| Arni | 19497 |
|
|
6.4.2010 17:10:39
Ahojky, ja jsem s detma u nasich, takze si uzivam pomerne nadstandartniho vegetu
![]() Libi, Viktorka mela taky silene nestovky, to same jak popisujes i to mela v puse a v ocich, nemohla ani sedet, jak ji to tam bolelo Fakt kdybych vedela, ze bude mit takovy prubeh, tak ji dam naockovat, ona byla natom hodne spatne i psychicky a ja teda z ni tez Maxicek mel tehda tyden a ja oto vetsi nervy, aby to nechytl, to byl mor![]() ![]() |
| Libii | 55216 |
|
|
5.4.2010 9:01:49
KRÁSNÉ VELIKONOCE HOLKY!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kisi ahojky, ty jsi tady už dlooouho nebyla. tak to je super, že nastupuješ do práce kde budeš pracovat? ty neštovice zvládnete neboj, my to loni měli taky naráz Ale asi je lepší nemazat, pak se ty pupínky líp hojí. Nejvíce to u nás tenkrát odnesla Beátka ta měla pipinu samou neštovici no chudák malý.No nic užívejte si dnešek všichni a ukažte se tady:: papa ![]() |
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
3.4.2010 22:27:44
ahoj holky, taky přeji krásné velikonoce. Ale k tomu se snad dostanu ještě třeba zítra nebo v pondělí.
Jinak u nás ve velkém propukly neštovice, dostaly je obě děti zároveň, toto úterý. Na jednu stranu jsem ráda, že to mají oba současně, na druhou je to ale záhul. Teda poslední 4 dny bych teda nerada opakovala. Manžel věčně v tahu, já na ně celý den sama, u mazání protestovali, ječeli, vříískali. Ani puštěná pohádka kolikrát nepomohla. Pak jsem mazala méně a méně a dneska už jsme pomalu smyli většinu v hyperman.koupeli a už mazat nehodlám. Taky jsem sundala ze sedaček prostěradla ... pěkně bych se u jejich mytí natrápila... tím, jak byli neposlušní, tak se věčně o ni opírali. Takže v tomhle jsem to vychytala. K tomu měli teploty, Jirka ještě i dneska, noci krušné, uvřískaní oba dva....no, teď už je to mnohem lepší, akorát zase starosti se stroupky, Jirka jich má hodně v obličeji. kolikrát si říkám, že lepší by bylo je raději nyočkovat, aby se člověk vyvaroval těm starostem... škoda jen, že venku není hnusně. Netrápila bych se pak tím, že musíme sedět doma..ALe už to bude za námi a hlavně to stihnu do nástupu do práce koncem května. Takže v tomhle paráda. |
| skallka | 40226 |
|
|
31.3.2010 12:33:58
ahoj, Isbi gratuluji k narození chlapečka. Jen vám chci říct, pokud prcka kojíš, tak by jsi masáže měla zatím vynechat, pak veškeré negativní látky , které ti vymasírujou přecházejí přes mlíko do prcka - prý.
Jinak akupresura nevím, ale já chodím na akupunkturu do sanatorky k primářce dordové a jsem velice spokojená. Konečně to jaro na nás trochu houklo, prcek si už chystá karabáč a hned nato oslavu svých třetích narozenin :-( hrozně ten čas letí. Isbi užívej si prcka co můžeš a k tomu čištění zubů chci říct, že já jsem si snad zuby nevyčistila dobře půl roku a to nemluvím o tom, že jsem se z pyžama převlíkala občas i ve 3 hodiny odpoledne Ale je to krásné období, to si však budeš říkat až tak za dva roky ![]() |
| zrzulec | 97896 |
|
|
30.3.2010 11:29:30
ahoj sunny to teda leti no my taky ješte se lečime kašlem a lečime se ted u homeopata tak snad lečba zabere a venku tak fouka že se taky obavam te rymy ale přesto to laka no my vebnku trochu bojujem moc nam to po travě nejde tak zuři a hruza
|
| sunny82 | 90676 |
|
|
30.3.2010 11:17:36
![]() no kde jste ženy? věčně lítáme po venku a bojujem s rýmou chjooo. Jakub se snaží si sednout, v sobotu mu bylo pět měsíců, toto letí. |
| ISSBIAX + 2 | 100431 |
|
|
26.3.2010 13:50:52
Já si teď nemůžu vzpomenout jak se jmenuje, je rozvedený a má syna asi desetiletého a může mu být tak asi 35, vždycky jsme strašně kecali když masíroval. Já se zeptám babiny jak se jmenuje, webovky asi nemá, ale nevím.
|
| sunny82 | 90676 |
|
|
26.3.2010 12:30:25
Issbi buĎ v klidu, já jsem celé šestinedělí nestíhala vůbec nic jen kojila a kojila. A to mám tři děti, teĎ se to ustálilo a je to v pohodě, malý sice nespí skoro přes den, zato v noci se budí jen jednou. Je to malý smíšek. Neboooj
![]() ![]() ![]() |
| Libii | 55216 |
|
|
26.3.2010 10:02:01
Isbi a jak se jmenuje, má nějaké webovky?
Jinak neboj to se ustálí vše ten režim, teprve si na sebe pořádně zvykáte, je to nové. za měsíc už to bude brnkačka ![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.