| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
21.4.2010 10:03:24
ZRZUL probůh a co se děje, že jste v nemocnici ?
Kámoška mi poradila na iunitu Glukavin, obsahuje hlívu ústřičnou a pivovarské kvasnice. Je tam toho plno, od všech možných Béček po železo, stop. prvky apod. Tak snad to klapne. Jirka je dneska poprvé ve školce. Ale existuje na imunitu desítky dalších preparátů,a všechny jsou "zaručeně nejlepší" žejo )) Imunoglukan apod.Já jsem zatím vsadila na levnější variantu, ten Glukavin stojí 85Kč. Jsou to sice tkové smradlavější větší nepotahované tablety, ale děti mi umí polykat velké (sice kluzké) oválné tablety, berou to jako hru. Tak tohle se taky nějak naučily a baští. Ale dalo by se to případně i podrtit a smíchat s džusem.. Ale jak píšu, každý má svůj zázračný přípravek, co mu pasuje. |
| zrzulec | 97896 |
|
|
19.4.2010 16:19:09
ahoj kisi u nas taky začinaj adit neštvice tak čekam kdy to donese Klara domu nsad to Ema zvladne s tim jejim marodovanim a co berete na tu imunitu to vam někdo poradil?
|
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
19.4.2010 15:11:11
bože můj Zrzul, to jste si teda užili
![]() Jak dlouho jste museli v té nem. být ? A co personál ? Jinak my jsme po neštovicích 3 týdny, ve středu jdou děti poprvé do školky, dopuju je lékami na imunitu (Liduška dostala totiž zánět močáku z "ničehonic"), tak snad budou OK |
| zrzulec | 97896 |
|
|
19.4.2010 10:17:12
aho no mněli jsem vysoke horečky 40 5 dnu i z atb a v nemocnici zjistila strašny zanět a zapal plic tak jsem byli na kapačkach a atb do žil strašně silnych a na jIp hruza a co ted jede zase njaka chcřipa a my jsem oslabeni musela jsem ji znova učit chodit
|
| pavla, | 98453 |
|
|
19.4.2010 7:39:33
ahoj holky,tak jak to jde,kokam,ze Zrzul byla v nemocnici,co se stalo??my byli taky v zoo v ostrave a taky s toho vstupnho jsem nebyla nadcena,ale je to pro zoo a ty zvirata musi z neceho zit,jinak my jsme zdravi,radajs mi zacal jezdit na zavody kazdou sobotu,dela recko-rimske v olomoci byl 4 ted v trinci 5 ale to mu souper vykloubil koleno a ted v sobotu jedeme do krnova,tak uvidime,ale pokud koleno bude bolet tak asi nenastoupi.Jo a jsem rada ze se trochu oteplilo,konecne
![]() ![]() |
| sunny82 | 90676 |
|
|
18.4.2010 22:49:15
zrzul co jsi tam dělala prosímtě? včera jsme byli v zoo, vám řeknu to jsou pálky za vstupné, člověk aby pak měsíc nejedl
![]() ![]() ![]() |
| zrzulec | 97896 |
|
|
18.4.2010 17:15:31
ahoj holky pravě jsem se vratila z nemocnice a vy zase neplotkujete tuž jakto?
![]() |
| ISSBIAX + 2 | 100431 |
|
|
13.4.2010 14:29:51
Ahojte, tak v rachlosti, jinak bojujeme s blestmi bříška, už jsme vyzkoušeli všechno. Ten masér se jmenuje René, ale příjmení zase ještě musím zjistit, skleroza kvete v každém věku.
|
| sunny82 | 90676 |
|
|
13.4.2010 12:06:28
holky kde se touláte? koukám že tu cchcípl pes
![]() malý už sedí |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.