| Markéta |
| • |
10.11.2011 0:30:30
razdva děkuji za odpověď. Chtěla jsem se ještě zeptat vás maminek, jak to měli kluci s čuráním. Na nočník to celkem jde, ale jak sedne na záchod nebo čůrá venku, tak to teče doslova všude a končí to mokrými kalhotami a punčochami. Jen, jestli neporadíte nějaký fíkl :o). Jinak Miky má skrotální hypospádii+tu chordu. Dík.
|
| Monika a Mišák | 110942 |
|
|
9.11.2011 22:35:41
ještě jsem chtěla dodat my jsme měly píštěl,nejdřív jsme musely kalibrovat každý den,ale to nepomohlo takže po roce od operace jsme šli na opravu a docent ještě doupravil jizvu
|
|
|
9.11.2011 22:31:41
razdva,Mišákovi bylo v řijnu 9,skusím ti popsat jak to vypadá unás.Míša má nahoře nad pindíkem takovou tu tukovou vybouleninu jako to maj holčičky pod tím má ten pindík který je zanořený mezi varlaty pod ním měl dírku kterou čůral v 5,5 letech mu dodělaly močovou trubici.A varlátka má každý zvlášť vypadá to jako dva pitlíčky a ten pindík je mezi tím zapadlý jako by schovaný.Kolik má centymetrů ti nedokážu říct v létě mu ho doc.kočvara měřil a řekl že je to na hranici ale je to vidět,že je malý.A když je slečený tak prakticky není moc vidět.Proto to chceme nechat vynořit a doupravit,ale nebude to hned.
Od kud jste my z Hradce králové.![]() |
| lynete | 117691 |
|
9.11.2011 18:34:02
Zdravím holky, tak jsme byly dneska na kontrole v OL u doktora Šmakala...malý bude mít v lednu dva roky, byla to naše druhá kontrola..a docela mě zaskočilo, že nás objednali až na květen 2013 na kotrolu, a v tom roce prý asi operace, to už bude mít malý skoro 4 roky..na jednu stranu jsem ráda že je to daleko, na druhou stranu už bych to tak ráda měla za sebou:-( ach jo, přijde mi, že to nade mnou visí jak damoklův meč:-(.
|
| razdva |
| • |
9.11.2011 10:26:18
Market- operaci jsme měli ,,pouze" jednu a to v Motole, chordu jsme neměli, ale kamarádka byla s malým také na Karláku a měli taktéž chordu a zvládli vše najednou. Takže vše v rámci 1 operace, říkali jí také, že bude muset také na dvě operace, ale nakonec nemuseli.
Moni- vysvětlete mi prosím co vám říkali o vynoření penisu a spojení varlat- nevím co si pod tím představit. Nechci ryskovat píštěle atd. a také mi řekli, že varlata má spojené jen má prostě hlubší tu rýhu mezi nima, no nevím :-( Jsem z toho docela špatná. Kolik je teď malému roků? A jestli se mohu zeptat kolik cm má veliký penis? Měli jsme v prvních papírech také psaný mikropenis a teď už ne. Jinak perineoskrotální hypospadii jsme měli také, takže jsme na tom asi hodně podobně :-( |
| xenie131 | 72818 |
|
8.11.2011 10:00:21
kluci měli ústí trubice zhruba v půlce penisu, mají ho po délce rozřízlej celej, k tomu měli opravdu a mini plastiku předkožky. u matýska se uvidí, zda se něco nepozaí, u fildy praskl stech zřejmě a čůrá dvěma dírkama, tak je z toho trochu smutnej, tak sme se mu to pokoušeli vysvětlit, ale nevím, co a jak z toho chápe, teče mu to po pytlíku, tak chce u čůrání raději sedět:( musíme počkat min. rok na další opravu...
|
| xenie131 | 72818 |
|
8.11.2011 9:57:24
opravdu to není zase taková hrůza... děti to opravdu zvládají líp a v olmiku sou fakt suprový, doktoře, sestry a veškerý personál:) tak se nebojte.... nás čeká ze rok oprava u fildy... tak se to povedlo na půl:) jinak se uvidí, zda se ještě něco nepokazí...
|
| xenie131 | 72818 |
|
8.11.2011 9:55:52
zdravím, bylo mi řečeno, že dřív, jak kolem 3 roku dítěte s tím nemá cenu nic dělat, že se to stále vyvíjí.... kluci měli 3 roky a 4 měsíce. Dr. Šmakal je opravdu kapacita, ale i pan MUDr. Vrána je super.
|
|
|
7.11.2011 21:08:42
Jsme na tom stejně jde o těžkou prenoskotální hypospádii aspoň u nás my k tomu máme ještě mikropenis jsme po operaci 3,5 roku nám se bohužel tenkrát udělala píštěl operovaly nás v 5,5 letech.My mu necháme penis vynořit a varlata spojit.Ale to bude nejdřív tak za 2-3 roky.
|
| Markéta |
| • |
7.11.2011 20:20:12
Ahoj, my máme taky tu těžší formu a proto by mě zajímalo, kolik jste měli operací. My jdeme tedy až v dubnu 2013 na Karlák. Vzhledem k tomu, že malý má ještě chordu penisu, tak nás čekají operace dvě. Jak to bylo u vás?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.