| jajadu | 100553 |
|
|
23.8.2011 8:57:53
Jo taky jsme z toho byli docela nešťastný ,když už jsme tam byli a vše bylo připraveno, ale nedá se nic dělat. Daší termín u nas bude asi až dýl mám rodit a už se bojim a malej by tam s nikým jiným nebyl. No nedá se nic dělat. Budeme si muset zase počkat.
|
| LenkaMad | 56223 |
|
|
23.8.2011 4:30:34
Jajadu, to je mi líto. Taky jsme takhle jednou dopadli. Syn už byl přijatý do nemocnice - nastupovalo se den předem. V den operace byl před ním chlapeček, u kterého došlo k nějakým komplikacím, operace se protáhla, takže na našeho kluka se už ten den nedostalo. Dali nám naštěstí další termín za týden, tak se to dalo
. Ale nervy to byly hrozné a všechno nanovo . A vy máte další termín kdy? Držím palce, aby to příště vyšlo ![]() |
| Mlada | 36824 |
|
|
22.8.2011 20:17:13
Jajadu, tohle musí být hrozně nepříjemné, doufám, že příště už to vyjde.
Přemýšlím, zda jsem před těmi 4 lety také někoho takto nepříjemně nevyšoupla. Když má operace nakonec trvala přes 6 hodin. (K doc. Kočvarovi jsem se dostala přes diskuzi tady na rodině. Vzal mě, ač dospěláků moc nebere. Nezapomenu na jeho profesionální přístup.) |
| jajadu | 100553 |
|
|
22.8.2011 20:14:02
Ahoj holky , tak jsme doma . Ráno jsme dorazili na 9 hodinu proběhlo vyšetřeni vše ok a čekali jsme až na nás vyjde řada , bohužel nevyšla tak nám o v 13.30 pan doktor oznámil , zrušení operace. Tak jsme se zbalili a jeli domu. Už od rána měli skluz pak ještě do toho nějaká reoperace a vše se posouvalo. Tak nás čeká další termín. No co Vám budu povídat ráno , když jsme jeli směr Praha už jsem si říkala abychom jeli domu , ale že to bude takhle brzo to nás ani ve snu nenapadlo. Všem kdo máte jít v nejbližší době přeju víc štěstí něz jsme měli mi. Zdravím a přeju hezký zbytek prázdnin.
|
| LenkaMad | 56223 |
|
|
21.8.2011 17:15:03
Jajadu, moc držím palce
![]() |
| jajadu | 100553 |
|
|
21.8.2011 14:06:41
Ahoj, tak zase změna zítra ráno razíme směr Karlák a po 12 hodině by to měli Matýskovi dělat. Tak tu balím a je mi strašně už chci , aby to bylo za námi. Pak dám vědět.
|
| jajadu | 100553 |
|
|
13.8.2011 11:05:17
Ahoj holky, moc děkuju za info. Už z toho mám pěknýho nerva , ale zase se těšim , že už to bude konečně za námi. Máme si ještě v pátek volat na potvzení termínu , tak to doufám klapne. Jo ten termín jsme měli na začátku února a os tý doby se nám to pořád posouvalo , tak snad už teď. A jak jsou na tom Vaši drobečci po operaci teď? U nás je to ještě takový , že tohle je asi poslední termín kdy můžeme jít mám koncen října rodit tak nevim, jak na tom pak budu
![]() ![]() |
| katkapipi | 72904 |
|
|
12.8.2011 22:51:42
Jáji, tedy,tak konečně jdete na to
. Moc Vám budu držet palečky! Vzpomínám si dobře? že jste měli jít týden nebo dokonce 14 dní před námi (já byla s Tomíkem v lednu)? Tak konečně!! S sebou určo jedno pýžo-na první noc. Pak stačí jen trička, lépe s krátkým-kvůli kanyle. Určo ponožtičky. Pak jedny, dvoje tepláčky, až začne lítat. Vemte třeba i volnější oblečení - klasicky na ven. Můžete s malým klidně i ven do výru velkoměsta. Myslím že už po týdnu, jen je lepší něco volnějšího, aby se mu tam vešel omotanej pindík, volnější pas, aby neměl skříplej vývod... Myslím že úplně nejdůležitější jsou hračky, oblíbené knížky, dvd a tak. Jídlo a pití bylo pro nás dostačující, takže všechno co jsem dovezla, jsem vezla dom. Pokud malej pije čaj, není problém. Jinak se ale dá vše koupit dole v bufetu, tam můžete a i vás tam pustí s malým. My teda byli skoro do posledního dne v postýlce. Tomík byl ještě na reoperaci,ale naše tisková mluvčí to sem vše psala.... .A návštěvi jsou úplně v poho. Manžel byl s námi od rána - nejlépe po vizitě (kolem osmé) až do večera. Dokonce mi na jeden den přivezl dcerku (čtyři roky). Moc se mi po ní stýskalo, tak mijí tam ráno přivezl a večer jí vzal domů- byla s námi celý den. Vše je na domluvě a také na spolubydlící,ale já měla tři a všechny super. Držim pěsti, kdyby něco piště na mail - katkapipi@seznam.cz. V neděli jedem na dovču, ale pc pojede nejspíš s námi, tak písnu.Tfuj, tfuj, tfuj ....Katka a Tomík |
| Monika a Mišák | 110942 |
|
|
12.8.2011 16:55:12
Pro malýho,pýžo,nějaká trička s krátkým rukávem a můžeš i nějaký tepláčky a kraťásky osobní hygienu bačkory,oblíbenou hračku pro tebe běžné oblečení na doma.Je tam wifina tak pokud máš noťas vem si ho.Na jipce sedíš u něj.K dispozici je kuchyňka.Ať vám to dobře dopadne
![]() ![]() |
| jajadu | 100553 |
|
|
10.8.2011 17:42:54
Ahoj holky, prosím o radu 25.8 máme nástup na operaci na Karlák. Chci se zeptat toho kdo to máte už za sebou co si máme vzít sebou , jak je to tam s návštěvami jak to tam vše probíhá?
Děkuji moc |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.