| elenike | 115265 |
|
7.10.2011 10:38:36
Ráda bych se zeptala maminek, které již prodělali operaci se svým synem, jak byly spokojené s operatérem a nemocnicí. Popř. jestli ví, kterou oper. metodou jejich syna operovali. Máme syna penoskrot. hyposp. má 11 měsíců a za měsíc má nastoupit na operaci do Motola. Jenže pročítali jsme všechny materiály a urolog. listy a přeci jen jsou velké odezvy na doc. Kočvaru na Karláku. Co si myslíte Vy?
|
| štěpánkaa | 100291 |
|
|
6.10.2011 16:10:13
holky dvojčátkové - držím palce, ať to s klučíkama hezky zvládnete (mám doma 2 15tileté kousky, jeden měl operovanou hypospadii ale v Praze)
![]() ![]() ![]() |
| evuleu+tona |
| • |
27.9.2011 17:33:59
Ahoj holky,hlásím se po delší odmlce.Před 14dny jsme byli na kontrole v Praze.Vše je ok.Jen ještě musíme na rozšíření močové trubice.Nástup bysme měli mít 5.12.
Prý je to jen na 3 dny takže oproti té minulé 16-denní hospitalizaci je to super. Snad bude vše ok. Maminkám s dvojčátky držím moc palce,ať se vše zdaří. |
| Dvojčátko | 112169 |
|
23.9.2011 16:12:36
Ahoj Xenie, mám taky dvojčátka, dva kluky, ale dvojvaječné a jeden z nich má těžkou formu hypospádie. Do Olomouce nastupujeme 24.10., takže vím jaké máš nervy. Klukům je 4,5let a já se teď jenom modlím, aby byl zdravý a mohli jsme konečně tu operaci podstoupit, protože nám už jednou odložili termín - o víc jak půl roku. Pokud si chceš popovídat tak napiš na siroka.vera@seznam.cz. Máme stejný termín operace...Zatím ahoj všem
|
| xenie131 | 72818 |
|
15.9.2011 8:31:07
dobrý den, jmenuji se vendula a mám kluky dvojčátka jednovaječny, tudíž jako přes kopírák... od narození mají hypospadii, chodili sme na kontroly na urologii do FN Olomouc, kde nám řekli, že do 3 let věku to neoperují, jelikož se to stále vyvíjí, nastupuju s fildou 10.10. a s matou 24.10., jaky mám nervy vám asi vykládat nemusím, neumím si to vůbec předsavit, největší strach mám z vývudo v bříšku a taky z narkozy a aby se to vše povedlo. Budou jim dělat i uretroplastiku či jak se to říká... máte prosím někdo zkušenosti s FN Olomouc? cca 10 dní prý budeme v nemocnic a pak ještě 1-2 týdny doma budou mít ten vývod, třepu se jak osika:((( v nemocici jim budou prý dávat oblbováky, aby byli co nejvíc v klidu, ale i tak...
|
| LenkaMad | 56223 |
|
|
26.8.2011 6:33:06
My byli na 4 operacích, ale o lázních nikdo nic. Ale je to dobrá informace pro holky, jejíchž klučíky operace teprve čeká
. |
| Monika a Mišák | 110942 |
|
|
25.8.2011 15:52:06
My si řeknem doktorce,aby nám během ledna napsala návrh s doprovodem pošlem na pojišťovnu a zavolám do Kynžvartu na termín který chci.Máme za sebou 2 operace a 2 reoperace a ještě nás čeká časem jedna.
|
| LenkaMad | 56223 |
|
|
25.8.2011 10:17:53
O lázních nám nikdy nikdo nic neříkal. Ani jsem nevěděla, že na ně je po operaci nárok. Škoda...
![]() |
| Monika a Mišák | 110942 |
|
|
25.8.2011 1:14:32
Lázně jsou na vašem uvážení píše je dětský lékař dle zpráv.My jsme byli se synem celkem sedmkrát,před prázdninama naposled.Hodně nám pomohli.Proto z vlastní zkušenosti doporučuji jet alespoň po operaci jezdíme do Kynžvartu,doc.Kočvara tam byl na setkání urologů a byl se zdejší léčbou spokojený.Vždy do lékařské zprávy napsal,že lázně doporučuje.
|
| Markéta |
| • |
23.8.2011 11:59:37
Ahoj, tak jsme byli v pátek na konzultaci na Karláku u doktora Sedláčka. Mikymu jsou teď 2 roky a operaci má naplánovanou na duben 2013 s tím, že to není konečné. Nakonec ho čekají dvě operace, má skrotální hypospádii s chordou. Chtěla jsem se zeptat maminek na vaše zkušenosti s pooperační rekonvalescencí, jak dlouho jste byly s malým doma, případně jestli nás mohou čekat lázně. Nastupují za rok po 6ti letech do práce a tak bych ráda věděla, co nás přibližně čeká. Dík.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.