| pavla, | 98453 |
|
|
4.6.2010 10:46:34
ahoj holky,tak ja ti dala taky hlas
vypadate dobre![]() |
| skallka | 40226 |
|
|
4.6.2010 10:42:19
Můj hlas už máte taky, stihla jsem to tak tak. Malý je krásňoučký.
|
| zrzulec | 97896 |
|
|
3.6.2010 11:03:08
hlasek už jsem dlaa sur fotečka opravdu a hlavně tatka ma supr pupek
![]() ![]() |
| Libii | 55216 |
|
|
3.6.2010 10:30:00
No krásné fotky Isbi a hlas už máš odkliklý
malý roste jako z vody, sluší vám to oboum i taťkovi s pupkem. Tak si užívejte upršeného jara-tfuj a já opět mizím šprtat a do školy. Jooo a včera jsem byla ve Wroclawi tak kdo tam nebyl vřele doporučuju, kouzelné město ![]() ![]() |
| ISSBIAX + 2 | 100431 |
|
|
2.6.2010 17:47:56
takže rači si udělat nový pas i s dítětem, rodný list sebou tahat určitě nebudu. nějaké fotečky jak si užíváte krásného jara?
![]() už budeme mít za chvíli 3 měsíce. ![]() ![]() ![]() ![]() Holky, kdyby se vám chtělo, poslali byste mi hlásek pro naše pupíky? Jsme ti s těmi klobouky, díky. http://www.pupikroku.cz/ |
| pavla, | 98453 |
|
|
27.5.2010 12:01:37
jo jasne,mala uz je v postylce mame po obede a ja jdu nekde na netu vysnupat cim vyperu rifla polite od nafty,manzel tankoval a spechal a slil je.
![]() |
| Libii | 55216 |
|
|
27.5.2010 11:17:43
No já neříkám že máš špatné info, jen jak jsem byla zapisovat na úřadě děcka tak mi řekla že správně pokud jedu kamkoliv do zahraničí mám je mít v pase, že jinak je to nedostačující...proto jsem to psala, tak mi to bylo řečeno a všude to tak i je napsáno
Ale samozřejmě je to každého věc, já to neriskuju![]() tak si to tam užijte, taky se nám to blíží ještě měsíc a půl a tradááá pryč Tak mizím fičím do školy. |
| pavla, | 98453 |
|
|
27.5.2010 10:55:21
Libi,kdyz jedes do polska a na slovensko,zapomela jsem rict,ze staci mit fakt deti v obcance,ale musis si sebou vzit rodny list ditete,svagr je celnik tak o takovych vecech mam dobre info
.Do Slovinska jedem Moravske Toplice na termalky a do CHorvatska na Makarska riviera,Brela,hodne se tesime hlavne syn to jedem v osmem mesici a v sedmem jedem na tyden na Slapy takze dost narocne ale krasne leto![]() ![]() |
| Libii | 55216 |
|
|
27.5.2010 10:45:20
No vidíš Pavli a všude uvádějí, že správně má být v pase, asi na to tady moc nehledí, ale jde i o to že jak se něco stane tak my to mohlo být nedostačující, ne? No, nevím, ale neriskuju to a mám je raději v pase.
![]() S tou trávou škoda mluvit, manžel jen kosí a kosí, jak je trochu líp nastartuje chrchláka a jede ![]() A kam to přesně jedete Pavli a kdy? |
| pavla, | 98453 |
|
|
27.5.2010 10:28:37
ahoj holky tak jsem po dlouhe dobe tady nakoukla,u nas porad stejne,dest mi uz leze na nervy,clovek uz kosi zahradu i za deste,bo jinak to nejde
.mluvite o zapisovani do obcanky a pasu,ja mam obe deti v obcance,pri ceste do polska a slovenska jim to na hranicich stacilo nemusela jsem mit zadny pas jeste pri sobe,ale ted vlete jedem do Slovinska a CHorvacka tak ted vyrizuji pasy pro deti,malou staci kdyz mi ji zapisou do meho pasu,ale synovi delam jeho vlastni,a tam je zadrhel v tom,ze si Isbi musis vyridit papiry na ceske obcanstvi,a bud si pro to zajedes primo do ostravy nebo ti to na zadost za poplatek 100kc vyridi na matrice a poslou postou domu,pak stim jdes vyridit pasy na deti,bez potvrzeni ze jsou deti ceskymi obceny pasy nevyridis,tak takovou mam skusenost ja. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.