| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky z Třince

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 3434  [Dalších 3314 >>]
Marcii 72195
14.6.2010 20:27:16
ahojky,:-)
Moni, já si ještě na toho bakaláře počkám, ještě mám před sebou 2 roky. Přešla jsem totiž na jiný obor - Filologii. Jinak bych to měla už za rok. Ale teď je to lepší a baví mě to, není tam anglina, tak to je dobré. Máme to v Ostravě a většina lidí je z Třince, takže jedem vždy plné auto.
Co tak holky si dát srázek 25.6, 26.6, začátkem prázdnin 2.7, nebo 3.7? Písněte a upřesníme hodinu. Buď odpolende nebo večer. Co tak v Třinci v pizzerce? ~w~~v~
Libii 55216
14.6.2010 13:21:10
Nazdar holčiny~3~
No Moni-velké gratulace holka inženýrská ~t~~6~~x~~;(( moc ti to přeju, protože ses pěkných pár let s tím nalopotila a zasloužíš si to!!!~g~ Užívej si to!~R^~z~
Marci to samozřejmě taky přeju, i když ještě má nějaký ten rok před sebou~;(( ale ona to zvládne!!!!~x~

No a já se lopotím co to dá, po tom roce pauzy co nám dali je to jaksi náročnější, ale držím se~k~ ještě zkoušku z angliny ve čtvrtek a budu mít 3. ročník hotový. Jen se musím začít více učit to účta, začínám se v tom ztrácet a nevím jak tomu mám přijít na chuť ~q~

Mona, Péťa 02, Klárka 06 60817
14.6.2010 12:25:37
Jo Marci, řekla bych, že Bc. bylo těžší. Ikdyž, vlastně záleží na tom, jakou si vytáhneš otázku, že. Každopádně jsem dopadla, co se týče známek, lépe než u Bc. A obhajoba je v poho, to se neboj. A kdy to tebe čeká?
14.6.2010 12:24:01
Děkuji za gratulace děvčátka moje ~b~
Fakt mi spadnul obrovský balvan ze srdce :-)
Na srazík bych taky zašla. Je tady zase několik nových tváří, tak bychom se mohly trochu poznat ~x~
Marci, jo jo jsem Ing., ale nějak mi to ještě nedochází. Promoce budeme mít na MÚ v Třinci, jakožto první třinečtí inženýři - bude tam starostka atd.
Jinak tady na Lenku prásknu, že má taky maturitu úspěšně za sebou. Proč se tady nehlásí, to nevím.
zrzulec 97896
14.6.2010 11:37:55
Mono moooooooc gratuluju a hura ted jen oslavovat~x~~x~~x~~x~
Marcii 72195
13.6.2010 19:34:15
A co Lenka, jak se má? Už se tady dlouho neukázala a nepodává zprávu jaká byla maturita? :-)
Marcii 72195
13.6.2010 19:30:48
Ahoj!~;)
Moni, moc a moc gratuluji!~x~~g~~R^Už sis oddychla, to Ti věřím a máš konečně klídeček.
Bylo to teď těžší než minule? A co obhajoba práce?
Snad se taky dočkám a určitě jestli to dobře dopadne, tak budu chtít jít dále. Tak teď jsi Ing.?
Musíme holky zorganizovat nějaký srázek a trošku poklábosit.:-)
Konečně mám taky semestr uzavřený, tak už je více času.
Issbi, malý super i ta fotka s taťkou a bříškem nemá chybu.~R^
10.6.2010 11:45:46
Ahoj holky,
tak mám státnice za sebou. ~3~~v~ Je to teda neskutečná úleva. Teď se musím vrhnout na domácnost, tak nějak na ní v poslední době nebyl čas. ~t~
Isbi, malý je moc krásný. Koukala jsem na ty webovky, kde probíhá soutěž, ale už tam nejsi. Škoda, taky bych ti ráda poslala hlas ~x~
A co ty Libi, a Marci - ty ses tady už dlouho neukázala ~2~
ISSBIAX + 2 100431
6.6.2010 21:54:26
Strašně moc děkuji za hlasíky!
Zrzi co to jsou za potní testy? Držím palce!
My máme rýmu, teda jako Patriček, já vždycky o něm píšu v množném, to je divné že. Nic mi mu nejde odsát ale chrochtá strašně bobek, střikám mu Vincentku do noska a objevila jsem z porodky vzoreček kapek, tak je zkouším, tak uvidíme či se to zlepší.
Dnes mi nechtěl prso, nevím proč, jestli na to nemělo vliv včerejší pivo, měla jsem ho večer, ale nechtěl až teď večer, tak jsem rozmrazila z mražáku zásobu a vypil to bez problému z lahvičky, tak doufám, že nebude sedlat na lahvičku, mlíka mám dost.
zrzulec 97896
4.6.2010 19:18:12
ahoj holky jaks e mate my nic moc ted čekame do pondělka na vysledek potnich testu takzvane cf a ja jsem nervoznia bojim se grozne ve špitale mi jen řekli že to neni tak hrozne na čekani nehcapu vysledky budou dneks ale až večer tak až v ponděli to mně hodne naštvali a ja se utrapim k smrti
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 3434  [Dalších 3314 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.