní se poddá. Pindíci ať všem slouží a čůrají tak jak mají
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.